מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בכפות רגלייםנועם25/01/2010
שלום רב
בתקופה האחרונה אני סובל מרגישות בכפות הרגליים בזמן הליכה.
אחרי טיול שבו כנראה הפעלתי עומס על כפות הרגליים עם נעליים
לא מתאימות. הרופא טוען שסוליות כפות הרגליים אצלי רגישות/עדינות.
ושהפתרון היחיד הוא ללכת רק עם נעליים אורטופדיות. לטענתו פיתחתי דלקת באיזור.
אכן רק עם נעלי ספורט טובות אני לא מרגיש כאבים.
שאלתי היא איך רפואה סינית רואה את הענין. האם אפשר לשנות את
הרגישות בכפות רגליים? ועל מה הרגישות הזאת מעידה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכפות רגליים
מיכל שלזינגר25/01/2010שלום אביב
אין לי שום נתונים לגבי מצב בריאותך הכללי.- מצב הדופק שלך, אבחנת גוף , תשאול מפורט וכו'.
כך שאני לא יכולה לומר שום דבר מן ההבט הסיני.
אבל, אין ספק שהרוא צודק, כאשר צועדים הליכה ממושכת הגורמת לעומס על כפות הרגליים חשוב כמובן לצעוד בנעלי ספורט/ נעלי הליכה מתאימות ולעיתים יש צורך להתאים מדרסים (אם יש המלצת אורתופד - קשור למבנה כף הרגל).
חשוב לדעת ולהבין שהליכה בנעליים שאינן מתאימות גורמת לשינויים, לחצים ועומסים מיותרים בכלל מפרקי הגוף- החל במפרקים הקטנים של כף הרגל והאצבעות, בברכיים, חוליות גב וכמובן גם בצוואר !
אין תחליף לנעל הליכה טובה ומותאמת.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)