דלקות אזניים לתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות אזניים לתינוק
    אורית
    30/01/2010

שלום רב,

הבן שלי בן 9 חודשים וסובל מדלקות חוזרות באוזניים. גם צינון וחום ושיעול מתלווה לכל דלקת.

הרופאה הציעה לטפל בדיקור סיני.

האם הטיפול אכן יכול לעזור?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות אזניים לתינוק

הוספת תגובה

• דיקור לתינוק בן 9 חודשים

מיכל שלזינגר
    31/01/2010

שלום לך אורית

אכן, טיפול בדיקור יכול מאוד לסייע לטיפול בדלקות אוזניים חוזרות, כולל כל התופעות הנלוות שאת מתארת.
    אני בד"כ משלבת בטיפול גם תכשירים הומוטוקסיקולוגיים שמאוד מייעלים את הטיפול ומאוד נוחים לנטילה (אין בעיה של טעם).

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכשירים הומוטוקסיקולוגיים

אורית
    31/01/2010

הי מיכל,

תוכלי להסביר לי פחות או יותר מה הכוונה לתכשירים מסוג כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכשירים הומוטוקסיקולוגים

מיכל שלזינגר
    31/01/2010

שלום לך אורית

המונח הומוטוקסיקולוגיה מורכב מצירוף המילים אומו (=אדם) וטוקסיקולוגיה (=רעילות). זוהי שיטת טיפול העוסקת בקשר שבין האדם ורעלנים שונים הפוגעים בבריאותו.

השיטה פותחה לפני כ- 70 שנה בגרמניה על ידי ד"ר רקווג . רקווג ניסה לבצע סינתיזה בין הרפואה המערבית לבין הרפואה ההומאופתית. לשיטה החדשה שהוא פיתח הוא קרא בשם: "הומוטוקסיקולוגיה".

ההומוטוקסיקולוגיה עושה שימוש בעיקרון הניקוז. הפעולה מתבססת על העיקרון שאיברים שונים משמשים כמטהרי דם מרעלים שונים הנספגים מן החוץ,או מיוצרים על ידי הגוף. בדרך כלל במצבי מחלה שונים (בעיקר מצבים כרוניים) יש צורך לעודד ולשפר את פעילותם של איברים אלה. שיפור הפעולה מאפשר לגוף להפטר מהר יותר מפסולת שהצטברה בו וכך בעצם לקצר את משך ההחלמה.

במקביל לנקזים, התרופות ההומוטוקסיקולוגיות משלבות גם צמחי מרפא בהכנה הומאופתית, יחד עם אנזימים שמתאימים לאיברים השונים.

רפואה שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזן

עדי מנחמי
    01/02/2010

מעבר לכל מה שהוצע,נרות הופי הן כלי טיפול חשוב לשאיבת הנוזלים המיותרים.קראי על כך באתר שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי,

הדסה
    01/02/2010

שימוש בנרות הופי לא מומלץ לעשות לבד?
    המליצו לי על הנרות כדי להוציא נוזלים מהאוזן של התינוק שלי, ושמעתי שאפשר לקנות בחנויות טבע.
    עדיף ללכת לאדם מקצועי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרות הופי

עדי מנחמי
    18/02/2010

לתינוקות קשה לעשות לבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו