נשירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה
    טל2873
    02/02/2010

שלום מאז לידת ביתי הבכורה יש לי נשירה ללא הפסקה היום יש לי כבר ילד שני ונשאר לי חצי שיער ממה שהיה לי עברו שבע שנים מאז לידת ביתי ולא עשיתי הרבה לשפר את המצב אני אציין שזה לא תורשתי אצלנו לאבא שלי אין שיער כמו בגיל 18 אבל בסדר גם לא קרחות שמעתי על מוצר שנקרא גרין מגמה ורציתי חוות דעת עליו? ואם תוכלו לתת לי עוד המלצה שיכולה לעזור לי במצבי אני חייבת לציין גם שמאז שנולדו לי הילדים אני מנהלת שגרת חיים קצת לחוצה לא יתר על המידה אבל הלחץ הכלכלי וכו... שאוליי זה גם משפיע אני לא ירבה במילים רק אשמח לקבל מכם המלצה אני בחורה נאה וזה מפריע לי מאוד השיער היה מקור וגאוותי ועכשיו זה מוריד את לי קצת את הבטחון מצפה לתשובה תודה מקרב לב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

מיכל שלזינגר
    02/02/2010

שלום לך טל

בקרב אחוז ניכר מן נשים ניתן לראות ירידה בצפיפות השיער עם העליה בגיל.
    מומלץ לפני שפונים לכל מיני פתרונות בדמות תוספים ושיקויים שונים, לערוך בדיקות דם:

תפקוד בלוטת תריס, המוגלובין, B12, אבץ , מצב הורמונלי, ?
    האם התזונה שלך אופטימלית, מסודרת, מכילה את כל הנוטריינטים הנדרשים?
    האם את מקבלת את כל המינרלים שאת זקוקה להם באמצעות התזונה?
    האם את צורכת די חלבון ?
    האם את ישנה מספיק?
    האם בחייך קיים מתח רב?

גרין מגמה הינו מוצר איכותי , המופק מעשב שעורה ,ובד"כ עונה על מצבים שבהם מעוניינים לחזק דם וכן לעשות דיטוקס לכבד.
    אבל אם חסר מינרלים מסוימים, חלבון, בלוטת תריס לא מאוזנת, בעיות מתח.
    כמובן שהמוצר לא יהווה פתרון.

רפואה שלמה

יש לקחת בחשבון גם שהמוצר מבחינת אנרגטיקה סינית נחשב למוצר בעל אנרגטיקה מקררת.
    כך שאם את טיפוס שמוגדר כטיפוס קור, ובמילים אחרות, יותר קר לך, נוטה להתקרר, נוטה לחיוורון , הטיפול בגרין מגמה לא כל כך מתאים עבורך, ובוודאי שלא בחודשי החורף.
    טיפוסי קור הנוטלים גרין מגמה בחודשים הקרים, נוטים דווקא להתקרר יותר.

בררי את כל השאלות עם עצמך, כדאי לפנות למטפל שיתאים לך טיפול מתאים ומדויק למצבך.
    בסוף זה יהיה זול יותר, מאשר ליטול תוספים שאינם מתאימים ויתכן שגם לא יטפלו בבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו