שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יעלי
    05/02/2010

שלום לפני כמה שנים הסרתי שיער באזור הפנים בלייזר ובשל קרינת החום היו כוויות בפניי וצריבת העור היום לאחר כמה שנים העור הפך להיות באזוריי הלחיים מכווץ במיוחד בלחי אחת ומלווה בצריבה של העור ולכן אזור זה אדמומי מכווץ והנקבוביות בו מאוד בולטות כמו חורים בפנים בנוסף כאשר אני יוצאת לאור יום אני מרגיש ה את הצריב ה בעור וחייבת להסתתר בצל מה ניתן לעשות עור הפנים ובנוסף המרקם לא נראה אחיד האם יש פיתרון לכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כויות לאחר טיפול לייזר

מיכל שלזינגר
    07/02/2010

שלום לך

אם את מעוניינת בטיפול "טבעי" - ניתן לפנות לטיפול אצל מטפל שעושה "דיקור קוסמטי".
    אני מניחה שניתן לסייע לך
    ממליצה להתייעץ.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן אני מוצאת מרפא כזה באזור כ"ס

יעלי
    07/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיכל שלזינגר
    07/02/2010

אני לא מכירה מטפל ספציפי
    חפשי ברשת.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו