בירור לגבי 2 מרשמים סיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור לגבי 2 מרשמים סיניים
    בן
    07/02/2010

להלן 2 תרופות סיניות שברשותי:

- Qianbai Biyan Pian (לנזלת כבדה, גלולות אדומות,צנצנת פלסטיק-100 יח').
    - WEILENINGPIAN ,לכבד/קיבה(חומר פעיל - HERICIUM, מארז "ניר-מתכתי",6X3=18 גלולות בצבע חום כהה

1. שאלה כללית : באיזו מידה כ"א מהן יכולה להזיק?. לגבי הראשונה,נתקלתי במייל של גוף בראשות הבריאות האנגלית,אשר מעלה חשש לנזק לכבד מאחר ומכילה - HERBA SENECIONIS SCANDENTIS )

2. לגבי השנייה - האם תוכלו למקד אותי באיברים עליהם פועלת ?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופות סיניות

מיכל שלזינגר
    07/02/2010

שלום לך בן

אני הייתי מאוד נזהרת עם צמחים סיניים שאינך יודע את מקורם המדויק וכן לא נרשמו לך על ידי מטפל.
    ידוע כי בסין מאוד מקובל להוסיף לפורמולות סיניות סטרואידים וכן חומרים מסוכנים אחרים שאף לא מופיעים בשמם על האריזה.

מטפל ברפואה סינית שהינו הרבולוג (מטפל בצמחים) יאבחן את מצבך המדויק ויתאים לך את הצמחים המתאימים לך וימליץ לך על רכישת פורמולות במקום "בטוח" ששם הצמחים עברו את אישור ה- FDA (מינהל המזון והתרופות האמריקאי) וכן אישור של משרד הבריאות הישראלי.

צמחים שאינם מתאימים לך כמובן עלולים לגרום נזק, כמו כל תרופה אחרת.
    כפי שלא היית נוטל תרופה מערבית שאינה מתאימה לך - כך אין שום סיבה ליטול תרופה סינית שלא הותאמה לך בצורה מדויקת.

כפי שציינת, אכן היו הרעלות ונזקים בריאותיים כבדים משימוש בחומרים שונים. הדבר נכון שבעתיים כאשר נוטלים תרופות שמקורן אינו ידוע.

גם בתרופות "מערביות" אנו נתקלים בשנים האחרונות בתרופות "מזויפות" שבמקרה הטוב אינן יעילות ובמקרה הפחות טוב, הן רעילות !!! - למשל ויאגרה, שנמכרת באתרים שונים ועוד,
    המצב אינו שונה גם בתחום התוספים והצמחים.

מקווה שעניתי לשאלותיך

שמור על עצמך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו