שאלה לגבי ניקוי כבד סיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ניקוי כבד סיני
    אפרת
    23/03/2010

כבר שישה ימים אני אוכלת רק אורז בסמטי עם מש וירקות פירות ירוקים ובבוקר שותה לימון ושמן זית על בטן ריקה כניקוי כבד בשיטה הסינית בגלל אינזימי כבד גבוהים ותהליך דלקתי
    לאחר שלושה ימים הופיעו לי כאבים פנימיים מאד חזקים ברגליים החל מהאגן בברכיים באיזור המרידאן של כיס המרה ועוד אלו כאבים לא מוכרים לי כלל והם קיימים גם בלילה ומופיעים בהתקםות ובגלים של התחזקות למרות שמלווים אותי ברמה זו או אחרת כמעט כל הזמן
    אני רוצה לברר האם זו תופעת לוואי מוכרת כי קשה לי להאמין שזה צרוף מקרים
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי ניקוי כבד סיני

הוספת תגובה

• ניקוי תזונתי

מיכל שלזינגר
    23/03/2010

שלום לך אפרת

אני מבינה שהטיפול הינו תזונתי בלבד ???
    בד"כ בניקוי אני נוהגת לשלב גם צמחים / תוספים / הומוטוקסיקולוגיה, האם שילבת משהו נוסף?

לא נתקלתי במטופל שדיווח על שינוי תזונתי בריא בסך הכל וחווה כאבים דוגמת אלו שאת מתארת.
    נסי להפסיק את הדיאטה ובחני מה קורה...

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

אפרת
    23/03/2010

תודה רבה לך
    אני רוצה לשאול האם אחרי כשבוע בדיאטה כזו (אורז בסמטי עם מאש וירקות ופירות ירוקים ובבוקר שמן זית ולימון) אפשר להפסיק ולאכול כרגיל או שצריך לעשות בהדרגה
    ואיך לעשות אותה (חלבונים מן החי ,פחמימות וכו')
    תודה
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה

מיכל שלזינגר
    24/03/2010

שלום לך אפרת

לא אמורה להיות בעיה לחזור לתזונה רגילה. אבל, במקרה שלך יש בעיה מסויימת- הכאבים שתארת, שעדיין לא ברור מהי הסיבה להם.
    לכן, במקרה שלך כדאי לחזור לתזונה רגילה מאוד בהדרגה ולהיות עירנית לכל חריגה שהיא.

בהצלחה

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נב

אפרת
    23/03/2010

לשאלתך לא שילבתי משהו נוסף למעט מה שציינתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו