מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי ניקוי כבד סיניאפרת23/03/2010
כבר שישה ימים אני אוכלת רק אורז בסמטי עם מש וירקות פירות ירוקים ובבוקר שותה לימון ושמן זית על בטן ריקה כניקוי כבד בשיטה הסינית בגלל אינזימי כבד גבוהים ותהליך דלקתי
לאחר שלושה ימים הופיעו לי כאבים פנימיים מאד חזקים ברגליים החל מהאגן בברכיים באיזור המרידאן של כיס המרה ועוד אלו כאבים לא מוכרים לי כלל והם קיימים גם בלילה ומופיעים בהתקםות ובגלים של התחזקות למרות שמלווים אותי ברמה זו או אחרת כמעט כל הזמן
אני רוצה לברר האם זו תופעת לוואי מוכרת כי קשה לי להאמין שזה צרוף מקרים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי תזונתי
מיכל שלזינגר23/03/2010שלום לך אפרת
אני מבינה שהטיפול הינו תזונתי בלבד ???
בד"כ בניקוי אני נוהגת לשלב גם צמחים / תוספים / הומוטוקסיקולוגיה, האם שילבת משהו נוסף?
לא נתקלתי במטופל שדיווח על שינוי תזונתי בריא בסך הכל וחווה כאבים דוגמת אלו שאת מתארת.
נסי להפסיק את הדיאטה ובחני מה קורה...
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
אפרת23/03/2010תודה רבה לך
אני רוצה לשאול האם אחרי כשבוע בדיאטה כזו (אורז בסמטי עם מאש וירקות ופירות ירוקים ובבוקר שמן זית ולימון) אפשר להפסיק ולאכול כרגיל או שצריך לעשות בהדרגה
ואיך לעשות אותה (חלבונים מן החי ,פחמימות וכו')
תודה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה
מיכל שלזינגר24/03/2010שלום לך אפרת
לא אמורה להיות בעיה לחזור לתזונה רגילה. אבל, במקרה שלך יש בעיה מסויימת- הכאבים שתארת, שעדיין לא ברור מהי הסיבה להם.
לכן, במקרה שלך כדאי לחזור לתזונה רגילה מאוד בהדרגה ולהיות עירנית לכל חריגה שהיא.
בהצלחה
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנב
אפרת23/03/2010לשאלתך לא שילבתי משהו נוסף למעט מה שציינתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)