צמחים מעלים במשקל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחים מעלים במשקל?
    א
    28/07/2010

אני חולת קרוהן ולפני חודש בערך סיימתי טיפול בסטרואידים שגרמו לי לתפוח
    התחלתי לראות איך פתאום חלה ירידה במשקל בזמן שבמקביל התחלתי לשתות צמחים שהמטפלת שלי הכינה
    באיזשהו שלב הירידה במשקל עצרה ולא על משקל תקין בשבילי ואז בלילה עליתי 3 קילו!
    אני מבינה שאני יכולה לתפוח ולא באמת להשמין כי התזונה שלי תקינה ואני לא אוכלת יותר ממה שאני צריכה עושה הליכות (לא מאומצות מדי) בערב ונראה כאילו אני אמורה לרדת.
    יש לציין שהשיפור היחיד ששמתי לב אליו הוא מבחינת אנרגיה שסוף סוף אני לא עייפה כל היום ושמחה הרבה יותר.
    מבחינת הקלה על תסמיני קרוהן אין ממש חדשות טובות כבר קרוב לשבועיים וחצי שאני שותה צמחים ונראה שהמצב לא מתייצב

אשמח לעצות מה לעשות
    כדאי לעבור למטפלת עם התמחות במחלות מעיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמחים מעלים במשקל?

הוספת תגובה

• מחלת קרוהן

מיכל שלזינגר
    28/07/2010

שלום לך

צריך לבדוק מדוע העלית 3 ק"ג בלילה אחד. זה לא ממש סביר. האם נשקלת על אותו משקל?
    יתכן שאת לפני מחזור?
    צמחים אינם אמורים לגרום לעליה במשקל.
    צמחים אמורים לאזן את המצב הבריאותי.
    בכל אופן אני רואה הצלחות יפות בטיפול בקרוהן כאשר אני מטפלת בשילוב של תזונה + דיקור + הומוטוקסיקולוגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

א
    28/07/2010

סיימתי מחזור לא מזמן ואחריו ראיתי ירידה ולאחר מכן הגיעה העליה הלא ברורה הזאת
    אני נשקלת על אותו משקל כל בוקר
    איך מבררים דבר כזה (העליה במשקל)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

א
    28/07/2010

סיימתי מחזור לא מזמן ואחריו ראיתי ירידה ולאחר מכן הגיעה העליה הלא ברורה הזאת
    אני נשקלת על אותו משקל כל בוקר
    איך מבררים דבר כזה (העליה במשקל)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו ששכחתי

א
    28/07/2010

שכחתי לשאול אם אולי יש קשר בין השעה שאני שותה אותם? כששתיתי בבוקר אז ראיתי את הירידה אחרי סטרואידים ולאחרונה יוצא לי לשתות אותם ממש לפני שינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במשקל

מיכל שלזינגר
    28/07/2010

שלום לך

לגבי העליה - ירידה במשקל.
    הגוף שלך כעת במצב מאוד לא מאוזן, אחרי התקופה של הסטרואידים (או שאת עדיין נוטלת אותם, לא הצלחתי להבין) . יקח זמן עד שהדברים יתייצבו.
    תמיד חשוב להשקל אחרי פעילות מעיים.

שוב אני חוזרת ואומרת, אין קשר בין הצמחים לעליה במשקל.

כשמצבך יתאזן תצליחי להשיג את הירידה במשקל והשמירה עליו.
    הסטרואידים מוציאים את הגוף מאיזון.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו