מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור ורפואה סיניתניר30/08/2010
שלום רב, אני כעת מטיילת בסין מזה כ5 חודשים.לפניי חודש וחצי נטלתי את הגלולה האחרונה למניעת הריון(סהכ לקחתי 12.5 שנים ללא הפסקה) המחזור הגיע מיד אחרי הגלולה ומאז לא קיבלתי 6 שבועות.הייתי אצל גניקולוג שבדק אותי ואמר שהכל בסדר ואני יכולה או לקחת כדורים לזירוז או להמתין.לפניי הגלולות היה לי סדיר מאוד והרופא העריך שכך יחזור להיות תוך תק' זמן מסוימת. אני מאוד רוצה להרות...
מצאתי באיזור המלון מרכז רפואי מקומי והייתי אצל רופא סיני היום,תשאל אותי יחסית מעט ומדד לי דופק ואז אמר שהבעיה היא שהאיזור של הרחם שלי קר מאוד,הוא גם הסתכל לי במפרק של היד(בין האגודל לזרוע) ושם היו לי ורידים בולטים כאלו שלדבריו מעידים על קור.....בשלב ראשון נתן לי אבקת צמחים ,לקחת 3 פעמים ביום בערבוב עם מים רותחים ואמר לי לחזור עוד 3 ימים ,גם אם יגיע הווסת וגם אם לא ואז כנראה הוא יעשה לי דיקור-הוא רוצה קודם שהאיזור יתחמם.הוא לא נשמע שרלטן אבל הייתי שמחה לדעת מה דעתך על מה שאמר? האם מנסיונך צמחים ודיקור מחזירים מחזור לסדירותו?אציין כי כעת אני אחרי גלולות ולפניי שלקחתי גלולות היה לי מחזור ממש ממש סדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסדרת מחזור ורפואה סינית
מיכל שלזינגר30/08/2010שלום לך לי
בקליניקה שלי אני פוגשת נערות ונשים רבות שקיבלו מחזור סדיר עד להתחלת נטילת הגלולות ועם הפסקת הנטילה המחזור שלהן לא הופיע / או השתבש.
דיקור וצמחים הינם כלי טיפולי יעיל מאוד להחזרת הסדירות המחזורית של הוסת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
ניר31/08/2010שלום שוב ותודה,תוך כמה זמן בערך המחזור מסתדר? כי הרופא(לא הסיני) הציע לי גם לקחת כדורים-הורמונים.אולי עדיף לקחת את הכדורים שיביאו אצ הדימום ואז להתחיל את הטיפול הסיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסדרת מחזור ודיקור
מיכל שלזינגר31/08/2010שלום לי
אין לדעת תוך כמה זמן יסתדר המחזור. זה יכול לקחת בין חודש אחד למספר חודשים... אצל כל אחת זה שונה. תלוי במצב הבסיסי שלה ועד כמה חוסר האיזון גדול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
לי31/08/2010האם בזמן הזה אני יכולה להרות? כמו כן האם זה קשור ישירות לגלולות? כי לפניהן לא היתה לי כל בעיה!! לא עדיף לקחת לקחת כדורי פרוברה שיסדרו את המערכת?? האם אני יכולה לסמוך על הטיפול האלטרנטיבי שיעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסדרת מחזור וכניסה להריון
מיכל שלזינגר31/08/2010שלום לי
עלייך לשוחח על כך עם המטפל שלך ולברר האם סוג הצמחים שהוא מכניס לפורמולה אינו מזיק להריון והאם הוא עושה דיקור מניע אחרי הביוץ ?
אלו שאלות ספציפיות שניתן לשאול רק את המטפל שלך.
כל מטופל וכל טיפול הם שונים !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק דבר אחרון
ניר31/08/2010האם לא מומלץ לקחת פשוט כדורים (פרוגסטרון)לסידור הווסת? איך הרופא הסיני גורם לביוץ לקרות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסדרת וסת
מיכל שלזינגר01/09/2010שלום אלה
כדורי הפרוגסטרון לא יטפלו בבעית השורש שבגינה אינך מקבלת מחזור.
הטיפול הסיני לעומת זאת יטפל לא רק בענף (בביטוי) אלא גם בשורש (בסיבה) , כך שלטיפול תהיינה השלכות לאורך זמן, לעומת הטיפול בפרוגסטרון !
בהצלחה
בשורות טובות
שנה נפלאה ופוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)