מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור-טיפול במיגרנה ובעיות במחזורמישהי12/01/2011
שלום
בשל מיגרנה קלאסית עם אאורה(ויש לציין שלרוב ללא כאב ראש לאחר האאורה שמתבטא בטשטוש ראייה לכחצי שעה)פניתי למטפל ברפואה סינית עתיקה. כמוכן ציינתי בפניו שהמחזור יחסית סדיר אך קצר של 25 ימים שמתוכם 8 ימי ווסת,כשברובם רק דימום קל בצבע חום.בעברי היו לי בעיות בווסת שנמשכו יותר זמן ולא נמצאה בעיה גניקולוגית והורמונלית.כיום אני לאחר 7 דיקורים.חלה החמרה רצינית במחזור שלי,כבר לפחות 3-4 מחזורים מאז התחלת הטיפול אני מקבלת כל שבועיים למשך מס' רב יותר של ימים ותחושת נימול וכבדות ברגליים.אני מאוד מתוסכלת מכך,כי מילא לא עוזר,אך למה מזיק.לגבי ההתקפים של המיגרנה,נראה לי שהתדירות ירדה אך השבוע שוב הופיעה סדרה כזו למשך 3 ימים ברציפות..יש לציין ששיניתי את הרגלי האכילה לפי המלצתו לחיזוק האדמה.הורדתי לחם לבן כמעט לגמרי ומוצרי חלב ועוד המלצות נוספות.לדברי המטפל,לפי הדופק יש פחות חום אך המקרה שלי עקשני.
איני יודעת אם להמשיך או להחליף מטפל
אשמח לחוות דעתכם המקצועית
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור-טיפול במיגרנה ובעיות במחזור - תגובה
מיכל שלזינגר12/01/2011שלום לך מישהי...
מנסיוני לא אמורה להיות החמרה כמו זו שאת מתארת.
כפי שהמטפל שלך מציין דימום כל כך תכוף בהחלט מעיד על חום.
אני מבינה שמצב המיגרנה שלך השתפר. קורה שבעקבות אירועי חיים שונים /אורח חיים חלק מן הסימפטומים מופיעים שוב.
אני לא יודעת מהי האבחנה שלך ואין לי שום פרטים נוספים לגבייך.
אני תמיד משלבת עבודת גוף נפש (... במיוחד במקרים עקשניים וחוזרים) באמצעות טיפול בשיטת אייפק. באמצעות השילוב של טיפולי אייפק עם דיקור וצמחים (/הומוטוקסיקולוגיה) אני מחד מגיעה לשורש של הבעיות, מאידך הטיפול יעיל מאוד.
נסי לבדוק עם עצמך / עם המטפל מדוע הופיע המיגרנה שוב, האם יש איזשהו טריגר מסויים למיגרנה:
מתח, לחץ, גורם תזונתי, חרדה, וכו'.
זוהי התשובה שאני יכולה להשיב על סמך הנתונים שסיפקת.
חוץ מזה, לגבי בעיות מחזור תמיד רצוי לפנות למטפל שהתמחה בגינקולוגיה .
אני למשל התמחיתי בתחום זה ואני בטוחה שהידע והנסיון קריטיים כאשר מטפלים בבעיות "נשיות".
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מישהי12/01/2011קודם כל תודה על המענה המהיר.אני כל כך מאמינה בקשר בין גוף ונפש.הצגתי בפני המטפל שהטריגרים למיגרנות זה בעיקר לחץ,פחדים ספציפיים ועייפות.אני יודעת בודאות שזה הגורם..הייתי מעוניינת לפנות אלייך אך אני גרה באזור הצפון הקצת רחוק.
אשמח להמלצה על מטפל מומחה בתחום באזורי.כמוכן מעוניינת בפרטים על השיטה שציינת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
מיכל שלזינגר13/01/2011שוב שלום לך
את מוזמנת ליצור עימי קשר טלפוני ואשמח להנחות אותך לגבי מטפל בצפון.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)