שלום , כשאין שמש אני לא מרגיש טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום , כשאין שמש אני לא מרגיש טוב
    שמש
    01/02/2011

וזה לא קשור לאור או למצב רוח ירוד בגלל חושך..

פשוט צריך ממש את השמש על הגוף שלי (פנים, חזה, צוואר, ידיים רגליים) למשך 20 דקות ביום ורק אז מרגיש בסדר..

אם אין שמש מספר ימים הגוף נהיה קשה, ישנם כאבים ,סחרחורות, קליקים כואבים, התכווצויות. זרמים בגוף והרגשה רעה ולא נעימה.
    וכמו כן מתחיל להיות סגול מתחת לעיניים וחוסר שקט.

רק החשיפה לשמש כ 20 דקות ,חצי שעה . פותרת את כל זה. ונותנת תחושת רווחה למשהו כמו יומיים וישנה הקלה גדולה.

בזמן החשיפה השרירים דופקים עד שהם נרגעים וזה כנראה תהליך הריפוי של השמש..

חייב לדעת למה זה.
    ואיך אפשר לדמות את זה כשאין שמש.

עליי לציין שזה לא קשור לויטמין D כיוון שלא חסר ולוקח כל יום 1500 יח"ד בטיפות.
    כשיש חשיפה לשמש הריפוי הזה הוא מיידי תוך 20 דקות עד חצי שעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום , כשאין שמש אני לא מרגיש טוב - תגובה

מיכל שלזינגר
    01/02/2011

שלום לך

בכלים של הרפואה הסינית אני לא יודעת כיצד להסביר מהו הצורך הכל כך קיצוני שלך בשמש (מברית האנשים אוהבים אור שמש, אך לא כולם מתארים מצב כל כך קיצוני).
    ממליצה לך דווקא על טיפול אייפק (IPEC - טיפול פיזי-רגשי) על מנת לנסות ולהסביר את התופעה ולטפל בה. אני מניחה שלא תמיד יש לך נגישות לאור שמש.
    בטח בעונת החורף.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום , כשאין שמש אני לא מרגיש טוב - תגובה

ערן מי-רב
    02/02/2011

שלום
    בהמשך לעמיתתי אציין כי הסימנים הללו אכן יכולים להיות קשורים בעקיפין לויטמין D שיתכן שאינו נספג בגופך בצורה טובה או משפיע על שאר המערכות בגופך.
    על פי הרפואה הסינית נראה שחסרה לך אנרגיה שאותה יש לחזק, השמש הינה ספק אנרגיה (יאנג, מתוך הסתכלות של תאוריית יין, ויאנג, סמל הטאו, Yin, Yang).
    במצב זה האנרגיה נתקעת לא עולה לראש ויוצרת סחרחורות, אינה מניעה מפרקים ויוצרת קליקים והתכווצויות בשרירים...
    בכדי לקבל מענה מדוייק יותר מהרפואה הסינית אני ממליץ לך לגשת למטפל\ת שיאבחנו ויתנו את הטיפול הנכון לך.
    אושר, בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שאתה צודק.

שמש
    02/02/2011

עשו לי טיפול של דיקור סיני.
    זה לא עזר, גם פעילות גופנית זה לא משהו שעוזר.

רק השמש משחררת הכל אך רק לזמן מוגבל (מקסימום ליומיים)
    השמש כנראה גורמת לזרימה טובה של הדם וכך הכל בא על מקומו בשלום וישנה הקלה.

רק שזה לא נראה לי הגיוני שזה רק אצלי ככה, לא ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים על זה.
    ובכלל כידוע יש טענה שהשמש היא מסוכנת.

הויטמין D ברמה של 32 שזה אמור להיות תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שאתה צודק. - תגובה

ערן מי-רב
    02/02/2011

לפי מה שציינת אני חושב שהדגש צריך להיות על פורמולות צמחים סיניות ותזונה סינית
    רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו