מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבקת פנינה סיניתלירן06/02/2011
האם אבקת פנינה סינית (300 מ"ג) יעילה לפטריית שמש מעין מעט כתמים בהירים (לא הרבה) ?בשימוש פנימי אני מתכוונת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקת פנינה סינית - תגובה
מיכל שלזינגר06/02/2011שלום לך לירן
לי אישית, אין ניסיון טיפולי בפטרית שמש באמצעות אבקת פנינים.
ישנם מוצרים רבים אחרים שעליהם אני ממליצה בקליניקה שעושים זאת בהצלחה - למשל שמנים אתריים שונים או משחות וקרמים שונים.
הכי חשוב בפטרית שמש הוא להמנע מכל מחשיפה נוספת לשמש !!!
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירן07/02/2011יש לי את זה הרבה זמן ,לא ידעתי איך זה נוצר.יש לי את זה במקום שלא חשוף לשמש
בכלל, באופן כללי אני לא נחשפת הרבה לשמש וכשאני יוצאת לבחוץ אני שמה מקדם הגנה על איזה קרמים מדובר? שמעתי ששמן עץ התה עוזר לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
מיכל שלזינגר07/02/2011שלום לך לירן
פטרית שמש לא נוצרת בתנאים של שמש בלבד- חשובה גם לחות (הזעה / קרם שומני וכו').
שמן עץ התה זוהי אופציה. אבל צריך כמובן להקפיד על מריחה קבועה של מספר פעמים ביום - במקרה של פטריה - אפילו 3 פעמים ביום.
חשוב מאוד להמנע אז מחשיפה לשמש, על מנת שלא יווצרו כתמי שמש.
אם תפני למטפל בארומתרפיה, הוא יוכל להמליץ לך על שמנים נוספים. או להכין לך תערובת מתאימה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)