אבקת פנינה סינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקת פנינה סינית
    לירן
    06/02/2011

האם אבקת פנינה סינית (300 מ"ג) יעילה לפטריית שמש מעין מעט כתמים בהירים (לא הרבה) ?בשימוש פנימי אני מתכוונת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקת פנינה סינית

הוספת תגובה

• אבקת פנינה סינית - תגובה

מיכל שלזינגר
    06/02/2011

שלום לך לירן

לי אישית, אין ניסיון טיפולי בפטרית שמש באמצעות אבקת פנינים.
    ישנם מוצרים רבים אחרים שעליהם אני ממליצה בקליניקה שעושים זאת בהצלחה - למשל שמנים אתריים שונים או משחות וקרמים שונים.
    הכי חשוב בפטרית שמש הוא להמנע מכל מחשיפה נוספת לשמש !!!

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לירן
    07/02/2011

יש לי את זה הרבה זמן ,לא ידעתי איך זה נוצר.יש לי את זה במקום שלא חשוף לשמש
    בכלל, באופן כללי אני לא נחשפת הרבה לשמש וכשאני יוצאת לבחוץ אני שמה מקדם הגנה על איזה קרמים מדובר? שמעתי ששמן עץ התה עוזר לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

מיכל שלזינגר
    07/02/2011

שלום לך לירן

פטרית שמש לא נוצרת בתנאים של שמש בלבד- חשובה גם לחות (הזעה / קרם שומני וכו').
    שמן עץ התה זוהי אופציה. אבל צריך כמובן להקפיד על מריחה קבועה של מספר פעמים ביום - במקרה של פטריה - אפילו 3 פעמים ביום.
    חשוב מאוד להמנע אז מחשיפה לשמש, על מנת שלא יווצרו כתמי שמש.
    אם תפני למטפל בארומתרפיה, הוא יוכל להמליץ לך על שמנים נוספים. או להכין לך תערובת מתאימה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו