דיקור סיני,ותזונה ע"פ הרפואה הסינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני,ותזונה ע"פ הרפואה הסינית
    ל
    15/12/2007

הי אני אשמח לקבל המלצה למטפל/ת בדיקור סיני באזור מגוריי שזה אשדוד/גן יבנה/יבנה

אני רוצה לעשות דיקור לצורך הרזיה,ולצורך איזון הנפש שלי שפגועה מאוד.

כמו כן אני רוצה לשאול אם יש לי בעיות ספציפיות כמו פצעיםבחלל הפה,(אפטות) שחוזרים על עצמם, ידיים קרות מאוד,גרד בעור בזמן התחממות הגוף(בג'קוזי,הליכה מהירה וכו'...)
    הדיקור הסיני יכול לעזור?!

ועוד שאלה אחרונה: האם המטפל יכול לבנות לי תזונה נכונה ומאוזנת(דיאטה) על פי הרפואה הסינית?שמעתי שזה ממש מוצלח לרזות כך...
    אם כן,אשמח שתתנו לי פרטים של מטפל אחד שעושה את הכל (גם דיקור,וגם תזונה)באזור מגוריי כפי שציינתי קודם.

תודה רבה, המשך יום נפלא...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרזיה ופצעים בפה

אסנת קינן
    18/12/2007

שלום רב לך,

הרפואה הסינית הקלאסית אכן יכולה לסייע במצבים של פצעים בפה(אפטות) תחושות של קור בידיים וכו'. אולם על מנת לקבל את התוצאות הרצויות עליך לעבור אבחון מקיף שבאמצעותו ניתן יהיה לבנות עבורך תוכנית טיפולית הכוללת דיקור וצמחי מרפא וכן המלצות תזונה בהתאם.
    הנכונות לקבל טיפול בשילוב דיאטה מתאימה משמעותיים ביותר בכל הקשור לתהליך הטיפולי שהרי קיים קשר בין התזונה שלנו לבין התחושות הפיסיולוגיות שלנו.
    אני ממליצה לך לפנות למזרח מערב המרכז לרפואה סינית קלאסית לשם קבלת הפנייה למטפל שיוכל לתת לך מענה בהתאם.
    1-700-50-50-72.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו