דיקור במהלך נטילת גלולות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור במהלך נטילת גלולות?
    מיקה
    06/04/2011

היי ,

התחלתי הליך לקראת הריון לפני כ - 7 חודשים. משנמצא כיה FSH 18.9 חיפשתי מענה שיסייע ומצאתי כי דיקור בשילוב עם צמחי מרפא יכולים לסייע ולאפשר הריון על אף FSH גבוה.

לצערי בפרוטוקול החדש נתבקשתי ליטול גלולות במשך 21 יום ולאחר מכן להתחיל בסדרת זריקות.

אני מטופלת בצמחי מרפא ודיקור מזה חודשים.
    עלויות לא פשוטות

שאלה:
    האם דיקור במהלך נטילת הגלולות הכרחי לתהליך?
    האם יש לו השפעה על אף הדיכוי ההורמונלי?
    מה מטתו של הדיקור בשלב הזה?

המשך יום מקסים
    מיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור במהלך נטילת גלולות?

הוספת תגובה

• דיקור במהלך נטילת גלולות? - תגובה

ערן מי-רב
    06/04/2011

מיקה שלום
    על אף נטילת הגלולות הדיקור מזכיר לגוף כיצד לפעול בצורה יותר מאוזנת.
    אכן לדיקור השפעה למרות הדיכוי ההורמונלי משום שמטרתו לסייע לבניית הזקיקים ולקליטה.
    אכן זהו תהליך ארוך של מספר חודשים שגם תלוי באורח חיים.
    האם גם בן זוגך נבדק לספירת זרע?

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי פוריות ודיקור

מיכל שלזינגר
    06/04/2011

שלום לך מיקה

מטרת הדיקור בזמן הטיפול היא לאזן את הגוף פיזית ורגשית. לתת תמיכה לאיברים ספציפיים ובשלב שאת נמצאת להכין את הגוף לטיפול.
    מנסיוני הקליני הצד הנפשי הוא לא פחות חשוב מן הצד הגופני (במקרים רבים כפי שהסתבר לי הצד הנפשי אף שיחק תפקיד משמעותי יותר !!!!), זוהי הסיבה שאני משלבת בטיפולים בכלל ובפוריות בפרט טיפול בצד הרגשי - פרחי באך, דמיון מודרך, הומיאופתיה ואייפק.
    בכל שלבי הטיפול חשוב לשלב את הדיקור וכן גם בהפסקות שבין הטיפולים, על מנת להחזיר את הגוף- נפש לאיזון (:

בהצלחה
    בשורות טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו