מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות לחום וקור ופליטת חום בגבG14/05/2011
שלום
אני בן 32
רגיש לחום וקור (בחום מתייבש מהר-אין בעיית כליות, בקור-ירידה של 2-3 מעלות משגעת את האף והגרון-נסתמים ומתקרר).
בנוסף הגב שלי תמיד חם (איזור הריאות + איזור הישבן) ובפעילות גופנית אני מזיע בעיקר בגב.
מעבר לכך אני מנהל אורח חיים ספורטיבי, רץ ~ 35 ק"מ בשבוע, עושה כושר, לא מעשן, אוכל בריא, מקפיד לשתות הרבה מים, ישן בסדר ולא סובל מלחץ חריג בעבודה/חיים פרטיים.
מבחינת אוכל מחמם צריכת אלכוהול/קפאין-נמוך, בשר אדום-1-2 פעמים בשבוע
האמת שאני כבר לא יודע מה לעשות - זה מפריע לי בפעילות ספורטיבית (התייבשות, התקררויות בחורף).
תודה מראש, G* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לחום וקור ופליטת חום בגב - תגובה
ערן מי-רב14/05/2011שלום
קשה לתת תשובה למרות הפרטים הרבים שנתת ובכדי לתת תשובה מדוייקת עלייך לעבור איבחון סיני בכדי לראות היכן חוסר האיזון.
ממבט ראשון על אי הכרותי איתך נראה שיש כאן גם עניין רגשי\ נפשי שקשור לריאות שלא יוצרות חייץ בין החוץ לפנים ומבחינה רגשית: פרפקציוניזם ו\או ביקורתיות יתר כלפי עצמי או אחרים....
שוב - איבחון אחד על אחד יהיה מדוייק יותר
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)