רגישות לחום וקור ופליטת חום בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לחום וקור ופליטת חום בגב
    G
    14/05/2011

שלום
    אני בן 32
    רגיש לחום וקור (בחום מתייבש מהר-אין בעיית כליות, בקור-ירידה של 2-3 מעלות משגעת את האף והגרון-נסתמים ומתקרר).
    בנוסף הגב שלי תמיד חם (איזור הריאות + איזור הישבן) ובפעילות גופנית אני מזיע בעיקר בגב.

מעבר לכך אני מנהל אורח חיים ספורטיבי, רץ ~ 35 ק"מ בשבוע, עושה כושר, לא מעשן, אוכל בריא, מקפיד לשתות הרבה מים, ישן בסדר ולא סובל מלחץ חריג בעבודה/חיים פרטיים.

מבחינת אוכל מחמם צריכת אלכוהול/קפאין-נמוך, בשר אדום-1-2 פעמים בשבוע

האמת שאני כבר לא יודע מה לעשות - זה מפריע לי בפעילות ספורטיבית (התייבשות, התקררויות בחורף).

תודה מראש, G

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות לחום וקור ופליטת חום בגב - תגובה

ערן מי-רב
    14/05/2011

שלום
    קשה לתת תשובה למרות הפרטים הרבים שנתת ובכדי לתת תשובה מדוייקת עלייך לעבור איבחון סיני בכדי לראות היכן חוסר האיזון.
    ממבט ראשון על אי הכרותי איתך נראה שיש כאן גם עניין רגשי\ נפשי שקשור לריאות שלא יוצרות חייץ בין החוץ לפנים ומבחינה רגשית: פרפקציוניזם ו\או ביקורתיות יתר כלפי עצמי או אחרים....
    שוב - איבחון אחד על אחד יהיה מדוייק יותר

אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו