מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיטת שיזוף-מור13/03/2010
האם ההשפעה של השמש זהה להשפעה של מיטת השיזוף?
כלומר אם אינני מצליחה להשתזף בשמש ולקבל צבע חום, אלא רק נשרפת גם במיטת שיזוף התוצאות יהיו זהות? או שמדובר בקרינה מלאכותית שיש לה השפעה שונה על צבע האור?
תודה מראש לעונים,
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי.. מיטת שיזוף- עדיף.
רוית אסף13/03/2010היי מור,
למיטב ידיעתי, אם להשתזף, עדיף במיטת שיזוף ולא להיצלות בשמש. אבל, כמובן בצורה מבוקרת, למשך 8-10 דקות ולא כל יום. אגב, הצבע לטעמי יפה יותר ואחיד. ולרוב, אם אינך בהירה מדי, אז תוך 3,4 פעמים כבר תיראי תוצאות מרשימות....
מומלץ למרוח קרם לפני, מוכרים אותו במכוני השיזוף ואז גם לא נשרפים.
קיץ בריא ושזוף....
רוית אסף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני לבנה מאוד...
מור20/03/2010מאד מאד.. ג'ינג'ית
תוך כמה זמן יראו תוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה
מלי11/03/2011אני מסכימה. עדיף להשתזף ע"י מיטת שיזוף, מכוון שאז מתבצע שיזוף מבוקר יותר, וניתן לבחור את משך השיזוף ואת מספר הטיפולים הרצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטת שיזוף מסרטנת בדיוק כמו השמש -
שירי22/03/2010קראתי כתבה במגזין אנגלי והרופאים שם כתבו שמיטות שיזוף מסוכנות לעור בדיוק כמו השמש ! שאלתי את הרופא עור שלי שאמר שזה באמת נכון וממש לא מומלץ על מיטת שיזוף כי היא מסרטנת כמו השמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודעת לסיכונים ובכל זאת
מור23/03/2010אני מוכרחה לנסות...
ניסיתי כל פתרון אפשרי- השמש הופכת אותי לאדומה כמו סלק ולא משזפת אותי!
שיזוף בהתזה- עסק יקר, הצבע יורד מהר והשיזוף זמני בלבד.
קרמים, מגבונים, מוסים לשיזוף עצמי לא מעניקים מראה טבעי! הצבע לא אחיד, דוהה בצורה מזוויעה, הצבע כתום ויורד על הבגדים.
אני מאד מאד לבנה, יש לי עור ג'ינג'י- לבן.. לאחר כל הניסיונות הבנתי שאין לי ברירה אלא ללכת על מיטת השיזוף.. אני ממש לבנה וזה מאוד מפריע לי באמת שצבע מעניק לי ביטחון עצמי ברמות-על ולכן אני מוכנה לקחת את הסיכון.
אני משקיעה כ"כ הרבה כספים ואין לי עם זה שום בעיה.
השאלה שלי היא אם אני ממש לבנה ובשמש אני נהיית אדומה גם מיטת שיזוף תעשה אותי אדומה? כי אם כן לא עשיתי בזה כלום. אני מעוניינת בקבלת צבע.
האם יש מישהי שמשתזפת במיטת שיזוף או מכירה לבנות לבנות שקיבלו צבע?
זה נראה לי הפתרון האידיאלי היחיד שנותר...
תודה מראש לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמור
ליסה מגנזי וינוקור25/03/2010מור שלום!
עפ"י תאורך עורך הכי רגיש לקרני השמש .
אפשר להשתזף לאט ובצורה מבוקרת בעור השמש ורק בשעות המותרות , לאט לאט ובסבלנות יהיה לך צבע יפה ולא אדום. אם את משתזפת בשעות המסוכנות את תהפכי ל"עגבניה" ותסכני מאוד את בריאותך.
אני יכולה רק לבקש ממך לא לסכן את בריאותך, חבל לקבל סרטן נוראי כמו סרטן עור.
חג שמח!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי,אני לא ממש יודעת לאן להפנות אתשירלי12/03/2010
ההודעה,אבל נלך על זה
כל אופן,רציתי לדעת מה זה שעווה ברזיאלית-איפה עושים את זה,איך עושים את זה,אצל מי עושים את זה וכל זה.האם כדאי לילדה בת 15 לעשות את זה?
ממה שהבנתי זה להוריד את השיער מהמפשעות,ובכללל מכל האזור,ואני לקראת הקיץ והים אז....למה לא?
יש לכם קוסמטקיאית באזור המרכז ראשון-נס ציונה-רחובות מומלצת שמומלץ לעשות אצלה?
ואיך בעצם עושים את זה,כאילו צריך לפני שמגיעים לקצץ את זה במספריים,כי זה כמעט שיח שם למטה!
הצילוווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוקי,איך זה
שירלי17/03/2010שעבר כמעט שבוע מאז שפירסמתי את השאלה,כל השאלות מעליי כבר נענו ורק אני נשארתי בלי תשובה?
המעט שאתם יכולים לעשות זה לפחות להפנות אותי לפורום שידע לענות לי על השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית על יופיאסי25/02/2010
שלום,
אני בטח אשמע קצת מוזר, אבל מילא,
אני בן 26, ואני לא מרוצה מהמראה הכללי שלי, ואני לא מוצא משהו שאני יכול להצביע עליו כפגם אסתטי כזה או אחר, פשוט במראה הכללי אני לא מרוצה, וזה מבאס לי ת'חיים..
עם מי אני יכול להתייעץ בנושא כזה ? מנתח פלסטי אחד אמר לי שאין שום דבר שאני צריך לעשות..
אז מה כן אני יכול לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאסי
ליסה מגנזי וינוקור28/02/2010אסי שלום!
עפ"י התאור שלך אין לך כל בעיה חיצונית , ולדעתי יפה מאוד מצדו של הפלסטיקאי שהיה הוגן איתך ואמרלך את האמת שאינך זקוק לכל שינוי חוצוני. אני דואגת שטיפול בידיים של גורם שעלול לנצל את הרגשתך ולהציע לך טיפולים שאינך זקוק להם.
אל תישאר עם הרגשה לא טובה , אולי כדאי להתייעץ עם גורם מקצועי כמו פסיכולוג כדי לבדוק מדוע הנך מרגיש לא טוב עם המראה שלך למרות שנאמר לך שאין לך כל בעיה חיצונית.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמשים ונקודות חן.מאיה19/02/2010
שלום
אני בת 14 ויש לי בפנים הרבה נמשים ונקודות חן.
אני ממש שונאת אותם ורציתי לדעת אם יש דרך להסיר נקודות חן ??
אני לא רוצה להשתמש במייק אפ וגם שמעתי שיש ניתוח להבהרת נקודות חן ונמשים , האם יש דבר כזה ??? והאם אפשר לעשות ניתוח כזה בגילי ???
בתודה מאיה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה
ליסה מגנזי וינוקור20/02/2010מאיה שלום
הטיפול להסרת נמשים הוא בדרך כלל לנשים מבוגרות מאוד ..מאחר ואת צעירה העור שלך עדיין משתנה ויכולים להיות שינויים לטובה אז כדאי להמתין. גם לא מסירים כל סוגי של נמשים , רק את סוג הנמשים שעלולות להיות מסוכנות..
כן כדאי לך להזהר מקרני השמש ולהשתמש במסנן הגנה .
להתראות ובהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור בעייתישירה18/02/2010
מאז שהתחלתי להתפתח היה לי אקנה בהתחלה היה ממש חמור אבל עם הזמן נהיה קטן יותר
הייתי אצל קוסמטיקאיות שנתנו לי תכשירים וקרמים שונים מה שלא שיפר את המצב, הייתי אצל נטורופתית שגם מה שהיא נתנה לי לא עזר ולפני זמן קצר הייתי אצל רופא עור שישר רצה לרשום לי את התרופה הזאת שהיא מאוד חזקה ואני ממש לא רוצה לקחת אותה. יש מישהי אצלי בצבא שאומרת שהיא לוקחת גלולות פמינט ולה זה עזר, יכול להיות שזה יעזור לי גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה
ליסה מגנזי וינוקור20/02/2010שלום שירה
כל מקרה לגופו . במידה ותגשי לרופא נשים הוא יתאים לך בהתאם לרמת ההורמונים , ולגילך מה שמתאים לך .בכל זאת אם את לא רוצה ריאקוטן יתכן וגלולות יעזרו לך או תרופות אחרות..
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרויתאריאלה17/02/2010
היי רוית,
השבוע קניתי מייק אפ של חברה מוכרת מחו"ל... חברות שלי לעבודה אומרות לי שהוא נראה עליי לא טבעי ושהוא לא מתאים לי לגוון העור שלי. איך אני יודעת איזה גוון מייקאפ הכי נכון עבורי? כיצד מתאימים?
תודה : )
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל - התאמת מייק אפ
רוית אסף19/02/2010היי מיכל,
המייק אפ חייב להתאים לגוון עורך על מנת שיראה טיבעי ומתמזג עם עורך ולא סוג של מסכה. לכן, הכי נכון להתאים ישירות על גוון העור בפנים עצמם, רצוי באור יום, ולא על היד (מה שהרבה פעמים עושים בפארמים) או על הצוואר. את המייק אפ מורחים על הפנים ושם בודקים את הגוון.
כמובן שהמייק אפ צריך להתאים לסוג עורך.
אני ממליצה שתגשי לאחת מחברות האיפור ובקשי שיתאימו לך.
בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת גבות....ד04/02/2010
היי,
הצבע הטיבעי של הגבות שלי הוא חום ואני מעונינת להבהיר אותם לחום בהיר מאוד
או בלונד ( עדיף ) מבלי לצבוע אותם בצבע , ישנם חומרים ודברים אחרים שיכולים
לבצע את הפעולה הזאת?? אולי מסקרה כזאת שמבהירה את הגבות??
זה מאוד מאוד חשוב לי.... תודה רבה((((:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
טולי04/02/2010שלום.גם אני צובעת את הגבות שלי לג'ינג'י בהיר מאוד,ומכיוון שאני די פרפקציוניסטית לא יכולתי להתפשר,וחיפשתי את ה-הכי טוב.אני מתשמשת ברפקטוסיל.זה נהדר!זה מגיע בהמון גוונים ובנוסף זה נראה מאוד טבעי ויפה.יותר טוב מכל מה שהשתמשתי עד היום.בטח גם הקוסמטיקאיות כאן ימליצו על זה.כי זה הכי טוב שיש כיום לפי מה שהבנתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
ד04/02/2010עדיין מעדיפה משהו שמבהיר ולא צבע, כי זה גודל מהר
ורואים הבדלים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
טולי04/02/2010מה ז"א?צבע זה מבהיר את הגבות.למה את מתכוונת?
זה הפתרון היחידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד
ד04/02/2010אני רוצה להבהיר את הגבות ולא בצבע אלא במשהו אחר
פעם ממזמן קראתי איפושהו שיש מסקרה כזאת שצובעת
גבות , אז משהו כזה או איזשהו תכשיר בסגנון או איזשהו רעיון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????
ד05/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד-
טולי05/02/2010קודם כל את טועה.הצבע לגבות שציינתי הוא איכותי מאוד.נכון שהשיער צומח ושוב צריך לצבוע,אבל?לצבוע גבות לוקח בדיוק 3 דק'.זה לא כמו צביעת שיער את יודעת.עכשיו,לגבי מסקרה שצובעת גבות אני אבדוק לך את זה ווהחזיר תשובה בהקדם האפשרי.פתרון אחר,תוכלי לצבוע את הגבות עם עיפרון שמיועד במיוחד לזה.אני ממליצה על מאדינה מילאנו.יש להם איפור מעולה!
השאירי לי את האימייל שלך שאוכל להחזיר תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה((((:
ד05/02/2010בקשר לצצביעת גבות אני יודעת שהצביעה לא לוקחת הרבה זמן אבל
מהר מאוד רואים שורשים וזה לא יפה....
בקשר לעיפרון לגבות זה יכול להיות רעיון טוב אבל נראה לי שעיפרון
לגבות הוא רק ממלא את הגבות ולא מבהיר את הגבות....
איך אני ישאיר לך פה את האימייל מבלי שאחרים לא יצפו בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד-
טולי05/02/2010אני לא מצליחה להבין אותך.ונניח ובאמת יש כזה דבר "מסקרה מבהירה",אז השורשים שלך לא יצמחו?בטח שכן!את רוצה צבע קבוע?ז"א גם כהשיער שלך יצמח יהיו לך גבות בצבע הרצוי?זה בלתי אפשרי.שמעי לי,צבע זה מעולה.
אני אגיב כאן,תיכנסי לראות מידי פעם.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד05/02/2010צבע יכול לצאת גם לא יפה , מסקרה או משהו בסגנון זה יותר נגיש
ומסקרה אם זה יוצא לא יפה אפשר למחוק....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד-
טולי05/02/2010אין כזה דבר מסקרה מבהירה.ולא בגלל שזה לא אפשרי,אלא כי זה דבילי.איזה מין דבר זה "מסקרה מבהירה"?מסקרה מיועדת לריסים.ואם תרצי למחוק תוכלי להחזיר לצבע הטבעי שלך עם צבע בגוון שלך.ואם את רוצה שזה יהיה נגיש,תכיני מראש כמות גדולה של צבע לגבות.וכל בוקר תמרחי תשאירי 3 דק' תשטפי.ואם את רוצה אפקט של "מסקרה מבהירה" תטבלי מברשת בתוך הצבע והנה לך.וזה כן נראה טבעי מאוד מאוד מאוד(לא הכל,אלא החברה שאני הזכרתי-היא מעולה!)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד06/02/2010מה זה העיפרון גבות של מדינה מילאנו שהתכוונת אליו?
מה הגוון גבות הטיבעי שלך ולאיזה צבע גבות את צובעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת גבות
ליסה מגנזי וינוקור06/02/2010שלום רב!
לדעתי הבחורה שממליצה לך על הצבע היא צודקת , זה הכי טוב אבל אל תעשי לבד לפחות בפעם הראשונה כי את עלולה להסתבך עם הצבע .צריך לדעת כמה זמן להשאיר את הצבע על הגבות עד שתקבלי את הצבע הרצוי...
לגבי המסקרה לא ידוע לי על מסקרה שמבהירה גבות והעפרון הוא מוצר נהדר (יש לכמה חברות) אבל הוא לא צובע את השיער , הוא פשוט "צובע" את העור (העור מקבל את הפיגמנט שלך ) אם הגבות לדוגמא קצרות או שאת רוצה לעשות לך צורת "כנף, אבל בטוח לא צובע את הגבות עצמם..
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד07/02/2010יש מצב שאם צובעים את הגבות הרבה הן יכולות להישרף או לנשור?
כל כמה ימים צריך לצבוע את הגבות? כמה זמן לוקח לגבות לצמוח
ושרואים שורש קטן של הגבה?
עם הצבעים האלה שהצעתן אפשר להגיע מגוון חום ( לא כהה לא בהיר
באמצע) לאיזה צבע שרוצים? בלונד או חום בהיר מאוד אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לגבות
ליסה מגנזי וינוקור07/02/2010בדרך כלל צובעים פעם בשלוש שבועות עד חודש תלויבצמיחת השיער של כל אחד כי צמיחת השיער זה מאוד אינדיבידואלי אצל כל אחד.אפשר לעשות חום בהיר אך אם את רוצה בלונד אולי יש צורך בפעולה של הבהרה מסוימת.
רצוי לעשות את הצביעה אצל מקצועית ולא לקחת צ'אנס ולעשות לבד לפחות בפעם הראשונה.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד09/02/2010הבהרת הגבות יכולה לגרום לנשירת הגבות או לשריפתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפירוש לא.
.14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בצבע רפקטוסיל
מומחית24/02/2010על מנת לצבוע גבות מכהה לבהיר יש צורך בהבהרה קודמת. בדיוק כמו שמתיחסים לשער הראש
צבע רפקטוסיל בלונד הבהרה מס.0 בתוספת קרם-חמצן 3% משמש למטרה זו .מומלץ לפחות בפעם הראשונה לצבוע ולקבל הדרכה אצל קוסמטיקאית כי חובה למרוח בצורה אחידה ולבדוק זמן השהייה ששונה מסוג שער אחד למשנהו
בגלל הריכוז הנמוך של החמצן ההבהרה אינה מזיקה ויכולה גם לשמש להבהרת שער פנים לעור רגיש או צעיר
שמחתי לעזור בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפקטוסיל
עדה08/12/2010איפה ניתן לקנות בלונד הבהרה של רפקטוסיל?
חיפשית בדיזנגוף סנטר, אבל הם אמרו שלא מייבאים את זה לארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפקטוסיל - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור10/12/2010שלום רב!
רפטקוסיל בדרך כלל נמכר בחנויות שמוכרים מוצרים לקוסמטיקאיות. יש בכל עיר חנויות מסוג זה.
שבת שלום!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיוך רועדללי03/02/2010
אני לא יודעת אם השאלה שייכת לפורום הזה, זה נראה לי הכי קשור אז אני מפנה אותה לפה.
הבעיה שלי היא חיוך רועד.
זאת אומרת, כשאני מחייכת הרבה זמן (לדוגמא, כשמצטלמים), שרירי הפנים מתחילים לרעוד ולקפוץ.
למה זה ואיך אפשר למנוע/לשלוט על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי
ליסה מגנזי וינוקור06/02/2010ללי שלום אולי זאת שאלה של רופא פה ולסת ?.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנים שומניים+אקנה-רוצה לעשות שינוי!מודאגת03/02/2010
כותרת מפחידה למדי אבל המצב לא כל כך גרוע[חח]
אני בת 18 ואני כההת עור- אתיופית.
1)אני משתמשת בקרם פנים סבון ומסיכה, שאני קונה אצל קוסמטיקאית מידי חודש, וכל חדש היא נותת לי מוצרים שונים בטענה שצריך להחליף בתמידות, האם זה הגיוני?
2)עשיתי אצלה טיפול פנים, הוצאת שחורים והייתי עם צלקות, פצעים כאלה במשך שבוע על כל הפנים איפה שהיא הוציאה לי שחורים ולאחר מכן התפתתי וקילפתי אותך מכיון שהזמן עבר והם לא ירדו, לאחר מכן הכל ירד המצב שתפר מעט אבל עדיין יש לי כתמים בעור.
בנוסף לכך יש לי פיגמנטציה די חמורה מעל השפה, היא אמרה שזה בגלל השמש ואני צריכה להשתמש בקרם הגנה והיא תעשה לי טיפול להורדת הפיגמנטציה בחורף ע"י אינפרא אדום.
האם טיפול זה מומלץ, והאם יש לו תופאות לוואי?
3)אני משתמשת במייק אפ שדי מתאים לצבע עורי אך על מנת לתאם אותי אני נאלצת לשלב אותי יחד עם קרם הפנים ואחר מכן עוד שכבה בנפרד ובנוסף לכך הבעיה היא שהוא נמרח לי על בגדים ולא מקובע נכון, מה אני יכולה לעשות על מנת למנוע זאת?
4) ביינתים עד שאני יטפל בפיגמנטציה רציתי לדעת איך אני יכולה על מנת לחסות אותה, אמרו לי שמשהו שנקרא קונסילר יכול לעזור, אשמח לדעת עוד על כך!
5)הלכתי לרופא בנוגע לאקנה והוא הביא לי תכשיר למריחה בלילה והדבר עזר אך שהוא נמר המצב חזר לקדמותו, הרופא אמר שאין מה לעשות ואני אצטרך להמשיך להשתמש בו.האם אין דרך אחרת לטיפול?
6)יש לי בעיה של שיעור יתר והרופא אמר שאפשר לטפל בכך ע"י גלולות ושאני אלך להיבדק אצל רופא נשים, אחיותי אמרו לי שיש לכך תופעות לוואי מרובות ובנוסף זה יפגע בעתיד באפשרותי להיכנס להריון, בשל כך אני מפחדת לנסות זאת אך השיעור באמת מאוד מפריע לי, מה אוכל לעשות?
7) דבר אחרון שמח לעצובת בנוגע לכיצד להתאפר ביום יום. תודהה רבהה!!!
תודהה רבההה וסליחה על ההודעה הארוכה.
ישר כוח על העזרה המרובה פה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עדיין מחכה לתשובה!!זה חשוב לי!!
עזרה04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבחורה המודאגת
ליסה מגנזי וינוקור06/02/2010
שלום רב!
משום מה משהוא לא נראה לי!!
להחליף חומרים כל חודש ? לנסות להוריד לך פיגמנטציה? ולהציע לך אינפרא?
מאחר ואת כהת עור צריך מאוד מאוד להזהר עם כל מני טיפולים שמותר לעשות לעור בהיר. כי בעור שלך התגובה עלולה להיות צלקות או פיגמנטציה.
ברור שאסור לעשות לך אינפרא ...כי יכול לגרום לך לכוויות בעור.
בבקשה אלתקלפי את האזורים שיש לך תגובה לא טובה כי עלולה להשאר צלקת.
אנא מציעה לך ללכת לרופא עור בימים הקרובים ע"מ למנוע נזקים ולא לשים בינתיים שום חומר קוסמטי עד שהרופא יראה אותך.
את תדאגי רק תגשי לרופא כמה שיותר מהר ,ככה את תוכלי להיות רגועה יותר.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה!
מודאגת07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור נכון למודאגת....
רוית אסף14/02/2010היי,
לגבי האיפור:
1. השתמשי במייקאפ בגוון עורך. יש מייקאפים המותאמים בדיוק וכך לא תצטרכי למהול בקרם נוסף שגורם למייקאפ לנזול. רצוי במייקא נוזלי, אלא אם נדרש כיסוי יותר מאסיבי, אזי מוצק.
2 השתמשי בקונסילר מתקן בגוון סגול לכיסוי כתמי פגמנטציה. קונסילר מתקן משיגים בחנויות איפור מקצועי.
3. אשמח לתת לך טיפים לאיפור, את מוזמנת להגיע אלינו, לסניף ביה"ס לאיפור בדיזינגוף סנטר .
בהצלחה....
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרוית :)אריאלה02/02/2010
היי רוית,
ראשית ברכות על הסניף החדש בתל - אביב, ביקרתי שם השבוע והמקום מדהים ומזמין כאחד.
אני מאפרת מקצועית מזה 19 שנה, ברוך השם עובדת בתחום ומתפרנסת יפה. שאלתי היא האם יש היום לימודי איפור למאפרות שכבר עובדות בתחום כמו סדנאות או השתלמויות?
תודה מראש
ענת .כ.
ראש העין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ענת...
רוית אסף04/02/2010היי,
ראשית, תודה על הברכות.
שנית, השתלמויות יש כל חודש עם מיטב המאפרים. לוח השתלמויות מתפרסם באופן קבוע גם בפייסבוק, באתר ביה"ס וכמובן תוכלי להתעדכן בסניף.
במהלך פברואר יש השתלמויות פורים ובמהלך מרץ השתלמויות כלות, איפור לבנוני ועוד...
מעבר לכך, יש קורסים של 4 מפגשים למאפרים מקצועיים.
נשמח לראותך...
יום מקסים,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעירונת@01/02/2010
שלום ליסה.אני סובלת משיעור יתר נוראי.יש לי שיער בכל מקום ומקום.(רגליים ישבן כל אזור הערווה בטן חזה פטמות ידיים כתפיים גב מלא עורף צוואר פנים מלאות).נשמע מזעזע נכון?השיער פלומתי לכן אני יכולה לצאת החוצה למזלי.ניסיתי לייזר,שילמתי 15000 הטיפולים מייגעים וממש לא עזרו ולכן לא שווה לי להמשיך ולסבול את הכאבים הללו של הלייזר.שמעתי על אפילציה,האם אני יכולה לעשות את זה ב -כ- ל הגוף והפנים?נדרשים הרבה טיפולים?אני יודעת שכל מקרה לגופו,אבל נגיד במקרה הגרוע ביותר.אם יש לי את הכסף והאמצעים ואוכל לעבור טיפול להסרת שיער שלמה של הגוף והפנים בכל יום,האם בתוך חודש אוכל כבר להיות חלקלקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשעירונת החמודה
ליסה מגנזי וינוקור02/02/2010את חייבת לבדוק את סיבת השיעור יתר כי אם יש בעיה הורמונלית שום שיטה להסרת שיער לא תעזור כי השיער ימשיך לצמוח.מאחר והשיער פלומתי שיטת האינפרא או הלייזר לא יכולים לעזור.
לגבי אפילציה זה טיפול מאוד ארוך כי לפעמים צריך לחזור כמה פעמים באותו מקום ,כלומר זה יקח הרבה יותר זמן כי תחשבי שבאפילציה מורידים שיערה שיערה .
עקרונית אפילציה היא השיטה הכי טובה והכי בטוחה שקיימת.
בהצלחה ואל תשכחי לעשות בירור הורמונלי אצל הרופא..
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליסה-תודה רבה על התשובה המהירה!:-)
שעירונת03/02/2010אני רוצה להתייעץ איתך לגבי עוד משהו,אני רוצה לעשות אפילציה-פנים מלאות.השיער אצלי צומח מאוד מאוד מאוד מהר.אם אעשה 'מרתון' של אפילציה ז"א כל יומיים במשך חודש.אהיה חלקה?הרי זה הרבה טיפולים.אבל כתוצאה מהאפילציה בפנים יישארו לי צלקות וסימנים בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החנות של דפנה לוינסוןנעמה31/01/2010
שאלה לא מקצועית, שמעתי על החנות יופי של דפנה לוינסון שאמורה להפתח כבר .. יש למישהו מושג? זה ממש מתחת לבית שלי .. ונראה שכבר התקדמו שם.. אבל אין תאריך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החנות של דפנה לוינסון
ליסה מגנזי וינוקור02/02/2010היי נעמה תוכלי לבדוק זאת בסניף אחר שלה, בטוח יגידו לך...
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מירית04/03/2010היי נעמה, את יודעת אם במקרה מוכרים שם גם מוצרים של לאוקסיטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירית
ליסה מגנזי וינוקור05/03/2010חברת לאוקסיטן נמכרת בחנויות טבע.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
חגית15/03/2010לפי מה שאני יודעת אמורים למכור שם מוצרים של לאוקסיטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלמות לפוריםשושנה24/01/2010
היכן אפשר ללמוד איפור לפורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלמות פורים..
רוית אסף25/01/2010היי שושנה,
יש פרסומים של בתי ספר שונים לגבי השתלמויות פורים, זה מפורסם בכל מיני פורומים באינטרנט, גם בבתי הספר שלנו, נערכים השתלמויות פורים בכל הסניפים. אם תרצי יותר פרטים, את מוזמנת ליצור קשר ויעדכנו אותך לגבי תאריכים....
יום מקסים,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהבר21/01/2010
שלום רב,
תמיד היה לי אקנה ממש קטן ולא הרבה אבל זה הפריע לי, הייתי אצל רופא עור והוא טוען שגלולות עם קצת הורמונים כמו פמינט למשל יכולות לעזור לי במצבי
זה נשמע הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבר
ליסה מגנזי וינוקור23/01/2010בר שלום!
הרופא עור נתן לך "פמינט" היות ורמת ההורמונים באופן יחסי נמוך כי הוא ראה שמצבך לא נורא . רוב הסיכויים שהוא צודק (הוא מנסה להתאים לך הורמונים ברמה נמוכה כי מצבך באמת לא נורא) אני אישית מעריכה את הרופאים שמתחילים מטיפול קל כמו הרופא שלך ולא ישר נותנים תרופה מאוד חזקה עם הרבה הורמונים .
בכל מקרה אם את מנסה את הגלולות ואת רואה שלא חל שינוי בעורך אחרי כמה חודשים ,אז כדאי לך לחזור לאותו רופא לייעוץ נוסף.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפרון גבותנטלי19/01/2010
לרוית שלום
חברה שלי המליצה לי על עפרון גבות שלך עפרון פיגמנט
חברתי מתגוררת בב''ש ואני בת''א .רציתי לדעת
איך אני יכולה לרכוש עיפרון זה והיכן
אשמח לתשובה בהקדם
תודה מראש נטלי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיפרון לפיגמט
שושנה24/01/2010אני קניתי ברוית אסף בב"ש ולדעתי יש גם בסניף שלהם בת"א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי...
רוית אסף25/01/2010היי נטלי,
את מוזמנת אלינו, או לסניף ת"א- דיזינגוף סנטר, קומה שלישית או לסניף ב"ש, רח' רמב"ם 37.
אשמח לראותך...
יום מקסים,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפרון גבות
נטלי29/01/2010היי רוית
תודה שחזרת אליי רכשתי את
העיפרון גבות אצלכם בסניף דיזנגוף אני מרוצה מאוד.
הצוות שם אדיבים והמקום מדהים
תודה נטלי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירה, לשרותך תמיד....
רוית אסף29/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)