מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך המלצה לקרם לחותדוד25/10/2010
אפשר המלצה לקרם לחות עם מקדם הגנה לא צריך יותר מי 15
לעור מעורב עד שמן ..
שמתאים לקיץ
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך המלצה לקרם לחות - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור26/10/2010דוד שלום!
אסור לי להמליץ על חברה מסויימת עפ"י הוראת הנהלת האתר. כדאי לגשת לקוסמטיקאית אשר תוכל להתאיך לך קרם בהתאם לנתונים של העור שלך.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת קוסמטיקאית מטבריהאנונימית25/10/2010
שלום
אני בת 19, מעולם לא הייתי אצל קוסמטיקאית ואני מעוניינת להתחיל.
האם תוכלו בבקשה להמליץ לי את קוסמטיקאית טובה מטבריה?
איני יודעת איך לבחור.
תודה ושבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת קוסמטיקאית מטבריה - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור26/10/2010שלום רב!
את חייבת רק דרך המלצות, לשמוע מספרית, פדיקוריסטית, מחברות של התיכון וכו' .אני אישית לא מכירה ..
שיהיה לך בהצלחה!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבון פנים טוב.חני23/10/2010
צריכה המלצה לסבון פנים טוב לגילאי העשרה.
לא מייבש מידי כמובן.הצעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון פנים טוב. - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור26/10/2010חני שלום וסליחה על האיחור בתשובתי.
עקרונית אסור לי להמליץ על חברה זו או אחרת לפי הנהלת הפורום, אבל רוב הסבונים הם מאוד דומים באיכותם. את יכולה לגשת לקוסמטיקאית שתתאים לך בידיוק עפ"י נתוני העור שלך.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שהבת שלי משתמשת
שרית27/10/2010הבת שלי משתמשת בסבון פנים של פייס איט היה עליו 1+1 בסופר פארם הוא טוב לה.
גם המחיר מאד סביר. תנסי אצלך לדעתי הם מומחים לעור פנים של הנוער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על הפניםשמרית17/10/2010
היי,
בזמן האחרון (אני נוטה להאשים את החילופי עונות) יוצאים לי פצעונים על הפנים.
למישהי יש עצה בשבילי?
איך להפטר מהם?
זה דוחה ולא נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים זה על הפנים!
שמרית17/10/2010היי הדס,
גם לי יש פצעונים דוחים כאלו שחוזרים מידי פעם..
אחרי שניסיתי כל דבר אפשרי בערך, המליצו לי על ג'ל של FACE IT.
האמת שהייתי סקפטית אבל אני ממש מרוצה.
תמיד נמנעתי מהתכשירים האלו כי הם מסריחים ודוחים אבל הג'ל שקוף ואין לו ריח!! זה אחד היתרונות האדירים! :)
מקווה שהצלחתי לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי גבות דלילותרונית17/10/2010
הי לכולן,
יש לי גבות דלילות (שצבע שערי שטני וצבע עורי בהיר עד שקוף :) ), מאז ומתמיד מפריע לי שהגבות שלי דלילות מאוד ובגבה אחת אף קצרה יותר מהשניה.
אשמח לשמוע על דרכים לעיבוי, כך שהתוצאה תראה כמה שיותר טבעית. מעבר לכך שחשוב לי מאוד שהפתרון יעמוד בפני לחות שכן אני ספורטאית.
האם מישהי שמעה על השתלת שיער בגבה? האם הדבר בטוח (סיכונים)? האם התוצאה טבעית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי גבות דלילות - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור17/10/2010רונית שלום!
לדעתי הכי טוב בשבילך זה לעשות איפור קבוע בגבות.כדאי כמובן ללכת עם המלצות ולבדוק מקום שהם יעשו את העבודה בעדינות כך שהגבה תראה טבעית.
לגבי השתלת גבות אני אף פעם לא שמעתי עך כך ולא ראיתי מקרה כזה.
שיהיה לך בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקיוי בסבוןדוד12/10/2010
עם זה בסדר לנקות תשפתיים עם סבון פנים ?
כי עם הבנתי נכון גם שפתיים צריך לקנות זה בסדר? או שזה מייבש ?..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקיוי בסבון - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור12/10/2010שלום רב!
אם הסבון לא מייבש אז זה בסדר לנקות איתו את השפתיים.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה לא מייבש ...
דוד12/10/2010זה כן מייבש איך אפשר בלי שזה ייבש זה סבון לעור שמן GIGI
אחרי שזה מייבש אני משתמש עם שפתון .... ואז הלחות חוזרת ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה לא מייבש ... - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור13/10/2010דוד שלום!
אין כל צורך להגזים עם נקיון השפתיים כאשר מנקים את הפנים יחד עם זאת מנקים בעדינות על השפתיים כדי לא לפגוע בעור העדין שלהם.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב תודה
דוד19/10/2010תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים גדולותשלומי09/10/2010
כשהייתי קטן מצצתי את האצבע עד כיתה ז, כיום אני בן 18 ויש לי שפתיים גדולות, מה ניתן לעשות כדי להחזיר את מצב לקדמותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים גדולות - תגובה
רוית אסף09/10/2010להערכתי, אין קשר בין שפתייך הגדולות למציצת אצבע, מה שקרה, אני מניחה, מבנה השיניים בולט (מציצת אצבע יוצרת קשת בשיניים) ובאופן טיבעי מרימה מעט את השפה העליונה, אולם, בכל מקרה שפתייך הן כאלה. אגב, שפתיים גדולות - זה יפה!!! כולם רוצים לגדיל.... מה שכן, יתכן ואתה זקוק לישור שיניים ואז גם השפה תרד במקביל.
תבדוק עם רופא שיניים....
בהצלחה.....
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפתיים גדולות
שלומי09/10/2010השיניים שלי ישרות, הבעיה העיקרית זאת השפה התחתונה, לא ניתן לעשות עם זה משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפתיים גדולות - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור11/10/2010יוסי שלום!
לגבי עניין השפתיים , נראה לי שזו שאלה לרופא פלסטיקאי. כי אין חומר שיכול להקטין אותם.
הרבה אנשים היו רוצים להתחלף איתך...
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בשעווהאנונימית05/10/2010
שלום
ברצוני לקבל מידע לגבי הסרת שיער הערווה. אני מאוד נבוכה בנוגע לכך, ורציתי הדעת איך קוסמטיקאית עושה זאת, או שנשים מסירות בעצמן את שיערן.
אשמח לקבל מידע בנוגע לכך.
בברכה והמשך שבוע קסום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרם נענתה שאלתי
אנונימית10/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בשעווה - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור11/10/2010שלום רב!
אכן קוסמטיקאיות מסירות שיער בשעווה גם באזורים אינטימיים. הן מאוד משתדלות לתת תחושה טובה ועושות את העבודה בצורה מאוד מכובדת. לדעתי רק בפעם הראשונה תרגישי בהתחלה קצת נבוכה ולאחר מכן זה תתרגלי.
בהצלחה!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במשחה משזפת בזמן הנקהאיריס02/10/2010
רציתי לשאול, האם בתקופת הנקה של תינוק בן כחודש וחצי, מותר להשתמש במשחות משזפות שנמכרות בסופרפארם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיריס
ליסה מגנזי וינוקור03/10/2010לאיריס שלום!
כדאי לך לשאול בסופר פארם את הרוקחים בעצמם כי אינני יודעת מה הם מרכיביה של המשחה וגם לקרוא בעלון המצ"ב לחומר עצמו.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיניים עקומות , איפור עוזר ?שרון29/09/2010
שכחתי לכתוב את זה בהודעה הקודמת, יש לי שיניים קידמיות עקומות והמצב הכלכלי לא מאפשר לעשות גשר אז השאלה היא - האם יש דרכים לאפר את השפתים שכאשר אני אחייך הפוקוס ישאר אליהן ולא על השיניים ? אני יודעת שזאתשאלה טיפשית אבל אני קצת נואשת ולא מחייכת בכלל בגלל המצב שלהן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמוג
ליסה מגנזי וינוקור03/10/2010אלמוג שלום!
אינני יודעת בת כמה את ,אבל רצוי לקחת כמה הצעות מחיקר מכמה קופות חולים ע"מ לבדוק מה עהלות הזולה ביותר כדי לעשות גשר לשיניים. אולי עקב מצבך הכלכלי תמצאי רופא שיניים שיבוא לקראתך במחיר וגם יחלק לך את סכום התשלום ליותר תשלומים.גם כדאי לך לבדוק באמצעות מח' הרווחה במקום מגורייך כי אולי את זכאית לקבל השתתפות.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיניים עקומות , איפור עוזר ? - תגובה
רוית אסף05/10/2010היי,
במצב בו אנו רוצות לטשטש חלק מסויים בפנים, רצוי להדגיש חלק אחר אותו אנו אוהבות. לדוגמא, ציינת שיש לך עייניים בצבע טורקיז, כך שאם תדגישי אותן ע"י איפור נכון, אז באופן טיבעי תשומת הלב של המתבונן תהיה לעיינייך ופחות לאזור השפתיים. לא הייתי ממליצה על איפור השפתיים, אלא להיפך, גלוס טיבעי וזהו. כמה שפחות.
תמקדי את האיפור בעיינייך היפות.
אגב, אם מבנה השיניים ממש מפריע לך, כדאי לעשות מאמץ ולחסוך , אפילו תקופה ארוכה, עד שיתאפשר לך לסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עזרת לי מאוד.
שרון07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור לאירוע .שרון29/09/2010
שלום אני הולכת בעוד שבוע לאירוע והייתי רוצה שתדריכו אותי איך להתאפר פחות או יותר זהה לאיך שהבחורה מאופרת בתמונה -
* יש לי עיניים בצבע טורכיז ושיער שטני בהיר האם איפור זה יתאים לי? ואם תוכלו להוסיך לי עוד מראות איפור אני אשמח מאוד (אני רוצה איפר דרמטי ולא עדין מדי) והשמלה שלי בצבע בז' ושחור
ועוד שאלה , האם זה נכון שבקניית מייקאפ צריך לקנות גוון כהה יותר מגוון העור ?
תודה רבה וחג שמח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם לא תדלגו האירוע בעוד יומיים
שרון05/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי כדאי שתיקחי את התמונה למאפרת?
אנונימית05/10/2010היא בטוח תוכל לאפר אותך בטבעים ובצורה המתאימה לך, לפי הסגנון שאת רוצה ואוהבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור לאירוע . - תגובה
רוית אסף05/10/2010היי אלמוג,
ראשית, אמליץ לך להשתמש בשירותי איפור מקצועי, תוכלי לקבל את התוצאה שתירצי. אם בכל זאת, תחליטי לבד, אזי כדלקמן:
באיפור בתמונה יש שימוש בצלליות כהות, שילובים של שחור ואפור בסגנון מעושן, אזי מטושטש ותיחום של קו הריסים אשר מדגיש את העין ויוצר מראה דרמטי.
אמליץ לך:
1. הניחי צללית בהירה בזוית הפנימית של העין
2. על שקע העין צללית שחורה וטשטשי לכיוון הזוית החיצונית של העין בתנועות "וישר" כך שיתקבל מראה מטושטש.
3. את החלק התחתון תיחמי באותה צללית וטשטשי.
4. מירחי עיפרון שחור בתוך העין להדגשת קו הריסים
5. הוסיפי קו אייליינר צמוד לקו הריסים העליון (כמו בתמונה)
6. מסקרה בנדיבות.
תוכלי להתרשם מסוג האיפור המעושן במדריכים שונים באינטרנט, המפרטים את שלבי הביצוע.
מקווה שעזרתי, בכל מקרה את מוזמנת אל אחד מסניפי בתי הספר לאיפור שלי ואשמח להדגים עבורך.
בהצלחה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה !!
שרון07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך היה האיפור? הסתדרת???????.
רוית אסף09/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות נגד הריון??דנה23/09/2010
זה נכון שיש נשים שנעזרות בגלולות נגד הריון למטרות טיפול באקנה ? איך זה עובד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ליסה מגנזי וינוקור26/09/2010דנה שלום!
אכן גלוגות למניעת הריון מאוד יכולות לעזורבמקרים של אקנה כאשר יש חוסר איזון הורמונלי. לפעמים קיימים מצבים שההורמון הזכרי טסטוסטרון ברמה יותר ממה שאמור להיות אצל האישה ואז זה יכול לגרום לפצעים וגם לשיעור יתר. כאשר לוקחים גלולות למעשה זה גורם לאיזון הנכון בדם ואז פחות או בכלל העלמות מוחלטת של הפצעים .
חג שמח!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו קטן
דנה26/09/2010ממש תודה על ההסבר
שמעתי שיש גלולות שמתאימות במיוחד כמו פלורט למשל שחברה לוקחת
למי עלי לפנות בעצם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
ליסה מגנזי וינוקור26/09/2010תודה רבה!
עלייך לגשת לרופא נשים ע"מ שהיא תתאים לך את הגלולה המתאימה לך. הרופא ישלח אותך לביצוע בדיקות דם ובהתאם לתוצאות יתאים לך את מה שהכי מתאים לך(כי יש כל מיני פרמטרים להתאמת הגלולות).
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעה לגבי קמטים בעור הפניםשלום02/09/2010
אהלן אני חדשה כאן רציתי להמליץ לנשים שיש להן קמטים בעור הפנים או בדרך לקמטים על מכשיר מיוחד שאני מכירה באופן אישי המעלים תוך 10 דקות קמטי הבעה וקמטוטים מסביב לעיניים :) (אגב תוך 10 דקות הוא לא מעלים את כל הקמטים בפנים אבל רואים הבדל משמעותי ביותר )וככל שמתמידים עם הזמן יורדים יותר ויותר הקמטוטים מעור הפנים. אני ראיתי את זה עובד בעיניים שלי! מי שרוצה לשמוע יותר על העניין אז בכיף שתכתוב לי אשמח להראות ולהדגים :) שיהיה יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן
ליסה מגנזי וינוקור04/09/2010שלום רב
אני מצטערת אבל עדיין לא קיים ברפואה מכשיר מהפכני שניתן להעלים קמטים .כאשר העור כבר פגוע ויש קמטים, משמע שהעור פגוע עד השכבות העמוקות של העור ,דבר שלא ניתן לתקן אותו על ידי שום מכשיר ששים אותו על השכבת העור החיצונית. הדבר היחיד שיכול לעזור לטיפול לקמים שכבר קיימים זה פילינג עמוק שחודר לשכבות העמוקות של העור הנעשה על ידי רופא עור מומחה או נתוח פלסטי על ידי רופא פלסטיקאי.
חג שמח!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמטוטים בעור הפנים
שלום08/09/2010דווקא כן יש מכשיר שעוזר להעלמת הקמטים ואני לא מדברת באויר כי אני ראיתי את אותה אישה בת 52 שעשתה בעצמה את הפעולה על עור הפנים ותוך משהו כמו 10 או 12 דקות כבר ראו שינוי עצום(הכל יחסי כמובן) ! בין החצי הראשון שבו היא ניסתה את המכשיר לעומת החצי השני של הפנים שהיא לא נגעה בו! אני מבינה שזה לא נתפס אבל עד שלא רואים לא מאמינים שנה טובה לכולם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות במיץ !!!!!!!
חנה20/09/2010אני כבר ניסיתי הכל ,את כל המכשירים לקמטים ,פילינגים, משחות טיפשיות ,אבל התכלס הוא :מילוי קמטים מיקצועי אצל ד"ר ליפשיץ רוברטו המדהים והמיקצועי ,פני מראות היום כמו חרסינה ואני בת 55 !!!!!!!!! ממליצה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למכירה ציוד קוסמטידנה31/08/2010
ציוד קוסמטי מיטה , לופה עגלות חלוקים. סדינים חד פעמי. מכשיר להוצאת שיער לאפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטלפון של דנה0547807309
דנה31/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגדוד27/08/2010
רציתי לדעת עם יש אפשרות להשתמש בפילינג ביו טכנולוגי של תפוח
על השפתיים ? כי אני יודע שהפילינג ממש עדין... ושמעתי כמה פעמים שאנשים משתמשים בפילינגים על השפתים ...
יש אפשרות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי..
רוית אסף30/08/2010היי דויד,
אזור השפתיים מאוד רגיש, לכן לא מומלץ ואין גם צורך....
הכי חשוב ללחח את השפתיים על מנת שלא יתייבשו...
רוית,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע ברצונך להשתמש בפילינג
מירית ג30/08/2010ישנם סוגים רבים של פילינגים אך אף אחד מהם אינו מיועד לטיפול או למריחה בשפתיים.
האם הבעיה שלשמה אתה רוצה להשתמש בפיליג בשפתיים היא עבור יובש או קימטוטים?
אשמח לעזור לך בנושא כי לי היה יובש בשפתיים ובעזרת הקוסמטיקאים המדהימים שלי הצלחתי להיפתר מהיובש והיום השתפיים שלי "מרגישות נפלא".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)