מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעצבת גבותסיגלי05/10/2009
מחפשת מעצבת גבות טובה באזור בת - ים, מכירות? תודה וחג שמח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצוב גבות
ליסה מגנזי וינוקור05/10/2009סיגלי שלום!
אני אישית לא מכירה מעצבת גבות מבת ים , לדעתי תוכלי לבדוק במכון לקוסמטיקה ותיק באזור מגורך או לשאול חברות או משפחה שלך (כי זה יותר בטוח מסתם ללכת מהמלצה מהאינטרנט).
בהצלחה!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליסה , אבל בכל זאת עם יש מישהי
סיגלי07/10/2009שמכירה אשמח לשמוע!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגלי
ליסה מגנזי וינוקור07/10/2009בסדר גמור.
להתראות
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח שיער גוף על בסיס קבוע גורם לsome104/10/2009
לשיער באזור המגולח לצמוח ארוך ו\או עבה יותר?,אני התחלתי לגלח על בסיס קבוע,בערך פעם בכמה ימים את כל החזה והבטן ויש לי שמה המון! שיער.
אם אפסיק לגלח את האזור אחרי תקופה ארוכה שאני מגלח אותו בקביעות,כשהשיער יצמח במלואו חזרה הוא יהיה ארוך ו\או עבה יותר ממה שהוא היה לפני שהתחלתי לגלח את האזור בקביעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת:שכחתי להוסיף אפשרות
some104/10/2009האם יצמח יותר שיער ממה שהיה לפני שהתחלתי לגלח באופן קבוע את האיזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ליסה מגנזי וינוקור04/10/2009שלום
השיער לא אמור לצמוח יותר ארוך אך אם הורדת חלק מהשיער כשהשיער פלומתי אז יש סיכוי שאותו שיער פלומתי יהפוך לשיער עבה יותר. יתר השיער אמור לצמוח אותו הדבר כפי שהיה לפני הגילוח.
בהצלחה.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי להסביר בבקשה שוב? לא ממש הבנת
some105/10/2009לא בדיוק הבנתי למה הכוונה שאותו שיער פלומתי יהפוך לעבה יותר?,את מתכוונת שאחרי שכל השיער יצמח חזרה השיער שיהיה פלומתי,יהיה עבה יותר?
והאם יכול לצמוח יותר שיער כתוצאה מגילוח אצל גבר? (לא באורך ובעובי אלא בכמות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ליסה מגנזי וינוקור05/10/2009הכוונה היא שלא כדאי לגעת בשיער פלומתי כי אחרי גילוח הוא יכול להפוך לעבה יותר.
לאחר הגילוח יותר שיער לא יצמח כתוצאה מהגילוח..
להתראות
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך,חבר שלי טוען שהיה לו קצת
some107/10/2009שיער בבטן,והוא גילח את האזור במשך חודש\חודשיים ולאחר מכן צמחה לו כמות גדולה יותר של שיער וגם עבה יותר...איך ייתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער
ליסה מגנזי וינוקור07/10/2009שלום
זה בגלל שהוא הוריד שיער פלומתי ,חבל להוריד שיער כזה כי זה הופך לעבה יותר וכמובן זה נראה כאילו יש לו יותר שיער..אני אומרת לך על נסיון של אזור קטן ותראה מה קורה ככה תתנסה בעצמך ותראה את התוצאות בעצמך.חבל שתיהיה כל כך מוטרד כל הזמן רוצוי כמו שאמרתי לך לראות על חלק קטן בגוף.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך,בכל מקרה שיער יותר עבה ממה
some107/10/2009שיש לי בחזה ובבטן,לא נראה לי שקיים ;)
נראה לי שאני אגלח באופן קבוע עד שאעשה לייזר שם בעוד כמה שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ליסה מגנזי וינוקור07/10/2009בסדר שיהיה לך בהצלחה.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי להסביר בבקשה שוב? לא ממש הבנת
some105/10/2009לא בדיוק הבנתי למה הכוונה שאותו שיער פלומתי יהפוך לעבה יותר?,את מתכוונת שאחרי שכל השיער יצמח חזרה השיער שיהיה פלומתי,יהיה עבה יותר?
והאם יכול לצמוח יותר שיער כתוצאה מגילוח אצל גבר? (לא באורך ובעובי אלא בכמות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונה להסרת שיער מהגוף לגבר, אמין?some102/10/2009
הדגם הוא: Remington BHT-2000
ראיתי את זה בשיטוט בגוגל כשחיפשתי איזשהו מכשיר 'קסם' שתפיקדו להסיר שיער לגברים שעירים (ואני מתכוון הרבה שיער בחזה ובבטן).מצאתי את זה,ומשום מה זה נראה לי קצת לא אמין.
מישהו\היא יכול\ה לאשר אם המכשיר הזה אכן יכול להסיר שיער לגבר שעיר בצורה טובה מאיזורים שונים בגוף? (לדוגמא כמו שאמרתי חזה ובטן).
והאם זה אותו דבר כמו סכין גילוח רגיל ועדיף כבר להשתמש בסכיני גילוח?
תודה לעוזרים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרת שיער...
רוית אסף03/10/2009היי,
לא מכירה את המכונה שציינת, אבל אני מכירה מכשיר ביתי להסרת שיער, מניסיוני, הוא מצויין, נוח וקל לשימוש עצמי, המכשיר נקרא silk'n , אפשר להשיגו דרך האתר שלהם, למיטב ידיעתי גם מכירו ידידותי בהחלט.
בקיצור, שווה לנסות, אני ממליצה לך להיכנס לאתר של החברה ולקבל את כל האינפורמציה. לי יש אותו ותוצאותיו מעולות, גם לגברים (מלבד שימוש באיזור הפנים והצוואר)
בהצלחה...
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,השאלה היא אם המכשיר שציינת
some103/10/2009מתאים גם להורדת שיער רב ועבה מהחזה והבטן אצל גבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר להסרת שיער
ליסה מגנזי וינוקור03/10/2009שלום רב
אני אישית לא מכירה את המכשיר אך הפירמה הזאת מאוד ידועה.
יש הרבה מכשירים ולכמעט כולם אותם הפונקציות כך שכדאי לך לקבל המצלה למכשיר מתאים מאותה חנות שהנך רוצה לרכוש אותו. אחרת לא תצא מזה כי כולם מאוד דומים..
בהצלחה וחג שמח
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחג שמח
some104/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לליסהסיגלי26/09/2009
האם צריך למרוח קרם לחות פעמים ביום, או שמספיק רק בבוקר?
כל כמה זמן צריך לעשות פילינג ומסכה?
תודה וגמר חתימה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגלי
ליסה מגנזי וינוקור26/09/2009שלום סיגלי
זה תלוי בגיל .
מגיל 30 כדאי למרוח קרם לחות פעמיים ביום (לא לשכוח את הצוואר כי כמעט תמיד שוכחים למרוח בצוואר).
מסיכה ופילינג שנרכשו באחד הפרפומריות פעם בשבוע אבל אם רוכשים את התכשירים מאיש מקצוע (קוסמטיקאית רפואית ) יש ללכת עפ"י ההוראות שלה כי רוב הסיכויים שהחומרים הם יותר חזקים...
בהצלחה!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערמיואש25/09/2009
האדם הצליח להגיע לפני שנים לירח - אבל עוד לא הצליח להגיע לפיתרון אמתי לנשירת השיער הגנטית
האדם הצליח לשכפל כבשה שלמה - אבל עד עכשיו לא מצליח לשכפל שערה קטנה
האדם פיתח כבר ממזמן תרופה שתשים קץ לבעיית האקנה - אבל עוד לו הצליח לשים קץ לנשירת השיער
והכל הכל בגלל הורמון אחד שעושה לכולנו קרקס
מדוע הגוף פוגע בעצמו ומנשיר את השיער במקום ובגיל שאנו הכי צרכים אותו - למה לא יכול במקום בראש לנשור לי השיער ברגלים
כמה אנו נלחמים להסיר שיער בשאר הגוף והוא מתעקש להשאר - ובראש אנו ממש מתעקשים להשאיר אותו והוא נוטש אותנו -למה הגוף בכלל צריך DHT? - למה DHT לא גורם לשאר השיער בגוף לנשור?
מתי הבעיה שקיימת מבראת האדם תפטר?
ד"ר מתי סוף סוף ימצאו פתרון לבעיה הנוראית המדכאת ומעצבנת כאחד?
מה עם תרופת האבודרט - למה זה נעצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואש
ליסה מגנזי וינוקור26/09/2009שלום רב !
אתה ממש צודק טרם מצאו פתרון יעיל לנשירת שיער .
DHT למעשה זה פירוק הטסטוסטרון . כאשר מדובר על תורשה , ברור שלא ניתן לעשות כלום "כי זה רשום בגנים " כמו צבע העור , צבע עיניים וכו'.
תנסה כמה שפחות להתעסק עם השיער (לא למרוח ג'ל וכו' ) וכיוון שזה רק יחמיר את המצב.כן כדאי לאכול בצורה מאוזנת ולנסות לחיות עם כמה שפחות מתח (למתח השלכה ישירה על נשירת שיער).
אל תתייאש, תסתכל על כל הדברים הטובים שכן עברו אליך בגנים .
יש לך הומור טוב תוסיף קצת בושם טוב , בגד יפה ולך מלא בטחון לאורך כל הדרך..
בהצלחה !!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתיו כבר אצלנוליסה מגנזי וינוקור22/09/2009
חברים יקרים, ברצוני להמליץ לכם על שימוש בקרם לחות ולבצע פילינג בתקופה זו של הסתיו כיוון וקרני השמש מותירים בעורנו נזקים מצטברים- פעולה זו עשויה לשפר את מצב העור הנוכחי.
תהנו מאוירת הסתיו.. גמר חתימה טובה!
באהבה, ליסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על ההצעה
שחר23/09/2009נשתמש בה :]]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
ליסה מגנזי וינוקור25/09/2009בכיף אם יש לך שאלות נשמח לעזור..
גמר חתימה טובה
לליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה באמת מסרטןתמי21/09/2009
חברה. אני חפרתי והפכתי את העולם ובהתחלה לא האמנתי לשמועות. עד שחפרתי באינטרט. ישנה הודעה חד משמעים של משרד הבריאות שהחומר החלקה מסרטן. אנא היזהרו!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה באמת מסרטן
ליסה מגנזי וינוקור21/09/2009אני מכירה כמה נשים שעשו את ההחלקה הברזילאית ויש עוד ששמעתי שרוצות לעשות , וכנראה שלא מספיק מזהירים את הציבור בנושא וחבל!
חיסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לשיזוף מלאכותימירית14/09/2009
אני מחפשת קרם לשיזוף מלאכותי אך מפחדת לקבל גוון כתום מדי. שמעתי שיש קרם גוף יומיומי שנותן מעט צבע והוא בריח אפרסק. מישהו יודע של איזה חברה זה ואיפה אפשר להשיגו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לשיזוף מלאכותי
ליסה מגנזי וינוקור15/09/2009אני באופן אישי לא מכירה , בכל מקרה כדאי לבדוק עם הטסטים של החברות לפני הרכישה , כי לפעמים רואים ברחוב נשים עם רגליים "צבעוניות" מרוב שזה לא נמרח אחיד.
בהצלחה ושנה טובה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם גילוח של שערות גוף (בטן וחזה)some113/09/2009
אצל גבר,גורם לאזור להצמיח שיער ארוך או עבה יותר?
תמיד שמעתי ואני שומע את הטענה הזאת,האם מדובר במיתוס או שהדבר נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח
ליסה מגנזי וינוקור13/09/2009אני מציעה לך לנסות על אזור קטן ולעכוב אחרי התפתחות הגדילה של השיער . כי כל גוף מגיב אחרת יותר ארוך לא יהיה אבל לפעמים השיער יכול לגדול יותר עבה.
לגבי מכונה אני חושבת שהמכונה שרשמת אכן טובה !!
שנה טובה!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך,הרבה אמרו לי שזה
some113/09/2009מיתוס..אנסה את ההמלצה שלך,
לגביי המכונה,את מתכוונת למכונת המריטה בראון 7180?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח
ליסה מגנזי וינוקור15/09/2009אני לא יודעת את המספר בדיוק אבל כדאי לבקש את המכונה עם כל החלקים.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאית סרטן על בטוחהספר המודאג12/09/2009
אל תעשו החלקה ברזילאית מישהו לא מעונין שאני יגיד את האמת כי האמת מרה החלקה ברזילאית זה סרטן לא מאושר עיי משרד הבריאות ואין לאף ספר אישור הכל הונאה וזיוף אני נילחם והספרים האחרים לא מסכימים כי הם עושים הרבה כסף נכון אבל הכסף לא נקי והוא ילך בקרוב לתרופות ולעורכי דין היזהרו זה פורמלין זה סרטן על בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יכולים לעצור בי החלקה זבל
הספר המודאג12/09/2009החלקה ברזילאית אסון הם חסמו אותי המון זמן הם משתפים פעולה עם הנוכלים שהביאו סרטן בהחלקה ברזילאית אל תגעו בהחלקה ברזילאית אין אישור הכל רמאות והונאה
תודה הספר המודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההספר המודאג
ליסה מגנזי וינוקור13/09/2009שלום לך!
האם יש הוכחות לכך שהחומר שמורחים כל כך מסוכן ? האם זה הוכח מדעי? .
מדוע אין על כך ביקורת בעתונות ? האם יש אישור של משרד הבריאות ?
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה ברזילאית לליסה מגנזי
הספר המודאג18/09/2009נשמה הקלידי החלקה ברזילאית משרד הבריאות ותראי איך משרד הבריאות מזהיר את הציבור אותו משרד הבריאות הפקיר ומפקיר את כולם הוא לא בודק מוצר חדש הוא לא מבין מה זה החלקה ברזילאית היבואן הנוכל מבקש אישור על מסכת שיער משרד הבריאות נותן לו טופס למלא האים המוצר מכיל חומרים מסרטנים לפי הרשימה שלהם הנוכל אומר שלא ומקבל אישור ממשרד הבריאות אים קורא משהוא משרד הבריאות מפיל את התיק על הנוכל במקרה זה החלקה ברזילאית אחרי שמישהו הגיש למשרד הבריאות דוגמית מהחלקה ברזילאית הם סוף סוף שלחו את החומר לבדיקה ואז גילו שיש בחומר כמות עצומה של פורמלין פי 50 מהמותר מיד הם רצו להזהיר את הציבור באינטרנט איפה המשטרה זה חמור זה זיוף למה לו מודיעים בטלויזיה שכולם ידעו למה המשטרה לא עוצרת את הנוכלים פשוט במדינה שלנו מחכים עד שיקרה משהו חמור כמו מוות ואז תיפתח חקירה בעצב רב אני מחכה לזה ואז אני יגיד ואתם תהיו העדים שלי כמה הזהרתי כמה וכלום לא עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה ברזילאית
ליסה מגנזי וינוקור19/09/2009הכתובת לגורם האחראי לבריאות הציבור הוא משרד הבריאות .אם הוא כבר מטפל בנושא עליו האחריאות לעשות את הכל כדי להזהיר את הציבור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיכנסי בגוגל
תמי21/09/2009תרשמי בגוגל החלקה ברזילאית ויש קישור לתחקיר שמשרד הבריאות ערך בעקבות הכתבה באת. תיכנסי ותקראי. אני גם הייתי בהלם כי עשיתי את ההלחקה לפני שנה ורציתי לחדש עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבר ליזה שנכנסת בספר החמוד שבסך הכ
רונית08/12/2009למה את עונה לא בתקיפות הבחור (ספר מודאג) צודק ומנסה להזהיר בסך הכל את מי בדיוק את מנסה לקדם פה??? תודה לך ספר אני גם רציתי לעשות ברזילאית אבל מעדיפה להיראות פחות טוב אבל לחיות עוד כמה שנים לצד הילדים שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת מריטה-האם גם גבר יכול?some108/09/2009
אז ככה,בתור גבר עם כמות רבה של שיער בכל חלקי הגוף (גב,כתפיים,בטן,חזה,ישבן וכו') אני מטפל בבעייה בלייזר בגב ובכתפיים....
הבעייה היא,מה לעשות עם שאר השיער הרב שיש לי באזורים האחרים שציינתי? (לייזר בשאר המקומות לצערי לא ממש בא בחשבון כי זה מאוד מאוד יקר,עלה לי 5000 שקל רק הגב והכתפיים).
הבנתי שיש מכונת מריטה שתולשת את השערות מהשורש ורק נשים משתמשות בזה,אבל האם אפשרי שגם גבר שעיר יוכל להשתמש בזה להורדת שיער בבטן ובחזה? (כמובן שכדי שיכאב פחות אקצר את השערות עם מספריים באזורים שבהם אני אשתמש במכונת המריטה,למרות שזה בטח יקח קצת זמן)
אני יודע שזה בטח מאוד מאוד יכאב,אבל אני דיי חסין לכאב הזה כי הייתי עושה שעווה באופן קבוע בגב ובכתפיים לפני שהתחלתי את הלייזר,ופשוט נמאס לי ללכת כל 3 שבועות לקוסמטיקאית ולזרוק לה 80 שקל על הפעולה המעצבנת שמשאירה ריח לא נעים גם אחרי מקלחת.
בגלל זה אני שוקל את אופציית מכונת המריטה,האם אפשרי? ואם לא האם יש משהו אחר שאפשר לעשות שהוא לא לייזר\שעווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת מריטה
ליסה מגנזי וינוקור08/09/2009שלום רב
י
המריטה במכשיר נעשית גם על ידי גברים ולא רק על ידי נשים.
אתה צודק לגבי גזירת אורך השיער וגם כדאי לך לעשות נסיון באזור קטן ולא רגיש כל כך ולראות איך צמיחת השיער. אני מכירה מישהוא שעושה עם המכשיר רק דלול חלקי וזה נראה בסדר גמור.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,השאלה היא כמה זמן זה לוקח
some108/09/2009להסיר שיער מאזורים גדולים יחסית כמו כל הבטן והחזה?
ובאיזו סוג מכונה כדאי להשתמש? כי לפי מה שראיתי יש מכונות שמתאימות לקטגוריות שונות שאף אחת מהן לא מתאימה להסרה מחזה ובטן (בטח לא של גבר).ראיתי שיש רק לבית שחי,אוזניים,רגליים וידיים והכוונה היא לנשים בכלל...באיזו מכונה אפשר להשתמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן זה לוקח
ליסה מגנזי וינוקור09/09/2009מאחר וזה כואב ,עדיף לעשות את הסרת השיער לאט ובעדינות , צריך סבלנות וכח סבל.
לגבי סוג המכשיר יש הרבה סוגים של מכשירים וקשה לדעת מה הכי טוב בשבילך .יש מכשירים שמגיעים בתוך נרתיק ובתוכו יש כמה סוגי סכינים שחלקם טובים לאזורים גדולים וחלקם טובים לאזורים קטנים.זה נראה לי הכי טוב בשבילך.
תצליח
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי המליצה לי ללכת על מכונה הכי
some110/09/2009בסיסית,כלומר שיש בה ראש אחד עיקרי בלי תוספות,היא המליצה לי על דגם 7180 של בראון
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ליסה מגנזי וינוקור11/09/2009לדעתי לא לרכוש את הפשוטה. כי המכונות עם יותר חלקים הם במיוחד למקומות שונים בגוף, ויש עם ראשים מיוחדים לאזורים עדינים יותר כדי שהתלישה פחות תכאב וגם העור יהיה פחות מגורה.
לנו בבית יש כזאת עם החלקים והיא מעולה!.
דרך אגב באינטרנט תוכל להשוות מחירים ולהשיג מכשיר במחיר טוב!
בהצלחה !!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אם כך על איזה מכשיר היית
some111/09/2009ממליצה? (יש לחקת בשחשבון שיש לי הרבה שיער בבטן,בחזה ובישבן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוח בתקופת מחזורעינת06/09/2009
שלום, יש לי בעיה שממש מציקה לי והיא תמיד מופיעה בזמן המחזור. במשך כל החודש אני שומרת בטירוף על העור ומנקה עם מי פנים וחלב פנים, אבל בתקופת המחזור הפנים שלי מתמלאים בחצ'קונים מגעילים וכל ההשקעה שלי ממש יורדת לטמיון... :( יש פתרון כלשהו לבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח בתקופת מחזור
ליסה מגנזי וינוקור08/09/2009היי מירית
לרוב הנשים יש את אותה בעיה, אבל זה הטבע שלנו.
אם זה מאוד מציק לך אז כמובן ללכת לרופא עור על מנת להתייעץ. אבל תשקלי אם כדאי לקחת
תרופות רק בשביל שבוע של פצעונים?!
עם הגיל התופעה הזאת חולפת.
להתראות
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול קוסמטי לגבררועי05/09/2009
יש פה משהי שמכירה קטסמטיקאית טובה לגברים?
לצורך שעווה.. גבות וטיפול פנים אולטימטיבי ניקו וכו'
אם יש לכם משהי שאתם מכירים או קוסמטיקאית בעצמה.. תשאירי פלאפון ומקום מגורים...
ואני יצור קשר ..
תודה מראש
רועי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול קוסמטי לגבר
ליסה מגנזי וינוקור06/09/2009רועי שלום!
קוסמטיקאיות מטפלות בנשים וגם כגברים לא צריך התמחות מיוחדת לכך.
אבל כדאי ללכת רק עם המלצות טובות.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בעור פניםחן05/09/2009
שלום.. אני בת 19 עור הפנים שלי אינו חלק, תמיד יש עליו פצעים וכתמי צבע כאלו..
אני חייבת לציין שניסיתי בכל דרך אפשרית לטפל בכך.. אני עושה אחת לשבוע מסכה פעמיים פילינג ושוטפת כל יום עם תרחיץ פנים..(כל המוצרים של חברות טובות ומותאמים לעור הפנים שלי)
אני משתמשת גם באיפור טוב אייל מקיאג'.. כך שזו גם אינה הבעייה..
מה דעתך לגבי זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חן...
רוית אסף05/09/2009היי
את אכן מתארת שגרת טיפוח נכונה, נקיון הפנים כל ערב חשוב ביותר, אולם לפני תרחיץ לפנים, חשוב שתסירי את כל באיפור, כך שהעור יהיה נקי מאיפור, רצוי ע"י חלב פנים ומי פנים או כל תכשיר אחר להסרת האיפור.
לגבי מוצרי האיפור, חשוב שתוודאי שאת משתמשת במוצרים היפואלרגנים ואיכותיים, לעיתים, דווקא מייק אפ שאינו היפואלרגני (ולא כולם כאלה...) או שלא מותאם לסוג עורך (למשל מייק אפ שומני אינו מתאים לעור שסובל משומניות ושיש לו נטייה להופעת פיצעונים) עלול לגרום לפיצעונים בפנים או לצרות אחרות...
כתמי הצבע שאת מתארת, אם אלו כתמי פיגמנציה, אז שמש זה מאוד לא מומלץ, דבר נוסף, יש תכשירים מיוחדים לטיפול בכתמי פיגמנטציה /שתוכלי לקבלם ע"י מרשם מרופא עור שיאבחן את עורך.
בכלל, אני ממליצה שתיוועצי ברופא עור היות ואת מתארת תופעה שחוזרת על עצמה. אני גם ממליצה לך להפסיק להשתמש לתקופה עם מוצרי הטיפוח והאיפור הקבועים שלך, יש סיכוי שתרגישי שינוי, הרבה פעמים העור מגיב לא טוב לרכיבים מסויימים שנמצאים במוצרי טיפוח/ איפור ולכן, ברגע שיש גירוי כזה או אחר, דבר ראשון, הפסיקי להשתמש במוצרים הקבועים ותני לעור לנוח...
מקווה שעזרתי...
בהצלחה...
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בעור פנים
ליסה מגנזי וינוקור06/09/2009חן שלום !
תרחיץ פנים ומסיכה זה יכול להיות טוב עם זה לעור שמן.
השאלה איזה פילינג את משתמשת , כי אם מדובר על פילינג גרגירים זה ממש לא מתאים לעור שלך וזה יכול להחמיר את המצב.
לגבי הכתמים יכולות להיות כמה סיבות לכך: א. תורשתי,ב. כתוצאה של טיפול תרופתי או גלולות למניעת הריון , ג. חשיפה לשמש וכו'.
בכל מקרה כדאי להתייעץ עם רופא עור ו,קרוב לוודאי ישלח אותך לבדיקות דם הורמונליות.
העיקר לא לגעת ולא לקלף ..
בהצלחה !
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמשיםמור01/09/2009
ברצוני לקנות קרם שמבהיר נמשים ונקודות חן (לא כתמי פיגמנטציה) או מעלים אותם. אני בת 18.
האם מישהי מכירה קרם עור טוב?
אגב, התייעצתי עם רופא עור מומחה והוא אמר לי שאין קרם כזה, ורק ניתוח יכול לעשות את העבודה באופן המושלם ללא צלקות.
מה את אומרת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים
ליסה מגנזי וינוקור04/09/2009שלום מור !
מה שהרופא עור אמר לך אכן נכון.
אני מציעה לך לא ליפול בכל מני הבטחות של כל מני דיילות יופי ולרכוש חומרים שלאיעזרו לך.
למה שלא תשתמשי במייק אפ טוב ?יש מייק אפים כל כך טובים בחברות איפור גדולות שיש להם את היכולת להסתיר אפילו צלקות אז בוודאי שזה יכול לעזור לך.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אופציה אחרת מלבד ניתוח?
מור12/09/2009לא מדובר בהעלמת הנמשים לגמרי, אסתפק בהבהרה קלה.
פילינג ? תכשיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור
ליסה מגנזי וינוקור13/09/2009היי מור !
הרופא עור יתאים לך תכשיר שרצוי לשים רק בתקופת הסתיו - חורף .חשוב שתזהרי מהשמש : קרם עם מקדם הגנה גבוה , משקפי שמש ,כובע ועוד.
שנה טובה !!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות... יש לי משהו להמליץ לך עליו
מור23/05/2010יש קרמים שיכולים לטפל ולהקל על כתמי שמש או כל דבר כזה.. בנוסף גם יש קרם
ששמים שימנע מהשמש שוב לפגוע בעור וממש מומלץ להתחיל עם זה בגילך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)