מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות בשם פליים לבת צעירה?קורל17/06/2010
שלום וערב נעים לכולם.
שאלה לי.
ביתי הגיעה עם המלצה מחברה לכיתה לגלולות בשם פליים להפחתת האקנה ולשיפור מראה עור הפנים.
האם יש נכון בסברה שגלולות מטיבות עם עור הפנים?
אשמח לתשובה מבוססת ומהימנה.
תודה והמשך לילה נעים לכולכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ליסה מגנזי וינוקור18/06/2010שלום רב!
אכן גלולות ממש עוזרות בבעיות של אקנה בעור. נכון שצריך להתאים באופן אישי לבתך עפ"י המלצת רופא נשים כי יש הרבה סוגם של גלולות ולא בהכרח מה שמתאים לחברה יתאים לה.
מניסוני הרב של 19 שנים יש שיפור משמעותי עם לקחית גלולות ובמקביל יש לעשות טיפולים קוסמטיים כדי לנקות טוב טוב את העור.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חן.אנונימית15/06/2010
ישלי נקודת חן ליד האף שאני מרגישה שהיא ממש מכערת את הפנים שלי..
האם יש משהו שאני יכולה לשים עליה כדי להסתיר?
בלי ניתוח או דברים כאלה ..
פשוט משהו שיסתיר אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רוית אסף17/06/2010היי,
אם הנקודה שיטחית ולא ממש כהה, אז ע"י מייק אפ או קונסילר תוכלי לטשטש ואולי להסתיר, אך אם הנקודה בולטת או כהה, לא ניתן להסתירה.
אגב, מאוד פשוט להסיר נקודות חן (בדר"כ, זה כמובן דורש ייעוץ מקצועי מרופא עור), ממליצה לך על רופא עור מצויין בראשל"צ , דר' סטמפלר. תבדקי ב- 144.
בהצלחה,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוי
ליסה מגנזי וינוקור18/06/2010לגבי נקודות חן זה קשה להסתיר אבל תנסי עם קונסילר אולי זה קצת יעזור ומעל מייק אפ.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכמה זמן הפילינג הזה מחזיקדוד15/06/2010
אני רוצה לקנות תפילינג הזה
פילינג ביו טכנולוגי של תפוח
עכשיו אני רוצה להביא אותו באריזה גדולה כי יותר משתלם בהרבהה ...
אריזה של 250 מ"ל לשימוש פעם בשבוע
ראיתי במוצר שיש כמה רכיבים טבעים ...
בקיצור השאלה שלי
עם הפילינג הזה יוכל להחזיק שנה שנתיים בארון בלי בעיה ? בגלל שאני קונה אריזה גדולה ..
מה אתם אומרים ?
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג...
רוית אסף17/06/2010היי,
ע"פ תקן מוצרי טיפוח/ קוסמטיקה, אורח החיים שלהם , כשהם סגורים לא יותר משנתיים. לכן, לא הייתי ממליצה לך לקנות מוצר לטווח כזה ארוך.
כדאי להשתמש במוצר טיפוח מס' חודשים מקסימום.
בברכה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אז עוד שאלה קטנה
דוד21/06/2010לכמה זמן את מעריכה שפילינג 50 מ"ל יוכל להחזיק ? כמה חודשים בערך ?
לשימוש פעם בשבוע
כמה פשוט ה250 מ" הרבה יותר משתלם
250 מ"ל = 300 שקל
50 מ"ל = 130 שקל זה פשוט החשבון שלי ..
תודה רבה לך :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
ליסה מגנזי וינוקור23/06/2010היי שי!
ברור שכלכלית כדאי לך את הכמות הגדולה יותר כי הקטן אולי יחזיק לך חודשיים אולי.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה
דוד24/06/2010ה50 מ"ל רק חודשים לפי מה שהבנתי לפחות חצי שנה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוד
ליסה מגנזי וינוקור25/06/2010תלוי כמובן בכמות שתשים. פעם בשבוע לוקח בערך חודשיים .באם תשים בכמות מאוד קטנה אז ברור שישאר יותר...
שבת שלום
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיבת סיום כיתה ט',דחוף!!!שירלי ותמר15/06/2010
היי,לי ולחברה שלי יש מסיבת סיום של כיתה ט' ביום חמישי הזה,יש לנו טקס ואחריו אפטר פארטי לילה שלם עד ליום למחרת.
אנחנו רוצות לעשות משהו בשיער,אבל אין לנו רעיונות-אז נשמח לכאלה.
והיינו גם רוצות לעשות איפור קצת יותר מקצועי ויפה מעיפרון שחור בעיניים אבל הידע שלנו מוגבל
בקיצור,יש לכם קוסמטאיקאית\מאפרת\מעצב שיער טוב להמליץ לנו עליו באזור נס ציונה-ראשון-רחובות?
זה טיפה דחוף,כי ביום חמישי בערב כבר המסיבה,ויש לכם מושג מה טווח המחירים?
נשמח לתשובה מהירה(:
תודה רבה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי למה מתעלמים מההודעה?
שירלי16/06/2010זה באמת ממש דחוף,בבקשה תענו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מתוקות...
רוית אסף17/06/2010ראשית, מזל טוב על סיום שנת הלימודים, איזה כייף!!!!
אינני מכירה מישהי באזור שציינת, אבל, אם תירצי בואו בשמחה אלינו לסניף ת"א, בדיזינגוף סנטר ונאפר אתכן בשמחה - מתנה!!!
מקווה שעוד תספיקו...
תהנו וחופשה נעימה.
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכהדוד07/06/2010
מה אתם אומרים על המסכה אצות ים של גיגי ?
היא מתאימה לעור מעורב ?
המסכה מקבצת נקבוביות ? עושה איזה שהוא מתיחה קטנה בפנים ?
מה אתם אומרים בכללי על המסכה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי
ליסה מגנזי וינוקור10/06/2010שי שלום!
המסיכה היא טובה ונעימה על העור. היא אכן מתאימה לעור מעורב.
להתראות
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליסה
דוד10/06/2010יש לך המלצה טובה יותר ? הוא שללכת על האצות ים (לעור מעורב )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
ליסה מגנזי וינוקור11/06/2010היי שי תנסה את המסיכה הזאת היא בסדר.
שבת שלום
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב תודה ליסה :]
דוד15/06/2010טוב תודה ליסה :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרויתמיטל06/06/2010
היי רוית- פעם השתמשתי בקרם גוף חמאה שלך שהוא מעולה! שמעתי שהפסיקו לייצר
אותו האם זה נכון? ואם כן, אין קרם/שמן גוף אחרים?
במידה ולא אשמח לקבל המלצה למשהו מומלץ וטוב.
שאלה נוספת- אני משתמשת בקרם רב שימושי של ניוואה סופט לפנים- אני בת 26
האם אפשר להמשיך להשתמש בו? כי זה לא מיועד בעיקרון רק לפנים בגלל זה אני מתלבטת.
כמו כן, רציתי המלצה לדמי מייקאפ/ מייקאפ ממש עדין כיון שאני לא משתמשת במייקאפ אבל אני עדיין רוצה כיסוי קל.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מותק...
רוית אסף30/06/2010מיטל,
תודה, באמת קרם מצויין, זה היה ליין מצוןמצם שיצרנו בעבר, כנראה שנחזור לייצר שוב...
לגבי קרם רב שימושי, אני לא מכירה את הקרם בו את משתמשת, אולם אני מעדיפה להשתמש בקרם שמיועד רק לפנים ומתאים כמובן לסוג העור, לכן המלצתי לא להשתמש בקרם רב שימושי לפנים.
לגבי מייק אפ- במידה ועורך טוב, רצוי שתשתמשי במייק אפ נוזלי במרקם קל לצורך כיסוי קל ואחידות הגוון.
יש הרבה מייקאפים טובים, רצוי שתנסי.
אם תרצי, את מוזמנת אלי לסניף ונשמח להתאים לך...
בהצלחה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לשיער בבטןנטע, בת 1605/06/2010
לא מצאתי פורום מתאים יותר, אז הגעתי לפה.
יש לי פס בבטן עם שיערות יותר כהות, ומסביב לפופיק יש כמה אפילו שחורות.
בהתחלה הורדתי אותן עם שעוה אבל הבנתי ששמים לב שיש מקום חלק ומסביב יש שיערות קטנות ובהירות וזה נראה מוזר.
ניסיתי לקנות חמצן ולשים על השיער אבל זה בקושי עזר ורק עשה את השיער חום שטני, מה שלא מתאים בבטן.
מה יכול להבהיר את השיער לגמרי? להשתמש בצבע בלונדיני לשיער הראש בבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוע
ליסה מגנזי וינוקור05/06/2010נועה שלום!
הכי טוב לעשות אפילציה אנפרא או לייזר כי אחרת זה להיכנס למצב שבו תצטרכי כל כמה ימים לצבוע שם . החומר ששמים זה באמת הבהרה אבל זה לא אותו צבע של שיער הראש.
בכל מקרה תחשבי שאף אחד לא מסתכל על בטנך בזכוכית מגדלת ...
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 16
נטע, בת 1606/06/2010הלכתי לנטוראפיל [המכון היחיד שהייתה לי חוות דעת עליו] והם אמרו שיוכלו להתחיל את הטיפול בגיל 17,
בנוסף לכך שהמחזור שלי עוד לא לגמרי סדיר.
אני אמשיך לעשות שעוה בינתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
ליסה מגנזי וינוקור06/06/2010היי נועה
את עדיין צעירה ויתכן ועדיין יחולו בגופך שינויים הורמונלים לכן רצוי להמתין עד גיל 17 כפי שנאמר לך בחברה נטוראפיל כי זה ממש נכון.
את צודקת שאת ממשיכה בשעווה..
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מעצבן זה
מאי07/07/2010גמאצלי אותה בעיה, בהתחלה עשיתי שעווה אבל נמאס לי כי זה כואב ומלכלך מידי, אז קניתי קרם מסיר שיער אבל עדיין זה גדל וכמו שאמרת זה מוזר שבמקום אחד ריק ובמקום אחר יש שיערות, אבל שמעתי שישי איזה מכשיר להסרת שיער ביתי, שמותר לאחרי גיל 16, את יכולה לנסות . (אני בת 15)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה גם להצטרף לשירשור
נוייה26/07/2010ולשאול לגבי הסרת שיער במפשעות. האם כדאי עם מסיר שיער כמו כזה שעושים ברגליים למשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוייה
ליסה מגנזי וינוקור26/07/2010נויה שלום!
העור במפשעות הוא מאוד עדין וזה מאוד קשה לעשות עם המכשירים מסוג זה כי את עלולה להיפצע.
תנסי אבל על אזור מאוד קטן.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתמשת במכשיר שמוציא מהשורש
מעיין27/07/2010ואני מרוצה, אני עשה עם זה גם בבטן וגם במפשעות למי ששאלה...
בבטן אני מורידה את השערות המעצבנות שמסביב לפופיק ובשאר הבטן אני עוברת עם המכונה כזה מהר שיעשה רק דילול כזה כדי שלא יראו הבדלים בין האיזור שפתאום חלק לשאר הבטן.
בקשר למפשעות חשוב שיהיה מכשיר שיש לו 2 דרגות של פעילות כי אני עושה נגיד לרגליים עם עוצמה מהירה יותר ולמפשעות עם עדינה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעיין - אפשר לשאול
נוייה27/07/2010איזה מכשיר יש לך? ועוד דבר, את מורחת אחרי זה משהו על האיזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער בבטן ובגבשי02/06/2010
שלום,
אני בן 18 ויש לי כמות שיער של איש בן 30 אני מדלל עם מכונה אבל זה לא עוזר כי השיער הוא על כל הבטן וכל החברים שלי בלי שיער וזה מרגיש לי לא בנוח וגם אני מפחד מהתגובות של הבנות כי לפי דעתי זה לא כ"כ יפה הרבה שיערות. (ואלוהים נתן לי הרבה)
חבר שלי אמר לקנות סכין גילוח טובה (של 50 שקל) ולהוריד במקלחת אבל אני לא יודע אם זה נכון.
מה אני יכול לעשות?! משהו שגם לא יכאב כ"כ הרבה ומשהו שבאמת עוזר שלא יגדל לי אחרי שבוע כמות ענקית של שיער.
תודה רבה לכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שי...
רוית אסף05/06/2010שי,
הכי גרוע להשתמש בסכין גילוח, כי אז צמיחת השיער תגדל באופן מהיר יותר ותמצא את עצמך נאלץ כל הזמן לגלח, מה גם שזו תחושה מאוד לא נעימה, היות ואחרי גילוח השיער צומח מאוד מהר ואז יש כל הזמן "קוצים". הדרך המהירה והיעילה ביותר להיפטר משיעור יתר, זה רק ע"י שיטות כמו אפילציה או ליזר. מהכרותי ליזר זו שיטה מצויינת, כמובן שלא בפעם אחת, אלא אחת לכמה שבועות יש לחזור על התהליך. הלייזר מצמצם משמעותית את צמיחת השיער מפעם לפעם יותר.
בהצלחה...
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
ליסה מגנזי וינוקור05/06/2010שי שלום!
לא כדאי בשום אופן להתגלחעם מכונת גילוח כי כאשר השיער גודל יוצאים קוצים והעור הופך להיות מגורה (פצעים וגירודים)ואחרי כמה ימים שוב צומח.
אם אין לך תקציב כדי לעשות לייזר או אינפרא אז אולי כדאי לך לעשות שעווה. כיום הרבה מאוד גברים עושים שעווה כי זה מחזיק כ3 שבועות עד שהשיער שוב צומח .
עניין שיער בבטן זה לדעת הרבה נשים מוסיף לגבריות..
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה...סיוון29/05/2010
שלום, אני בת 17 ועור הפנים שלי יחסית חלק.
בגיל ההתבגרות המודקם( בסביבות 12-14) סבלתי מפצעי בגרות ולאחר מכן פניתי לרופא עור אשר נתן לי משה שעזרה מאוד.
כיום הבעיה הנה כי עור הפנים שלי לא לגמרי חלק, עדיין מופיעים פצעונים על אוזורים שונים בפנים, (לא ברמה גבוהה כמו פעם בכל אופן) ונראה כאילו ונשארו לי צלקות קטנות שאינן דומות לפצעונים.
אני נערה מאוד הגיינית, ושומרת על עור פנים נקי. כמו כן אני משתמשת בסבון פנים, ובג'ל גרגירים לניקוי עמוק של החברה -revlon המכיל ויטמין C. אך הדבר לא עוזר לי.
רציתי לדעת האם יש קרם פנים כולשהו או מסכת פנים שעשויה לעזור? או שעלי לפנות לרופא עור בפעם נוספת.?
תודה מראש: סיווני:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיוון
ליסה מגנזי וינוקור30/05/2010סיוון שלום!
במקרה שלך כדאי לך לחזור לרופא עור ע"מ שיראה במה מדובר. לרוב הנגעים בעור באים מסיבה פנימית כמו הורמונלי ,שינוי תזונתי ,מצב נפשי ,מחזור וכו'.
טוב מאוד שאת מטפלת בעור הפנים בצורה יסודית כי זה מאוד חשוב אבל אם הגורם הוא פנימי זה לא יכול כל כך לעזור לבעיה.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על פילינג אפשר?דוד28/05/2010
אפשר המלצה על פילינג לעור רגיל עד מעורב לקבלת עור כמה שיותר יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל
ליסה מגנזי וינוקור30/05/2010שלום גל!
ע"מ לדעת מה יותר מתאים לך רצוי שתפני לקוסמטיקאית רפואית כי היא תתאים לך לפי סוג העור ,גיל , ופרמטרים נוספים.
בבכרה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב תודדדה :]
דוד05/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ליפשיץ יש קרם פילינג מדהים
שירי05/06/2010תתקשרי לקליניקה של ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה ותשאלי על הקרם פילינג של הרופא -זה קילף לי את כל העור וחידש לי אותו ועכשיו יש לי עור של תינוק !-מאוד ממליצה עליו !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת גבותנוגה25/05/2010
שלום השאלה שלי היא כזאת אני יודעת שמצד אחד כולם אומרים שאסור לצבוע גבות עם צבע לשיער ואשמח אם תסבירו לי מדוע זה מעבר לסכנה שבעיינים מה ההבדל בין צבע לשיער לצבע מיוחד?
דבר שני בצבע מיוחד לגבות יש 2 גוונים של חום ושחור כאשר החום הוא מאוד מאוד כהה.
מה עושות בנות שצבעו את שיערך לבלונד ורוצות שהגבות יהיו בצבע חום בהיר שישתלבו ביחד עם הצבע בשיער??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוגה
ליסה מגנזי וינוקור26/05/2010היי נוגה!
לגבי הגבות יש צבע שהוא מיועד לגבות שהוא מצויין ,הצבע הרגיל של צביעת שיער אינו מתאים לגבות. רצוי שתפני לקוסמטיקאית כדי שהיא תתאים לך צבע עדין ומתאים לגוון עורך ושיערך.
בברכה,
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לגבות
מיטל ליפשיץ01/06/2010כדי שהגבות יהיו בגוון של חום בהיר יש לצבוע בחום רגיל ולהשאיר את הצבע רק דקה או שתיים ואז להסירו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוף בהתזהאני18/05/2010
היי,
באופן זמני אסור לי להיות בשמש, ולכן חשבתי על פיתרון של שיזוף בהתזה.
האם ישנם סיכונים הכרוכים בשיטה זו? אפשר לבצע זאת גם על עור הפנים? שמעתי שזה עלול להשאיר כתמים על העור, זה נכון? מדובר בכתמים קבועים??
אשמח לתשובה בהקדם,
תודה מראש. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור
ליסה מגנזי וינוקור23/05/2010מור שלום!
השיזוף בהתזה יכול להוות פתרון בשבילך , אבל לגבי הפנים צריך להיות מאוד זהיר. כי אם סיכון של פיגמנטציה אז למה לך לעשות נסיון כזה לפנים שלך?
בכל מקרה לא כדאי בכלל להשתזף בשמש בעור הפנים עקב הפיגמנטציה והקמטים שעלולים להווצר(האנשים לא אוהבים לשמוע את זה אבל זאת האמת).
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל מיארה
מיכל מיארה29/08/2010שלום שמי מיכל ויש לי מכון שיזוף בהתזה באשדוד ברצוני לומר לכם שזה הפתרון הכי טוב לנשים שרוצות להיראות שזופות ויפות בלי לסכן את עצמן בחשיפה לשמש זה על בסיס צמחים טבעיים בלבד זה בריא מאושר על ידי משרד הבריאות ויפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכה לעור מעורבדוד14/05/2010
עד כמה מועילה מסכת פנים לעורב מעורב ? לעור ללא פצעים ...
זה מועיל ? או שחבל על הכסף עדיף להשקיע במשהו אחר ...
מה בדיוק מסכה לעור מעורב עושה .. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכה...
רוית אסף15/05/2010בגדול, מטרת המסיכה להזין את העור בלחות. בדר"כ מורחים מסיכה אחרי פעולת פילינג שמנקה את העור ומסירה את שכבת הלכלוך ממנו.
יש כמה סוגים של מסכות,
מציעה שקודם תשתמשי בפילינג לניקוי עור הפנים, רצוי אחת לשבוע ואחרי מירחי מסיכה להזנת העור.
זה אכן חשוב לעור הפנים.
בעניין איזה מסיכה, מציעה שתתיעצי היכן שתיקני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל איזה משהו אמר לי ..
דוד16/05/2010שמומלץ לקנות מסכה רק למי שיש עור שומני עם פצעים ...
הוא אמר לי שלעור מעורב זה לא הכי מועיל ... הוא אמר שעדיף לקנות פילינג במקום המסכה ככה תקבל תוצאה טובה יותר ...
הוא אמר שפילינג +סבון + קרם לחות עושה את כול העבודה פחות או יותר שמסכה עושה ...
מה את אומרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכוני קוסמטיקה וצלוליט - בדיחהעדי14/05/2010
מנסיוני האישי שמתי סכום לא מבוטל ולא היו תוצאות
מרגישה מרומה.
מי שמשלם כסף להורדת צלוליט או להצרת הקפים ע"י מכשיר כוסות רוח שם את כספו על קרן הצבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צודקת!!!!
רוית אסף15/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוףהדס08/05/2010
היי,
העור שלי בהיר, מאוד בהיר, אפשר לומר עור "לבן" או עור "שקוף," איך שנוח.
העניין הוא שבזמן האחרון זה מאוד מפריע לי, אני לא מצליחה לקבל צבע בים (אפילו אם אני לא נשרפת.
והינה השאלה - חשבתי על שיזוף במכונה, אני לא רוצה "לתחזק" עור שזוף ולבקר במכונה כל שבוע או משהו כזה, אבל אני מקווה שאחרי פעם אחת (או כמה) אחרי שאני אשתזף כמו שצריך, בסופו של דבר גם אחרי שהשיזוף "יעבור" הוא לא יחזור לאותו מצב בהיר מאוד מאוד שהיה לו בהתחלה.
האם זה אפשרי? או שחייבים לתחזק את השיזוף כדי לשמור על גוון לא בהיר כל כך (אני לא מחפשת גוון "מוקה" מושלם, אלא רק גוון חיי יותר אם אתם מבינים), האם השימוש במכונה באמת כה מסוכן, אפילו אם לא בשימוש קבוע או שאפשר להסתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף במכונה...
רוית אסף09/05/2010היי,
שיזוף במכונה לאורך זמן מסוכן בדיוק כמו החשיפה לשמש, לכן, המלצתי היא , במידה וחשוב לך מאוד להשתזף, ראשית מירחי מקדם הגנה על הפנים, ואז השתמשי מס' פעמים במכונת שיזוף ממש לכמה דקות (במכון יסבירו לך את הנהלים), מניחה שתקבלי גוון, אבל היזהרי היות ואת מאוד בהירה. לכן, 3-4 פעמים לא יצרו שום נזק, ויתנו לך מעט גוון. שנית, היות וקיץ, אז באופן טיבעי החשיפה לשמש משזפת.... הכי חשוב, מירחי מקדם הגנה, על מנת שלא תישרפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיזוף מבוקר
מלי10/03/2011כאשר הולכים להשתזף אצל מכון שיזוף, חשוב שיהיה מכון מקצועי ואמין, ושימליצו לך על תדירות נכונה של טיפולי שיזוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיזוף במכונת שיזוף
מיטל ליפשיץ12/05/2010השיזוף במיטות שיזוף- חושף אותך לקרינה מוכפלת !!!
שיזוף במיטת שיזוף מתחת לגיל 35 מעלה את הסכנה למלנומה ב 75%.
אלו נתונים שיצאו לאחרונה לאור ומן הראוי לשים עליהם את הדגש.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף למיטות שיזוף
מלי10/03/2011מכוני שיזוף מציעים היום שיזוף בהתזה, כך שלא חייבים מיטות שיזוף כדי לקבל גוון עור שזוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)