מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רווית שלום - המלצה על מעצבת גבותסהר23/12/2010
מחפשת מעצבת גבות תותחית מב"ש. יש לך המלצה על מישהי מבית הספר שלך אולי, ראיתי שהמלצת למישהי מירושלים על אחת המורות שלך. אשמח גם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש את מירב נקש מבאר שבע
שושנה05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווית שלום - המלצה על מעצבת גבות - תגובה
רוית אסף10/01/2011אשמח אם תפני לליאת, מנהלת הסניף. היא תמליץ לך בחום....
086655003* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח:(22/12/2010
כבר כמה זמן שאני משתמשת בסכין גילוח בלבד על מנת להסיר שיער מהמפשעה.
ניסיתי בעבר שעווה...אך התקשתי בלעשות לעצמי, מה גם שהיו נוצרים לי פצעים ודימומים.
אני לא מרגישה בנוח ללכת לקוסמטיקאית שתעשה זאת, אלא מעדיפה לעשות זאת בעצמי,
לכן התחלתי לגלח עם סכין...
הבעיה היא שלאחר כשבוע יש צמיחה של שערות וכאשר אני מורידה אותן עם סכין גילוח
נוצרים חתכים ודימומים, כי השיער קצר מידי...
יש פיתרון לבעיה? אולי שיטה אחרת להסרת שיער מאיזור זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור29/12/2010שלום רב!לדעתי שווה לנסות עניין של הסרת שיער לצמיתות או בלייזר או אינפרא.
ככה תחושי הקלה ולא יהיה לך תחושות כאלה.
לעשות שעווה זה עניין של לחזור ולעשות כל חודש מחדש אבל זה גם טוב למי שלא יכול להרשות לעצמו לעשות את יתר השיטות שהם יקרות יותר.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אזור רגיש
שירה14/01/2011וגילוח באמת לא פיתרון טוב כ"כ.
מציעה לך לנסות לבדוק על מכשיר בשם סינרון ME שנמכר עכשיו בסופר פארם במבצע והוא לשימוש ביתי. ממה שהדיילת התנסות אמרה לי מגיעים לתוצאות כבר אחרי 3-4 טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני צעדים לפני גיל ...30תהילה17/12/2010
אני בעלת עור מעורב
יש לי קמטוטים ליד העיינים
כשאני מחיכת יש לי קמטי הבעה..
ותחושה כאילו הפנים נפולות.
ועכשיו ארחיב---
קדחתי את האינטרנט במטרה למצוא קרם לחות וסרום שמתאימים לעור הפנים שלי{עור מעורב}..ויצאתי מבולבלת ועם ראש כואב:
היו כאלה שאמרו שנכון שקרם הלילה בוקר מכיל מרכיבים חשובים אבל הוא רחוק מלהיות פעיל מכיוון שאינו מסוגל לחזור לעור{נתנו כמובן הסבר רפואי ארוך}..והציעו את הגלוואניק ספא,ואת האולטראסוניק{..יש לחשושים שמכשירים אלה מזרזים הזדקנות כשמפסיקים אותם}
וכאלה שטענו הפוך...שהכל עובד פיקס
2-לגבי הסרום יש 60 אם לא יותר סוגי סרום ל100 מטרות..לכי תאמיני לכל מה שחוברות הקוסמטיקה מבטיחות לך תמורת סכום סימלי של 250 ש"ח במקרה הטוב.
...מנגד יש את החברות הטיבעיות הירוקות..אני לא יודעת במה לבחור
אני בסה"כ הכל רוצה לצמצם את הקימטוטים שיש לי סביב העינים,
להרים את הלחיים הנפולות שלי..זה הרבה לבקש?
שבת שלום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני צעדים לפני גיל ...30 - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור18/12/2010שלום תהילה!
לגבי סרומים וקרמים יש כמויות כמו כוכבים בשמיים...
נזק שנוצר בפנים (קמטוטים או לחיים נפולות ניתן לתקן רק על ידי פעולות כירורגיות או הזרקות אצל רופא כירורג פלסטי.
כדאי כן למרוח סרום וקרם על עור הפנים אבל אין אוקוס- פוקוס . כדאי לך לנסות קרם וסרום לא יקרים ולראות אם זה מתאים לך .אני מציעה לך לגשת לקוסמטיקאית רפואית כדי שהיא תתאים לך את מה מתאים עבורך.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלוואניק ספא ואולטראסוניק
סיגל22/12/2010אני גם מתעניינת במכשירים האלו. האם שמעת שהם מאיצים את תהליך ההזדקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלוואניק ספא ואולטראסוניק - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור29/12/2010ורד שלום!
אני אישית לא מכירה את המכשיר אבל כמה פעמים ניסו לשנכע אותי לקנות אותו ולא רכשתי אותו(כך שאני לא יודעת אם הוא טוב או לא ).
אני אישית מאמינה שכדי להיראות טוב צריך א. להשתדל לחשוב בצורה חיובית(גוף ונפש הכל קשור) ב.לאכול נכון ולשתות הרבה ג.לעשות ספורט ד. לבצע טיפולים קוסמטטיים ולהשתמש בחומרים מתאימים בפנים.
בהצלחה!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימוד עיצוב גבותמיכל11/12/2010
לרוית שלום.
שמי מיכל ואני תושבת הצפון. כרגע אני לומדת עיצוב בגבות בבית ספר מאוד ידוע כאן באיזור, שאת שמו לא אחסוף. לצערי מה שנאמר לי לפני התחלת הקורס לא ממש תואמת כעת בזמן הקורס. כפי שאת יודעת יש צורך בלימוד מעשי כאשר מחליטים לעסוק בתחום זה. בית הספר היה אמור לספק לנו לקוחות ולא ממש יש. מלבד זאת אני בקושי קיבלתי הזדמנות לעשות למישהי אחרת. כאשר עשיתי לה שרטתי אותה שלא בכוונה כמובן היות וזו פעם ראשונה שלי. גם המורה לא ממש מעודדת אותי לנסות לעשות על מישהי אחרת.
שאלתי אליך: מה את מציעה לי לעשות במצב כזה? האם כדאי לי לחפש מורה פרטית לתחום זה או שפשוט ללמוד בעצמי בדרכים אחרות? אשמח אם תוכלי לעזור לי, ערב טוב ושבוע טוב, מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימוד עיצוב גבות - תגובה
רוית אסף14/12/2010היי מיכל,
קורס עיצוב גבות הינו קורס קצר ולכן התרגול בו לא מספיק, וכמובן שיש לתרגל גם מחוצה לו והרבה. זה נכון שיש קושי לעיתים, להביא לקוחות לקורס, לא כולן מסכימות לקבל טיפול ע"י תלמידות ולמרות שזה בפיקוח מורה. מצד שני אין מה להאריך את הקורס, הרעיון ללמוד את הטכניקה וכל מה שצריך אח"כ זה לתרגל ולתרגל...
המלצתי, היא לבקש מביה"ס בו למדת להיכנס לקורס נוסף או שיעורים נוספים ולנסות ולתרגל עוד, כמובן שתבקשי מהמורה חיזוקים והבהרות במה שאת מרגישה, אל תהססי- בשביל זה המורה נמצאת!!!
במקביל, תנסי על כל מי שרק אפשר- חברות/ אמא/ סבתא וכו'... אבל רק אם את בטוחה. את הביטחון תרכשי במסגרת הקורס עם המורה.
לא נראה לי ששוווה להשקיע במורה פרטית, כי גם היא כנראה לא תפתור את עניין התרגול. תנסי קודם דרך ביה"ס.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרבה זמן מחפש המלצה לשפתוןדוד03/12/2010
מחפש שפתון מקצועי שנותן 2 תוצאות
נגד יובש לשפתיים ועושה שפתים הריאות!
אבל לא כמו השפתונים האלו שיש בניופרם בית מרקחת הם סתם לא עושים כלוםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה זמן מחפש המלצה לשפתון - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור04/12/2010שלומי שלום!
אם ניסית כמה סוגים וזה לא עזר אולי יש לך חוסר ויטמינים או אתה לא שותה כמו שצריךכי רוב השפתוניים מאוד עוזרים. אני חושבת שאתה צריך פשוט לנסות עד שתנסה את הספתון המתאים לך ביותר.
בהצלחה!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה זמן מחפש המלצה לשפתון - תגובה
רוית אסף14/12/2010אני ממש אוהבת את הלובלו למיניהם- וכן בסופר פארם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- On macabimשם01/12/2010
לראשונה הייתי אצל קוסמטיקאית (אני נושקת לגיל ה-20). קניתי ממנה מוצרי טיפוח מחברת on-macabim. קניתי ג'ל ניקוי, סרום וקרם פנים. למען האמת, אני מאוד מרוצה, ותוהה איך לא עשיתי זאת מזמן.
ברצוני לדעת מה דעתכם והידע שלכם לגבי החברה הזאת.
תודה רבה וחג חנוכה שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר On macabim - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור04/12/2010שלום רב!
עד כמה שידוע לי החומרים שלהם הם טבעיי ומאוד נעימים לעור.
חג שמח!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואכן יעילים ועושים את העבודה?
שם14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מיותר בעורףל29/11/2010
שלום
רציתי לברר כיצד רצוי להסיר שיער עודף באזור העורף לאשה?
(כלומר האזור בעורף כשמרימים את השיער למעלה לקוקו).
הכוונה לא להסרה בלייזר או אפילציה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מיותר בעורף - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור04/12/2010שלום רב!
שיער העורף נמצא במקום מאוד עדין .לדעתי ממש חבל לקחת תרופות בגלל שאת מרגישה שיש לך שיער מיותר בעורף. אולי ההפיך תנסי ללכת על פתרון אחר של קוקו נמוך או שיער פזור או פן אם יש לך שיער לא מסודר ...
תרופות לוקחים כאשר אין ברירה...
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכוןשירה25/11/2010
שגלולות יכולות לגרום לי להשמנה? חברה שלי הלחיצה אותי.. אני רוצה להתחיל לקחת והרופא כבר נתן לי מרשם ועכשיו אני מתלבטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה נכון - תגובה
רוית אסף25/11/2010עקרונית, חלק מתופעות הלוואי זה אכן עליה קלה במשקל, וזה ממש לא הכרחי!!! להבנתי, יש היום בשוק גלולות מצויינות שכמעט ואין להן תופעות לוואי וגם אם כן זה ממש תקופה קצרה והגוף מתרגל.
בכל מקרה, הריון לא רצוי- זו תופעה ממש לא רצויה....
בהצלחה...
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי
שירה29/11/2010פמינט את יודעת אולי?? כי נאמר לי שזה גלולות דור חדש או משהו כזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה, גילוח, מכונהנ18/11/2010
יש לי עור מאוד מאוד רגיש וכאשר אני מגלחת את המפשעות נוצרות לי שערות מתחת לעור- מה שמוביל לפצעים כואבים. רציתי לשאול אם שימוש בשעווה או במכונה ימנעו את צמיחת השערות מתחת לעור? איך צריך לטפל כאשר נוצרת שערה כזו?
בנוסף- איפה אני יכולה לקנות פוליסן באזור אשדוד וגן יבנה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה, גילוח, מכונה - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור24/11/2010שלום רב!
השימוש במכונה לא יעזור במקרה כזה ,אולי כדאי לך לנסות שעווה.הכי טוב זה לעשות אינפרא או לייזר.
זה בעייתי לטפל בפעצים שנוצרים לך ובדרך כלל הם נעלמים מעצמם.
לגבי החומר את מעוניינת אינני מכירה באזור שלך איפה זה נמכר.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוואניליהי07/11/2010
שלום
רציתי לדעת האם מכשיר הגלוואני שבנוי ע"י שתי אלקטרודות מחזק את שרירי הפנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלוואני - תגובה
רוית אסף08/11/2010היי,
שמעתי שהוא מצויין, לא מכירה באופן אישי...
אשמח אם תעדכני..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח עם מכונהאור02/11/2010
שלום,רציתי לדעת עם גילוח (דילול) הבטן עם מכונה מביא תוצאות כמו עם סכין גילוח,זאת אומרת שיהיה אחרי זה שיער עבה יותר וקוצני,והנושא הוא דילול השיער.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח עם מכונה - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור05/11/2010שלום רב!
אכן יתכן והשיער שיגדל אחרי הגילוח עם מכונה יהפוך ליותר עבה.
שבת שלום
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש נורא עם פצעים ושחוריםאדוה02/11/2010
שלום
יש לי עור פנים וגוף מאוד יבש.
אני בהירה עם הרבה נמשים ומשתמשת במסנן הגנה גבוהה מידי יום, לפי המלצת רופא עור.
בשנתיים האחרונות (מאז הלידה) יש לי המון המון שחורים על הסנטר והאף, ופצעים באיזור הרכות ומסגרת הפנים (לאורך קו הלסת). בנוסף יש לי פצעונים על הגב ובחלק האחורי של הזרועות. למרות הפצעים והשחורים, העור מתוח, חסר ברק ויבש.
אני לא יודעת איך מצד אחד לתת לעור שלי את הלחות שהוא צריך, ומצד שני לא לגרום להיווצרות עוד שחורים ועוד פצעים.
אני עוד מעט בת 40, היה לי עור יפה וגב יפה, ועכשיו הכל מלא סימנים.
בגיל ההתבגרות היו לי הרבה פחות פצעונים.
אני מקבלת כל כך הרבה עצות שונות וסותרות. הייתי רוצה אשת מיקצוע שתמליץ לי על תכשירים נכונים או טיפול נכון.
המלצות? באיזור ירושלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש נורא עם פצעים ושחורים - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור05/11/2010אדוה שלום!
יכול להיות שחל בך שינוי הורמונלי או שאולי אקנה של גיל 40 (יש אקנה שיוצא בגיל 40)לפי התאור רצוי ללכת קוסמטיקאית מקצועית שתעשה לך ניקוי פנים וגם תתאים לך מוצרים בהתאם למצב העור.כמובן שאת צריכה לשים לב לתזונה ולשתות יותר(אולי את לא שותה מספיק?)גם לשים לב למצב נפשי (מתח גורם לסימנים שאת מתארת).
אם לא עוזר הטיפול של הקוסמטיקאית אז אולי תצטרכי טיפול תרופתי על יד רופא.
שבת שלום!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגבותשלומי30/10/2010
כשהייתי קטן נפלתי על הגבה, ומאז החצי הקיצוני של הגבה גודל כלפי מעלה, איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לגבות - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור30/10/2010שלומי שלום!
יש לך מזל בכלל שהגבה צומחת לך כי בדרך כלל מכה בגבה בדרך כלל גורמת לכך שהגבה לא תגדל באזור הפגוע לכל החיים. בכל מקרה לא ניתן לשנות צורת צמיחה של שיער אבל אתה יכול בעזרת פינצטה ומספריים לשלוט על הצורה של הגבה.
שבוע טוב!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
שלומי30/10/2010אין שום דרך שבו ניתן יהיה להחזיר את הגדילה לקדמותה ללא פינצטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך. - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור31/10/2010היי שלומי, עקרונית לא ניתן לבצע שינוי כזה של צורת גדילה.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתטלי27/10/2010
אני רוצה לעשות החלקה יפנית ,יש לי שיער מתולתל ונפוח ורציתי לדעת איפה יש מקומות טובים ומקצועיים באזור המרכז, וכמה זה עולה בדיוק להחלקה הראשונה? כמה עולה לחדש את השורשים כל פעם?
רציתי לדעת אם ברגע שאני עושה את ההחלקה,כמה זמן הוא מחזיק עד שגודלים השורשים, והאם הוא באמת נשאר חלק גם בלי מחליק?
ודבר אחרון:
איזה החלקה הכי מתאימה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור30/10/2010שלום רונית!
לגבי החלק יפנית יש לבדוק מה מאושר ע"י משרד הבריאות וללכת לייעוץ אישי לכמה מספרות עם המלצות.
תשאלי מה היתרונות וגם מהם החיסרונות(האם יהיה לה נשירת שיער וכו').
לגבי מחיר כמובן שכדאי לך לקחת באותו זמן שתלכו לייעוץ הצעות מחיר.
שיהיה לה בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאריאלה26/10/2010
האם ניתן לעשות איפור גבות קבוע ע"י מיתלמדות? ומתי?חברותי עשו זאת והן מרוצות.אין לי תקציב לקוסמטיקאית,והבנתי שזאת אפשרות.מודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
רוית אסף31/10/2010היי,
בהחלט שניתן, כמובן בפיקוח מורה. אני יכולה לומר לך, שבקורסים שמתקיימים אצלי, מגיעות לקוחות לאיפורים קבועים שנעשים ע"י התלמידות, הכל, כמובן בליווי ובפיקוח המורה ואין שום בעיה, להיפך, נהנים משירות מצויין.
ממליצה בכייף, רק תוודאי שהמורה אכן עם התלמידה....
ערב נעים,
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור05/11/2010שלום אריאלה!
האמת שאיפור קבוע זה עניין מאוד רציני ורפואי עם השלכות להרבה שנים. אני באופן אישי הייתי נלחצת מכך שהם תלמידות היות וטעות קטנה בציור הקווים יכול להיות מאוד לא יפה.מצד שני ראיתי לא מעט מקרים בהם נעשה איפור קבוע לא יפה על ידי מקצועיות.
אם המדריכה של התלמידות יכולה להבטיח לך שאם נעשה טעות היא תוכל לתקן ,אז לדעתי אין לך מה לדאוג.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)