מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהקרין24/08/2010
יש לי שיער בפאות וקצת בלחיים ( בלחיים זה בלונדיני ובפאות שחור .. )
זה מאוד מפריע לי ובעבר ניסיתי להבהיר גם את הפאות אך זה נראה לא טוב ... אז התחלתי פשוט להוציא את זה עם שעווה בבית , הבעיה היא שזה נורא נורא כואב , ויש חלקים (כמו מתחת לאוזן) שהכאב שם הוא בלתי נסבל , חשבתי להוריד את זה בלייזר או משהו בכיוון , האם זה כדאי ??? ואם כן , כמה בערך עולה כל הסיפור ???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרין
ליסה מגנזי וינוקור24/08/2010שלום קרין!
את צודקת האזורים האלה הם מאוד רגישים והסרת שיער עם שעווה כואבת.
מהנסיון האישי שלי בנושא הסרת שיער בפנים , אין שיטה יותר טובה ואמינה מהאפילציה אני עובדת 19 שנים ואני יכולה לומר לך בלב שלם שיש תוצאות מעולות. צריך הרבה סבלנות והתמדה בטיפולים אבל בסוף תקבלי ממש תוצאות טובות.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יאומןגילי16/08/2010
נשים יקרות, מצאתי מכשיר שתמיד חלמתי עליו ואני בטוחה שיש עוד רבות שחולמות עליו. זה מכשיר להעלמת קמטים בייתי, לא צריך יותר קוסמטיקאית, אולי גם קרמים לא אבל אני אוהבת את שלי ולכן אולי גם מתוך הרגל אני אמשיך להשתמש בו אבל מה שחשוב זה שהמכשיר עושה את העבודה בצורה ממש טובה, הוא לא כואב בכלל (קצת חום, לא משהו רציני) וצ'ק צ'ק הוריד לי מס' שנים מהפנים, בעלי לא האמין שהמכשיר גרם לי להראות כך, הוא אמר שזו הקניה הכי משתלמת שעשיתי בשנים האחרונות (אני מוציאה מאות שקלים בחודש על קרמים וטיפולי קוסמטיקה).
אני כבר משתמש בו מס' שבועות וזה כיף, נותן הרגשה ממש טובה, וכמו שכבר אמרתי חוסך לי כסף, קוראים למכשיר stop, אני קניתי דרך האינטרנט עשיתי חיפוש בגוגל והגעתי אליו, ממליצה לכל מי שסובלת ממה שהגיל עושה לעור שלנו.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה, מאוד מעניין....
רוית אסף16/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מחירו? לא מצאתי פרטים באינטרנט
אנונימית11/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילי -איזו פרסומת עלובה ושיקרית
חנה23/09/2010ניסיתי כבר את כל הקרמים בעולם וגם את המכשיר שאת מנסה לפרסם כאן -הכל בולשיט ,חוץ מפילינג עמוק ,מילוי קמטים וניתוחים שום דבר לא שווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוף בהתזהאיזבל15/08/2010
חברות יקרות גיליתי את ה"מקום" לשיזוף בהתזה הכי מקצועי ותאמינו לי ניסיתי מספיק כדי להעריך ואשמח לשתף אתכן כדי לחסוך מכן את המסע המפרך אחרי השיזוף המושלם.
בתל ברוך צפון ישנו מכון שיזוף שנקרא סאנטרופה אני חושבת שהמרכז נקרא מיקדו בתוך החדר כושר 2 בנות סופר מקצועיות גוון מושלם!!!!(לא כתום לא צהוב) חום יפייפה וטבעי מומלץ ביותר איזבל שטרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני הייתי שם
שרון דולב02/11/2010יצא באמת מהמם! אני כבר 3 שנים עושה שיזוף בהתזה וסוף סוף הגעתי למקום שעושים מושלם!! הצבע ניראה הכי טבעי שהיה לי איי פעם, הן מקצועיות ויוצא אחיד וחלק. חוץ מזה מתייחסות יפה, ממליצה בחום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בושםדוד14/08/2010
יש לי בושם של אמא שלי שהוא מזה יקרשהיא קיבלה מתנה עכשיו היא לא אחת שמתמשת בבושם בכללי ..
השאלה שלי עם יש בעיה אם אני אשתמש בבושם הזה של בחורות ..... עם זה כזה נורא או שאין שום בעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדויד..
רוית אסף16/08/2010היי,
בגדול, ריח זה ממש עניין אישי. הרי על טעם וריח אין להתווכח... ולכן, למרות שיש בשמים גבריים ובשמים נשיים, עדיין הבסיס הוא שחשוב: מתוק/ חמצמץ וכו'....
אם אתה מתחבר, אז בכייף.
אגב, היה לי עובד שכל בוקר היה מתהדר בבושם שלו (לא זוכרת את השם, אבל זה בושם נשי), מוציא אותו מהתיק והיה משפריץ לכל עבר כולל עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתייםדוד13/08/2010
רציתי לדעת איך עושים שפתיים בשרניות יפות ?
אפילו קצת יקר לא הרבהה אבל אבל שעושה שפתיים יפות
חבר שלי יש לו שפתיים מזה יפות עכשיו הוא ניראה לי משתמש בשפתון של צבע עכשיו אני מתבייש לשאול אותו .........
איזה שפתון ניראה לכם שהוא משתמש של צבע.. ? השפתיים שלו בצבע אדום כזה אבל טבעי לא של אודם ....
חשוב לי מאוד שפתיים כי זה ממש חלק חשוב שמושך בחורות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוד
ליסה מגנזי וינוקור14/08/2010דוד שלום!
שפתיים זה סימן לבריאות טובה . כלומר שלא חסרים ויטמינים בגוף ששותים מספיק וכו'.בכל זאת קיים שפתון שקוף שקצת שורף כאשר מורחים אותו והוא עושה מראה יפה לשפתיים נמכר אצל קוסמטיקאיות (הוא פטנט רשום ).
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליסה
דוד14/08/2010תודה לך ..
על איזה מוצר את מדברת שאפשר לקנות מי הקוסמטיקאית ?
מה השם שלו :] כי אני בטוח שיש כולכך הרבה...
שבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב תודה.. :]
דוד27/08/2010טוב תודה.. :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טשטוש צלקותאולה12/08/2010
שלום בנות ובנים!
יש לי שאלה חשובה מאוד.
לפני חודשיים התחלתי להשתמש בסרום חדש של חברת קליניק שנקראEVEN BETER CLINICAL/
בגלל סמנים כהים שהופיעו לי בהריון.
עכשיו ראיתי שהטיפול מתאים גם לטפל בצלקות אקנה. טוב ראיתי שהוא עובד על הסימנים ומבהיר לי אותם. אבל יש לי צלקות אקנה מגיל ההתבגרות עוד שלא נעלמים לי (לא באזור שהיה הסימן בהריון) ואני תוהה אם באמת הסרום הזה יכול להעלים את הצלקות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאולה
ליסה מגנזי וינוקור14/08/2010אולה שלום!
אני שמחה שהסרום הזה עוזר לך להבהרת הסימנים הכהים. לגבי הצלקות קשה לי לאמין שזה יכול לעזור .לגבי הצלקות כדאי לך לפנות לעור עור כי את צריכה חומר חזק שבדרך כלל הרופא יכול לתת לך .החומר הזה משפיע אבל לוקח הרבה זמן עד שרואים תוצאות.
תנסי אם את רוצה את החומר שכבר יש לך אם רשום שזה גם לצלקות ,אולי זה יהיה טוב.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים .נוי08/08/2010
היי , אני פונה אלייך כי ישלי בעיה :
אני בתהליך ההתבגרות ולא נעים לי לצאת לרחוב וישלי על המצח פצעון אחד והוא לא מתרפה לי , איך אפשר לסדר את זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט לתת לו לעבור...
רוית אסף10/08/2010היי,
זה מאוד אופייני בגיל הזה, שינויים הורמונאלים גורמים להופעת פצעונים, אם זהו פצעון שלא מתפתח למשהו דלקתי, אם נראה כי הולך ומתייבש, אין מה לעשות, יעבור תוך ימים.
אם ממשיך להציק, ולא נראה כי מחלים, נא פני לרופא עור.
הכי חשוב לא לנסות לפוצץ , זה ישאיר צלקת.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על פיצעוניםלילך29/07/2010
אני סומכת על הניסיון ועל הידע שלך רציתי לשאול מה עושים בגיל 20 (אחרי שכבר עברנו את גיל ההתבגרות) ועדיין יש פיצעונים על הפנים? ניסיתי כל מיני קרמים ואפילו קוסמטיקאית וזה לא עובר לי ואני ממש מרגישה עם זה לא בנוח כשאני מסתובבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך
ליסה מגנזי וינוקור29/07/2010שלום לילך!
אני מבינה שמרגיז פצעים. יכולות להיות הרבה סיבות לפצעים:הורמונלית ,תזונה לקויה,תורשה, שימוש בחומרים שלא מתאימים לעור שלך, עבודה בסביבה לא נקיה .
הייתי ממליצה לך לאכול נכון ולשתחות הרבה מים ולא לאכול ג'נק פוד,לא לאכול הרבה מטוגן , ולגשת לקוסמטיקאית רפואית עם המלצות.הקוסמטיקאית תנקה את הנקודות השחורות(קומדונים)ותתאים לך חומרים שישפרו לך את מצב העור.
אני גם בעד לגשת לרופא עור כי אולי את צריכה טיפול תרופתי יחד עם מה שרשמתי לך למעלה.מהנסיון שלי אין כמו יפול משולב של קוסמטיקאית רפואית עם רופא עור.
אל תתייאשי זה בסך הכל יעבור לך...
מחבקת
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך!
אמלי10/08/2010היי לילך
כמו שענו לך יכולות להיות הרבה סיבות למה זה קורה, אצלי למשל היה הורמונים לא מאוזנים ואז הרופא שהייתי אצלו רשם לי גלולות למניעת הריון דווקא, אני לוקחת עכשיו את הפמינט כבר חצי שנה וזה שיפר את איך שהעור שלי נראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעונים בפנים
מירית ג30/08/2010לילך היי שמי מירית ואני רוצה לומר לך שאני כל כך מבינה אותך .
כל גיל ההתבגרות (תיכון) לא יצאו לי פצעונים בפנים ופתאום התחילו לצאת לי הכול מתחיל מתזונה נכונה ומטיפול בעור הפנים. השתמשתי בהרבה תכשירים מהכי זולים להכי יקרים ושום דבר לא עזר לי עד שבמקרה הפנו אותי לקוסמטיקאים מדהימים שהצליחו לעזור לי לטפל בפצעים והיום כמעט ואין לי פצעים בפנים.
אשמח להפנות אותך אליהם אני ממש מרוצה ומבטיחה לך שגם את תיהי מרוצה.
הטלפון שלי 0508373349* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לעינייםרועי24/07/2010
שלום רציתי לשאול האם קרם העיניים מסדרת SEBOCALM של CALM לעור רגיש היפואלרגני טוב לגיל 23 למרוח מסביב לעיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למוטי
ליסה מגנזי וינוקור24/07/2010היי מוטי !
עד כמה שידוע לי חברה זו טובה ומיועדת במיוחד לעור עם סבוריאה . האם יש לך סבוריאה בעור?
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תשתמש שקרם עיניים זה עושה נזקים
ליאת31/08/2010הרופא שלי אמר לי לא להשתמש בקרם עיניים זה גורם נזק לעיניים ולעור שמתחת לעיניים ופשוט חבל על הכסף !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתייםטל20/07/2010
שלום.
בזמן האחרון השפתיםם שלי וגם הצבע העור שלי הופכים להיות במין גוון אפרפר חסר צבע כזה וזה מאוד מכוער.
אני משתמשת בקרם הגנה ושפתונים ושום דבר לא עוזר, מה אני יכולה לעשות?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
ליסה מגנזי וינוקור21/07/2010טל שלום!
לפני שמכסים להסתיר את הקיים , כדאי לבדוק מה סיבת השינוי בעור ובשפתיים .האם את מעשנת? או לוקחת תרופות? אם תשובתך לא . אז כדי לגשת לרופא ולבקש לעשות בדיקות דם ושתן .
לפעמים שינוי בצבע העור ובמיוחד בשפתיים יכול להעיד על בעיה רפואית.
בשורות טובות...
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פניםדפנה19/07/2010
אני בת 30 ולעולם לא עשיתי טיפול פנים. לכן רציתי לשאול האם כל אחת צריכה? אני לא שעירה, אין לי שפם וגם לא בעיית אקנה או משהו כזה (טפו, טפו, טפו). האם בכל זאת כדאי? מה זה תורם? אני מקפידה למרוח קרמים וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדפנה
ליסה מגנזי וינוקור20/07/2010הטיפול הקוסמטי מאוד תורם לשיפור מראה העור ,בעיקר כאשר עושים פילינגים טובים על ידי הקוסמטיקאית כי הפילינג שעושה קוסמטיקאית רפואית גורם לעדוד ליצירת תאים חדשים ונשירת התאים המתים ,זה אומר שמקבלים עור יותר טוב. כמובן שהעיסוי מאוד חשוב לעניין פעילות של זרימת הדם בפנים ,וזה תורם למערכת הלינפטית של הגוף לעבוד יותר טוב וכו'.
במקרים שיש בעיה של פיגמנטציה הקוסמטיקאית יכולה הרבה פעמים לעזור או לפחות להפנות לרופא עור.
לכי לקוסמטיקאית עם המלצות ולא תצטערי על כך.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחלי18/07/2010
שלום.
אני מחפשת קרם לחות על בסיס של מים לפנים ולאיזור העיניים.על מנת שאוכל למרוח פודרה
שהעור לא יראה כמו קשקשים לאחר מריחת הפודרה.
אני מחפשת קרם פשוט לחות לעור שומני.
איפשר גם חברה יוקרתית מה שחשוב שאני יוכל להשתמש על בסיס לאיפור.
אני מחפשת זמן מה ולא מוצאת
עזרה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחלי
ליסה מגנזי וינוקור20/07/2010חלי שלום!
יש כמה קרמים על בסיס מימי . בנוסף לכך קיים חומר שזה ששמו פריימר שיש למרוח אותו בכמות מאוד קטנה ,בדרך כלל המאפרים משתמשים בו כי זה מחליק את העור יפה וגורם לכך שהאיפור יראה יותר טוב על גבי העור (כדאי לך לנסות על עורך ועל זה לשים את הפודרה).
יש לחברות איפור טובות .
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל / קרם לעינייםרועי10/07/2010
יש לי שקעים שקיות מתחת לעיניים איזה ג'ל/ קרם מתאים לגיל 23? אני מפחד לקנות משהו לא מתאים ואז יקרה לי נזק. תוכלו לעזור לי לכוון אותי איזה גל לקנות ? תודה רבה זה מאוד חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פיתרון אחד לבעיה -מילוי השקעים
שירי10/07/2010אם אתה רוצה פיתרון אמיתי ורציני לבעית השקעים שמתחת לעיניים תלך לד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה שימלא לך את השקעים האלה וזהו פיתרון לשנה והוא עולה 2500 ש"ח ,אבל זה הפיתרון היחידי שיש היום לעיניין הזה ,אין פיתרון אחר ושלא יעבדו עלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקעים מתחת לעינים.
אווי23/10/2010שירי שלום לך,
מניין לי לדעת שאת אמיתית? אולי את מייחצנת את ה ד"ר? תוכיחי לי 1 או שתפי אותי בטיפול שעשית . תודה אשמח לדבר איתך. 0545711067* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי
ליסה מגנזי וינוקור11/07/2010יוסי שלום!
מאחר ואתה צעיר וכבר יש לך שקיות מתחת לעיניים כדאי לעשות בירור אצל הרופא שלך.לפעמים שקיות מתחת לעיניים יכולים להעיד על בעיה רפואית. גם יכול להיות שזה משפחתי ..בכל זאת כדאי ללכת לרופא ולבדוק ולא לרוץ ישר לסכינים...תמיד אפשר ללכת לנתוח פלסטי ...
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל / קרם לעיניים - תגובה
רוית אסף31/10/2010היי,
אם מדובר בשקעים - הפתרון בדר"כ טשטוש ע"י קונסילר שמעט מבהיר את הכהות שהשקע יוצר. יש קונסילר לגברים (מעיו טוש של איב סאן לורן) והוא מעולה...אבל זנ כמובן פתרון חלקי... יש כל מיני ג'לים של כל מיני חברות (בסופר פארם ימליצו לך..) שיזינו את העור סביב העייניים, אבל לא יעלימו את השקע.
אם מדובר בשקיות- הפתרון הוא טיפול קוסמטי ע"י רופא. להכרותי מדובר בטיפול יחסית פשוט (חברה שלי עשתה, וזה מדהים!!!).
לא מכירה אופציה אחרת....
בהצלחה...
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם עינייםרועי05/07/2010
שלום אני בן 23 מחפש קרם עיניים מומלצים שניתן להשיג בפארמים במחיר סבירררר אשמח לדעת מה טוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למוטי
ליסה מגנזי וינוקור05/07/2010מוטי שלום!
רצוי שתרכוש ג'ל ולא קרם עיניים כי המרקם שלו יותר קליל. קשה להגיד מה הכי טוב כי אתה צריך להתנסות באופן אישי. תתחיל מחומר שהוא לא יקר .יקר זה לא אומר שזה הכי טוב...
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרמיירנאוה30/06/2010
היי
בבלוגים בחו"ל לא מתחילים לאפר בלי פריימר ,בארץ הדילות בפארמים השונים אינן יודעות מה זה.
האם אפשר לציין שמות של חברות שמוכרות פריימר עדיפות לחברות בארץ כמו קרוליין פנינה וכו
אם אפשר להוסיף אני מעל גיל חמישים עור די שמן עם נקבוביות מורחבות.
תודה מראש
נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריימר...
רוית אסף21/07/2010היי,
פריימר הינו בסיס לאיפור, הוא יוצר מעין אפקט של החלקה של הפנים ובכך מהווה בסיס טוב יותר להנחת המייק אפ.
אני יודעת שהיום יש מייקאפים לכמה חברות בהם כבר ישנו הפריימר.
לזכרוני, לחברות מקצועיות כמו סמשבוקס, עופרה, יש פריימר.
בהצלחה...
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)