מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכחתי לתת ויטמין D כבר כמה חודשיםנון30/08/2011
שלום , ביתי בת 4 חודשים . קיבלתי הנחיה לתת ויטמין די , אבל לצערי כל פעם אני שוכחת . מתוך ארבעת החודשים קיבלה אולי שלושה ימים. בנוסף לכך אני נמנעת מלחשוף אותה לשמש . האם המצב מסוכן ? האם לתת יותר ויטמין , או פשוט להתחיל לתת לפי ההנחיות?
אני מודאגת , ורק אציין שאני מניקה, ושהיא שמנה.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לתת ויטמין D כבר כמה חודשים - תגובה
ד''ר אבישי קרן30/08/2011שלום נון.
ההמלצות של משרד הבריאות הן לתת ויטמין D במינון של 400 יחידות (שזה 2 טיפות) כבר מהיממה הראשונה לחיים ועד גיל שנה, ללא הבדל בין תינוק יונק לתינוק שניזון מפורמולות. מאחר שאין בוכים על חלב שנשפך, אין טעם להצטער על כך שביתך לא קיבלה עד עתה ויטמין D. אבל ביטוי עברי נוסף מלמד אותנו ש"עדיף מאוחר מאף פעם...". אז ממחר בבוקר - 2 טיפות ויטמיין D עד גיל שנה. חשיפה לשמש באופן ישיר בד"כ מגיל 6 חודשים, אבל אפשרי גם לפני כן, כמובן להימנע מהשעות 10:00-14:00, אז השמש קופחת מעל...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עצה
danafr31/08/2011היי,
אחרי כמה פעמים ששכחתי לתת לבן שלי את הויטמין החלטתי לעגן את זה בסדר יום שלו.
כל יום אחרי מקלחת מקבל ויטמין. וזה ממש עוזר ומונע שיכחה.
עוד אופציה- תזכורת בטלפון הנייד
בהצלחה :-)
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק מה שעשיתי
נון31/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין D וברזל בזמן האמבטיה
ד''ר אבישי קרן31/08/2011למי שמקפיד על רחצה יומית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי גם לתת ויטמין די
אתי31/07/2015הי,
ביתי בת כמעט חודשיים וגם אני מפספסת כל הזמן לתת את הוויטמין די (בהתחלה בעיקר שבאותם יומיים ראשונים שקיבלה הקיאה והייתי בטוחה שזה מהוויטמין). לזאת שכתבה את הפוסט הראשון- אשמח לשמוע רק שהבת שלך בסדר וגדלה כמו שצריך. האם נדרש בתור השלמה לתת יותר מ 2 טיפות ביום עקב המחסור בחודשיים האחרונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)