הלבשת תינוקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלבשת תינוקות
    מישהי
    22/10/2011

היי לכולם.
    אני ממש חסרת אונים. התינוקת שלי בת חודש ויומיים ואני ממש לא יודעת צאיך להלביש אותה מבחינת חום וקור... בינתיים שמה לה שתי חולצות ארוכות ומכנס בבית. בחוץ יש רוח אז מכסה אותה גם בשמכה. אני מפחדת שאני מגזימה. אני כל הזמן פוחדת שקר לה הראי בבטן 37 מעלות...היום בבוקר היה בבית 21 מעלות ועם שתי חולצות ומכנס האף שלה והידיים היו קרים והיא התעטשה.... כיצד אני צריכה לנהוג? איך להלביש? איך יודעים שקר לה? חלילה שלא תצטנן אבל מצד שני שלא תהיה היפוכונדרית...בבקשה תעזרו, אני גם בסרטים מהחורף הקרב...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלבשת תינוקות

הוספת תגובה

• הלבשת תינוקות - תגובה

פרופ' יצחק לוי
    22/10/2011

הכי חשוב ללכת לפי ההגיון,
    כלל בסיסי הוא לשמור על חום החדר מעל 22 מעלות בעיקר בחורף,
    כעת עונת ביניים- 2 שכבות בבית נשמע הגיוני, כשיוצאים וקריר עוד כיסוי ולהקפיד על כיסוי הראש בגלל שטחו הגדול יחסית והאפשרות לאבד חום דרכו.
    שלך
    ד"ר איציק לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד...

מישהי
    24/10/2011

אבל איך יודעים אם קר לה?
    בנוסף אני גם הצטננתי עכשיו ואני נורא פוחדת להדביק אותה. לא יודעת אילו תרופות לקחת... רופא משפחה רשם לי רוקסט אבל באלון לצרכן רשום שאסור בהנקה. יש לי שעול יבש, כאב גרון ובית החזה ונעלם לי הקול. מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה