מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שלושה חודשים - לא רוצה לאכולקרן08/11/2011
שלום יש לי תינוק בן שלושה חודשים בשבוע האחרון הוא התחיל לעשות בעיות עם האוכל. הוא אוכל סימלאק אדוואנס כמות 120 . ביום שבת פתחתי קופסא חדשה של סימלאק אדוואנס פלוס - החדש !!! כי זה מה שיש על המדפים ולא יהיה יותר את הקודם ומאז הוא אוכל בכוח ולא מסיים ואפילו בו זמנית נותן יציאה רכה מאוד מימיית ומושך את שעות האכלה ל 4 עד 5 ואפילו 6 שעות , באופן כללי הוא מתנהג בסדר גמור לא בכיין או נודניק פשוט לא מעוניין באוכל, הוא נמצא בגן ובגן יש את האריזה הישנה של הסימלאק אבל גם שם הוא עושה בעיות עם האוכל.
שאלתי האם כדי לעבור לתחליף אחר?
מה עושים ?
תעזרו לי פלייייייייז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שלושה חודשים - לא רוצה לאכול - תגובה
ד''ר אבישי קרן08/11/2011שלום קרן.
כל החלפת כלכלה יכולה לגרור עימה שינויים במערכת העיכול, עצירות או יציאות רכות. תני לו עוד קצת זמן להתרגל, ואל תכריחי אותו לגמור את האוכל או לדחוף לו אוכל בכוח... אם זה ימשך מעבר לשבועיים, בלי שהוא חוזר לשגרה - יש לפנות לבדיקת רופא, שיראה אם יש משהו אחר שמפריע לו.
כל זאת נכון, בהנחה שהוא לא מקיא, לא מרייר, בלי חום, בלי שינוי בהתנהגות. אם יש אחד מהתסמינים הללו - רצוי לפנות לבדיקת רופא קודם לכן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
