שיעול טורדני,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול טורדני,
    צליל
    07/01/2012

ערב טוב בני בן שנה ותשעה חודשים יש לו היסטוריה של התקררות ושיעולים, לפני שנה אושפז עקב ברונכיליטיס, ועד לפני חצי שנה הרגשתי שהנחירות שלו הם יתר על המידה אז בדקו ואמרו שיש לו שקד שלישי, כשמתקרר מטופל באנילציות, כרגע הוא משתעל בצורה חזקה מאד, אני רוצה לקחת אותו לרופא, ואקבע תור עד שיקבעו לי תור, אפשרי לעשות לו אנילציות יש לי את כמויות, או שכל דבר לגופו אולי עכשיו לא צריך תכשיר מסויים,יש לי את הטרבולין, בודיקורטומים פזיולוגים ,,(לי היה דלקת גרון כנראה הדבקתי אותו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול טורדני,

הוספת תגובה

• שיעול טורדני, - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    07/01/2012

צליל שלום.
    אם הוא סובל מקוצר נשימה לעיתים, אז אין כל בעיה להתחיל כבר בלילה טיפול באינהלציה של טרובלין ומחר להיבדק ע"י הורפא.
    אם הוא סובל משיעיול נבחני לעיתים, אז אפשר להתחיל בלילה טיפול בחשיפה לאויר קר, ואם אין שיפור - בבודיקורט, ומחר לפנות לבדיקת רופא.
    ואם אין לו רקע של צפצופים או שיעול נבחני, והוא רק מנוזל, יתכן שיספיק לו רק אינהלציה של מי מלח ותו לא .
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובה, לד' אבישי קרן,

צליל
    08/01/2012

תודה לך דר' אבישי קרן, בלי נדר אקח אותו לרופא, זה שיעול כמו של אדם מבוגר אני מרגישה שיש ליחה, מעבר לכך למה התכוונת חשיפה לאוויר קר? אני כל יום מהגן ישר מביאה אותו הבית שמא יהיה רוח, ושוב יהיה חולה, (רק אתמול אחרי איזה חודשיים יצאתי איתו ביום לגן שעשועים כי היתה שמש בלי רוח)האם כדאי לקנות מכשיר אדים קר? (מכשיר אנילציה יש לי, בתודה ושבוע טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובה, לד' אבישי קרן, - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    08/01/2012

כאשר הילד סובל משיעול נבחני, זה נובע לעיתים מבצקת באיזור הלוע. חשיפה לאויר קר יכולה לשחרר את אותה היצרות זמנית באיזור דרכי האויר העליונות. אדים קרים הוא מכשיר יעיל ושימושי כאשר הוא מופעלך כל הלילה בחדש, הוא מוסיף לחות, ומקל על קשיי הנשימה.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר' אבישי קרן,

צליל
    08/01/2012

אני מודה לך דר' אבישי קרן, אכן יש לו ציפצופים, אז אני צריכה לעשות לו אנילציה עם בודיקורט, טרבולין, ומים פזיולוגים, כל אחד מינון אחר, 3פעמים ביום 7ימים, תודה רבה,שעזרת לי,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלאדבר. בהצלחה.

ד''ר אבישי קרן
    08/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה