מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעידות שפתיים מהמוצץלין16/01/2012
שלום,
הבת שלי בת כמעט 5 חודשים. כשהייתה יותר קטנה היו לה רעידות בשפתיים כאשר היא ינקה או אכלה מבקבוק. בטיפת חלב הרגיעו ואמרו לי שבגיל 4 חודשים זה אמור לעבור ואם לא אז מטפלים. לפני כשבועיים ,שלוש, הבת שלי התחילה לקחת מוצץ (מהלידה ניסיתי והיא אף פעם לא הסכימה לקחת אותו)- הרעידות חזרו. הערה: רק כאשר היא מוצצת את המוצץ לפעמים השפתיים שלה רועדות- בטיפת חלב אמרו לי לתת לה עוד שבוע נראה אם יעבור ואם לא לקחת אותה לרופא- כבר עבר שבוע והיא עדיין רועדת כאשר המוצץ בפה שלה- מה לעשות? מה הבעיה? האם זה מדאיג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעידות שפתיים מהמוצץ - תגובה
ד''ר אבישי קרן17/01/2012אוה שלום.
לא נשמע לי שיש בעיה כלשהי. האם זה קורה רק כאשר מכניסים מוצץ לפה שלה? בכל מקרה הייתי ממליץ שתצלמו את זה (אם זה קורה באופן נדיר) בוידיאו (בפלאפון) כדי שהרופא יוכל להתרשם אם זה נראה בעייתי.
אם זה קורה רק כאשר מכניסים מוצץ, לא נראה לי שזה בעייתי. אם זה קורה באירועים נוספים, ומלווה בתופעות נוספות (בהייה, תנעות של גפיים/עיניים) - כמובן שיש להיבדק. יכול להיות שזה קורה לה כשהיא רעבה מאוד? או כאשר היא פולטת/לאחר ארוחה (כחלק מתגובה שלה לרפלוקס קיבתי ושטי?), ואז זה בד"כ לא מדאיג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)