CMV בתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV בתינוק
    וונדוש
    05/02/2008

יש לי תינוק בן 3 וחצי חודשים לאחרונה גילינו שאחי חולה בCMV-הוא כנראה חולה כבר מספר שבועות מאחר וגם ה-IgG וגם ה- IgM חיוביים.
    אח שלי נמצא במגע עם הילד לעיתים אף מחתל ומאכיל (בני אינו יונק לצערי)
    בנוסף אני רוצה לציין כי בני ישן בזמן האחרון מעט יותר מהרגיל ואף מסוגל להגיע לשנת לילה רצופה של עד 10 שעות ובכל זאת ישן גם במהלך היום - הוא אוכל אינפמיל A.R
    האם יש חשש להידבקות ואם כן האם ניתן לתת למחלה לחלוף אם איני מבחינה בסימפטמים מיוחדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CMV בתינוק

הוספת תגובה

• תשובה לוונדוש

ד''ר הדר ירדני
    05/02/2008

שלום וונדוש,
    בילדים מדובר במחלה קלה מאד שלרוב מאובחנת כעוד מחלה וירלית, יתכנו מספר ימים של חום, אי שקט, נזלת, עייפות וכדומה.
    כך שגם אם נדבק, קרוב לוודאי שיעבור זאת בקלות.
    שעות השינה יכולות להיות קשורות, ויכול להיות שאין קשר. אנא בדקי שהבית לא מחומם יתר על המידה והתינוק לא לבוש יתר על המידה. לעיתים זה עשוי לגרום לעייפות הזאת שאת מתארת.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה

וונדוש
    05/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה

ד''ר הדר ירדני
    05/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה