תינוק בן חודש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חודש וחצי
    אתי
    29/01/2012

שלום רב, בני בן חודש וחצי ניזון מסימילאק אדוונס פלוס, לפניי שלושה שבועות החלפנו לו לסימלאק ללא לקטוז עקב שלשולים רבים גזים חריפים והקאות מדיי פעם ואכן היה שיפור ניכר אך במקביל התחיל עצירות(עשה כל 3 ימים) מתפתל לי בלילה מתוך שינה כמה שעות מתכווץ נהייה אדום מתקפל מכאב, היום החזרתי לו לסיצלאק הרגיל ומהרגע הראשוני של הלגימה שלשל פעמיים בינתיים שלשול בכל ארוחה סה"כ 3 פעמים בינתיים מהצהריים וצורח לי מכאבי בטן ... האם אני יכולה לנסות לו מטרנה?? או שזה מסוכן להחליף ... הגנטל (סימילאק ללא לקטוז ) היה בסדר מלבד ההתפתלויות הקשות בלילה והעצירויות אודה להמלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חודש וחצי

הוספת תגובה

• תינוק בן חודש וחצי - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    29/01/2012

אתי שלום.
    הייתי ממליץ להתמיד עם כלכלה אחת בלבד, ולא "לשגע" את התינוק שלך. בגדול, כל הכלכלות דומות. השתמשתם בחלב ללא לקטוז בתקופה של השלשול, ולאחר תום השלשולים ניתן לחזור לכלכלה הראשונית. לא כדאי להחליף כלכלה כל פעם (גם אם נראה שיש סיבה אמיתית), כי כל כלכלה שתחילפו יכולה לגרום לשינויים במערכת העיכול (שלשול או הקאות / כאבי בטן וכו'..) צריך להתמיד באותה כלכלה, ולעזור לתינוק שלך ע"י מסאג'ים לבטן, כיפופי ברכיים. וסבלנות. הרבה סבלנות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אתי
    30/01/2012

תודה על תשובתך, העניין שמאתמול עם החזרה לסימלאק הרגיל הילד לא מפסיק לבכות ובקושי אוכל נאבק עם הבקבוק ובוכה וגם משלשל בכל ארוחה ובכלל צורח בלי הפסקה, יש לציין כי כבר 3 שבועות הוא מחרחר ומשתעל באו]ן כרוני היינו אצל רופא פעמיים אמר שמקורר אך אין שיפור ובלילה בקושי מצליח לישון אני 3 שבועות נותת מי מלח ויש בחדר מכשיר אדים קרים האם גם יכול להיות קשור???? אני אובדת עצות לאיזה רופא יש לגשת על מנת לשלול רגישויות?? יש לציין שאבא שלו היה רגיש לחלב בילדותו עם תסמינים דומים ובעיות נשימה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    30/01/2012

שלום אתי.
    אני ממליץ שתתיעצי עם הרופא המטפל בנוגע להחלפת כלכלה לנוטרמיגן, שזו כלכלה שמיועדת לילדים אשר רגישים לחלבון חלב פרה, ואחד מיתרונותיה הוא היעילות נגד כאבי בטן קוליקיים.
    רופאים המתעסקים בבעיות של מערכת העיכול / רגישויות של מערכת העיכול הם הגסטרואנטרולוגים / אלרגולוגים של ילדים. ניתן לקבל הפניה אליהם מרופא הילדים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה