מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוי צעצועיםלין22/04/2012
שלום,
אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון ובכלל אני מלבטת לאיזה פורום לשייך את השאלה שלי: אז ככה-התינוקת שלי בת 8 חודשים ויש לה הרבה צעצועים שהיא אוהבת לשחק בהם-אך היא תמיד זורקת על הרצפה- עכשיו,הרצפה נקייה יחסית אך תמיד יש אבק או לכלוך מהנעליים וכו',- השאלה שלי איך אני מנקה את הצעצועים האלה לפני שאני נותנת לה לשחק בזה שנית. כלומר,יש לה משחקים מפרווה שאותם ניתן לכבס במכונת כביסה ואינ תמיד מכבסת. לגבי צעצועים מפלסטיק או מגומי-איך אני מנקה ברגע שזה נופל כמה פעמים על הרצפה באם זה בבית או במקום ציבורי אחר? האם בעזרת מגבונים לחים זה מספיק? או שאני צריכה לשטוף עם מים וסבון וזהו- זה נקי ולא מסוכן לילדה?
אשמח אם תוכלי לעזור לי או להפנות אותי לפורום הנכון-כבר כמה זמן שאני מחביאה צעצועים שאני לא יודעת כיצד לנקות אותם.
תודה מראש,
אמא דואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי צעצועים - תגובה
ד''ר אבישי קרן22/04/2012לאמא המודאגת שלום...
ילדתך זוחלת על הרצפה, מניחה את ידיה על הרצפה ולעיתים מכניסה את ידיה אל הפה... על אותה רצפה היו אנשים שדרכו עם נעליהם מקודם... ולכן... נראה שבכל מקרה ילדתך חשופה ללכלוך.
אני לא חושב שצריך להקפיד יותר מדי... ודי לנקות בצורה הנראית סבירה לעין, מספיק נקי כדי שאת תוכלי לגעת בזה. לעיתים די בלשטוף במים, לעיתים עם מגבון לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)