מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקי צורחאפרת11/09/2012
שלום רב
בני בן כמעט 4 שבועות, מאז שהגענו מביה"ח יש לו בכל יום מופעי בכי עד רמת צרחות. מופיע בכל שעות היום ומלווה בבעיטות, או ישור/מתיחת רגליים ובטן קשה. הוא משחרר גזים לאורך היום לעיתים מלווה בבכי ולעיתים לא.
בתחילה ניזון מסימילאק קומפורט ועברנו למטרנה אקסטרה קר בתקווה שיעזור אבל לשווא.
היציאות שלו בין פעם ביום לפעם ביומיים , בד"כ צואה קשה תוך מאמץ ואח"כ לעיתים רכה יותר. בנוסף, יש לו פריחה על הפנים ועל הזרועות.
אני מניחה שזה גזים... אבל העוצמה של הצרחות ... זה נורמלי?
אי השקט מפריע לו גם לישון נורמלי ואף מופיע באמצע הארוחות ומפסיק לאכול.
עברנו שקילה, עלה 300 גרם ב3 שבועות, הבנתי שזה קצת. נולד כ4 קילו.
עברנו בדיקת רופא שטוען שהכל בסדר.... חוץ מהעלייה המועטה במשקל טוען שאולי זה בגלל שאוכל מעט מידי וגם פולט מידי פעם.
אמנם יש פליטות אבל לא יותר מידי לטעמי והן יותר לאחר תזוזות או גיהוקים.
הרופא, נתן לנסות בייבי זים שאחרי 5 ימי שימוש לא שינה כלום, הפסקתי.
מנסיון עם ביתי שגם נורא בכתה לאורך שעות היום והיתה לה פריחה שנחשדה כאסטמה של העור, עברנו לנוטרמיגן ואכן היה שיפור ניכר.
חשבתי שגם כאן זה חוזר על עצמו עברנו לנוטרמיגן ועדיין אין שיפור אחרי יומיים.
אני די נואשת, גם סובל וגם אולי לא עולה מספיק,...
מה עוד אפשר לעשות חוץ מעיטוף, הצמדה לגוף, עיסויי בטן, הרמת רגליים וכו...???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקי צורח - תגובה
ד''ר אבישי קרן19/09/2012אפרת שלום.
זה נשמע שאתם מנסים הכל...
אפשר עוד לנסות סימיקול, ואפשר גם לשקול מצב בו התינוק סובל מרפלוקס סמוי (ואז שינוי כלכלה לאנפמיל AR, או הוספת זנטאק/לוסק יכולה להועיל). לפעמים פשוט מדובר בקוליק, כאבים המוכרים בגיל זה. הטיפול הוא במסג'ים לבטן, והחזקת התינוק עם לחיצת יד ההורה על בוטנו של התינוק.
רפואה שלמה ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי משונה להחליף כל כך הרבה פעמ
ליאת22/09/2012הוא רק בן 4 שבועות וכבר החלפתם 4 פורמולות...
התינוק עדיין בשלבי הסתגלות לעולם ולחיים. זאת תקופה מאוד לא יציבה בדרך כלל, אז "לשגע" אותו בהחלפת פורמולות נשמע לי מוזר.
נראה לי שאתם צריכים להירגע, קודם כל. באמת. תקופה מלחיצה, אבל היא תעבור והוא ייתייצב.
מכל הפורמולות שהזכרת, אני מכירה את סימילק קומפורט ולבת שלי זה עזר פלאים.
בכל מקרה, ממליצה באמת להירגע, ולהישאר עם פורמולה אחת לאורך זמן של יותר משבוע. לפחות כמה שבועות, כדי להבין האם מתאים או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)