צרחות חזקות במשך כל הלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרחות חזקות במשך כל הלילה
    ליזי
    30/10/2012

שלום,
    ילדתי את בני לפני כחודשיים (לידה תקינה, הריון תקין, אפגר 9), בתחילה הוא היה תינוק מאד נוח אך בגיל 3 שבועות הוא החל לצרוח בלילות צרחות מחרישות אזניים (צרחות היסטריות), אני רוצה לציין שכאשר הוא נמצא ב"התקף" שום דבר אינו מרגיע אותו.
    בשבועיים האחרונים ההתקפים שלו החמירו מאד, בערך משעה 12 בלילה ועד 5-6 בבוקר הוא צורח היסטרי כמעט בלי הפסקה.
    ברצוני לציין כי כאשר הוא בהתקף הוא כן מעוניין לינוק אך כאשר הוא מסיים הוא מיד חוזר לצרוח שוב.
    לקחתי אותו כבר 3 פעמים לרופא הילדים משום שהייתי בטוחה שמשהו מציק לו בגלל שהצרחות נשמעות כמו צרחות של כאב אך הרופא אמר שאין כל בעיה.
    לי כל העניין נראה קצת מוזר, תינוק בגיל הזה שצורח כאלה צרחות כל לילה בלי הפסקה.
    למי עלי לפנות? ממה יכולות לנבוע הצרחות הללו?

תודה מראש
    ליזי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרחות חזקות במשך כל הלילה

הוספת תגובה

• צרחות חזקות במשך כל הלילה - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    04/11/2012

ליזי שלום.
    נשמע לי שהילד סובל מרפלוקס, עליית אוכל מהקיבה אל הושט. דבר זה גורם לכאבים, ועיתים לפליטות (לא תמיד). ואוכל מרגיע את זה, אם כי לא מרפא את זה.
    מאידך, יכול להיות שהוא בוכה כי הוא רעב...
    צריך לפנות לבדיקת רופא, בין השאר לראות שהוא עולה היטב במשקל. ואם הוא אכן עולה היטב במשקל, אוכל היטב, ובוכה כפי שאת מתארת, יש מקום לבצע ניסיון טיפולי בכלכלת אנפמיל AR (המיועדת נגד רפלוקס) וטיפול אנטי חומצי (זנטאק / לוסק), השכבה גבוהה, ריווח בין הארוחות.
    במקרה שלא מגיעים לפיתרון - ניתן לפנות לגסטרואנטרולוג ילדים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה