מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשהההה עיזרו לי.יעל28/11/2012
רשמתי בעבר וקיבלתי תשובה מופשטת.
השאלה היא פשוטה.
תינוק בן ארבעה חודשים בריא ואקטיבי, מתפתח יפה בלי עין הרע.
לימדתי אותו.לישון לילות שלמים וכך היה חודשיים ברצף.
לאחרונה הוא היתחיל להתעורר שוב ממש כל שלוש שעות.
זה משהו שקורה???
אני יכולה שוב להרגיל אותו לישון לילה מלא או שהוא אמור לעבור תקופה כזאת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשהההה עיזרו לי. - תגובה
ד''ר אבישי קרן03/12/2012יעל שלום.
אשתדל לענות ישירות על כל שאלה.
אכן זה משהו שקורה.
ואת יכולה ללמד אותו שוב לישון.
אבל יכול להיות שלא תצליחי, כי יש תקופות של קפיצה בגדילה, שדורשות יותר אכילה.
.
בכל מקרה - אין מה לדאוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הביקור אצל הרופא דחוף
יעל03/12/2012בגלל שאני גרה בחו"ל קשה לי עם הרפואה פה טבכלל אני מעדיפה הכוונה של הרופאים בארץ.
הרופא אמר שהוא רזה. היום הוא בן שלושה חודשים ושוקל 15 פאונד ושלוש עשרה אאונסים. לפני חודש הוא שקל 14.8 פאונד. והוא ארוך.
כמו כן הרופא אמר שהוא כלל לא אמור להתעורר בלילה לתת לו לבכות ולא להאכיל אותו.
הוא אמר לקנות דיסת אורז קניתי של גרבר ןאני מצרפת תמונה.
ולערבב אותה עם הפורמולה.
האם זאת המלצה נכונה?
זאת הדרך בא מתחילים טעימות לאוכל מוצק???
אני יזכיר שמדובר בתינוק בן ארבעה לודשים שלא יונק.
בבקשה תיעצו לי בליי לכוון אותי לרופא. אני מאוד בלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
יעל09/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הביקור אצל הרופא דחוף - תגובה
ד''ר אבישי קרן09/12/2012יעל שלום.
היעוץ שקיבלת בנוגע להוספת הדייסה יכול להועיל כדי שלא יתעורר בלילה. מצד שני, זה לא מדוייק להשאיר את התינוק לבכות. צריך להתייחס ולברר מדוע הוא בוכה. האם מרעב? האם כי נתפסה לו היד בסורגים של מיטת התינוק? האם הוא צריך מוצץ? החלפת טיטול? חיבוק?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)