גזים ועצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים ועצירות
    יוליה
    04/12/2012

התינוקת שלי בת חודש יונקת,מהלידה לא היו לה בעיות עצירות והיו לה יציאות כמה פעמים ביום לא מזמן התחלתי לתת לה בקבוק ביום של מטרנה (קיבלה סה"כ 4 בקבוקים) ולאחר מכן התחילו בעיות של עצירות ,הילדה בוכה ומתפתלת מכאבים ,בנוסף התחילה לסבול מגזים .הפסקתי עם המטרנה והמשכתי רק בהנקה אך עבר כבר שבועיים מאז ועדיין אין יציאות ספונטניות רק באמצעות נרות גליצרין שהמליץ הרופא ...האם יתכן כי המטרנה שיבשה לה משהו ויקח זמן עד שהגוף מתנקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים ועצירות

הוספת תגובה

• גזים ועצירות - תגובה

אורית שלם
    05/12/2012

יכול להיות שהגזים לא קשורים רק למטרנה והגיעו כיוון שביתך פשוט הגיעה לתקופת הגזים (שאמורה לעבור בסביבות גיל 3 חודשים). הייתי ממשיכה לנסות הנקה בלבד. אם את רואה שאין שינוי ואת עדיין מעוניינת לשלב תמ"ל אפשר אולי לנסות לשלב תמ"ל לעיכול עדין כמו סימילאק קומפורט, שיכול דווקא להקל בתקופת הגזים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים ועצירות - תגובה - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    09/12/2012

שלום רב.
    גזים וכאבי בטן בעקבות תמ"ל / הנקה יכולים לקרות. אני לא ממליץ להחליף מייד את דרך האכלה. כדאי להמשיך להתמיד, ולבצע במקביל מסאג'ים לבטן.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה