מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום חוזר אצל תינוקאמא לשניים20/02/2013
שלום,
אני אמא לתינוק בן 3 חודשים.
יש לו מקרים של חום חוזר, בפעם הראשונה זה הייה באשפוז של אחרי הלידה (38 מעלות), אח"כ בגיל חודש וחצי (38.2 למשך יממה הגענו למיון ובדיקות הדם לא הראו כלום), בגיל חודשיים וקצת (הגיע עד 38.6 למשך יומיים מעלות בדיקת דם הראתה שזה ויראלי. (
עכשיו הוא בן 3 חודשים וקצת ומאתמול הוא חמים (הגיע עד 37.6 והיום הוא נד סביב 37.2-3).
חשוב לי לציין: הוא יונק הנקה מלאה,עולה במשקל מאוד מאוד יפה, נולד בלידה תקינה עם היריון תקין, בדיקות היריון תקינות, בזמני החום הוא לא אפטי/משלשל/מקיא/פיפי רגיל,
החום יורד במתן אקמול, הוא חוסן בגיל חודש ובגיל חודשיים, ויש לי ילד נוסף בן 3.
שאלתי היא : מה הבעיה איתו?? אני משתדלת לשמור עליו מהקור ומאנשים חולים, מווסת טמפרטורה בבית..
גם הילד הגדול שלי ינק והוא לא הייה חולה עד גיל 8 חודשים בערך..
מהי דעתכם ומה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום חוזר אצל תינוק - תגובה
ד''ר אבישי קרן28/02/2013שלום רב.
יש צורך לעקוב אחר ההתפתחות שלו, מדדי גדילה (גובה ומשקל).
אם הוא עולה במדדי גדילה אלה, זה סימן טוב, ומראה שקרוב לודאי אין בעיה חיסונית.
כמו"כ, חום מתחת 38 (כפי שקורה עכשיו...) איננו נחשב חום.
בגיל הילדות הצעיר הרבה תינוקות סובלים ממחלות חום חוזרות, ויראליות.
ע"י הדבקות אלה הם בונים את המערכת החיסונית שלהם... ככה שאפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה.
בכל מקרה - מעקב אצל רופא הילדים ובמסגרת טיפת חלב יתנו לך את האישור שהילד בריא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)