תינוק בן חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חודש
    עינת
    27/04/2013

שלום רב, בני יהיה מחר ב"ה בן 4 שבועות. יש לי 2 שאלות. מתנצלת מראש אם הן קצת שאלות תם אבל זהו ילדי הבכור (וכידוע ילדים לא מגיעים עם הוראות הפעלה:)
    1. עד איזה גיל יש להלביש לתינוק 2 שכבות? ימים אלו הנם ימי חמסין ולכן, בבית הלבשתי לו שכבה אחת כי נראה לי שחם מדי עם שתיים. האם פעלתי נכון? והאם במידה ואנו יוצאים מהבית בימים אלו יש להמשיך ולהלביש לו 2 שכבות או שניתן להסתפק בשכבה אחת ושמיכה דקה?
    2. בני ניזון מחלב אם שאוב משולב עם מספר מנות סימילאק במהלך היום. בשוק קימים בקבוקים ופטמות שונים מותאמות גיל. עד עתה האכלנו את האוצר עם בקבוקים ופטמות המותאמים לגיל 0+ מהו התבחין/הסימן שאדע כי עלי להחליף לו פטמה בבקבוק לגיל 1+ האם יש להחליף כבר מחר שיהיה בן חודש ב"ה או שיש סימן אחר (דוגמת האטה ביניקה מהבקבוק וכו') שיסמן הצורך בהחלפת הפטמות בבקבוק?
    תודה מראש ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חודש

הוספת תגובה

• תינוק בן חודש - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    02/05/2013

עינת שלום.
    מזל טוב.
    התשובה שלי לשתי השאלות היא זהה... והיא אינטואיציה.
    אין כללים שתקפים לכל הילדים עד גיל חודש ומשתנים בגיל חודש ויממה,
    ואין כללים של ילדים עד גיל חודשיים, שמשתנים יום אח"כ.
    זה נכון לגבי לבוש וזה נכון לגבי הפיטמה.
    צריךלראות אם נוח לילד.
    ואם לא - אז לנסות ולשנות.
    ניתן להיעזר בניסיונן של אחיות טיפת חלב.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה