מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דואגתמיכל23/05/2013
בני בן כמעט 4 חודשים. מהלך ההריון היה תקין. עבר היפוך חיצוני. טופלתי בריספונד 0.5 מ"ג במהלך ההריון עד כחודש לפני הלידה. הוא נולד במועד, במשקל תקין. התינוק בבריאות טובה. אני מניקה אותו באופן כמעט מלא (לפעמים בקבוק סימילק). הטיפול בריספונד עדיין לא חודש אצלי. אינני מטופלת בתרופות כלל.
לפני כשבוע ריססנו את הבית נגד חרקים והקפדנו על ההוראות לאחר הריסוס בכל הנוגע לתינוק. אלא שמאז, (אינני בטוחה שיש קשר), התינוק פשוט "אדיש", מצוברח כביכול, לא צוחק ובקושי מנדב חצי חיוך. יש לציין שפרט לכך, הכל בסדר, הוא יונק טוב ועושה קקי ופיפי כרגיל.
שני רופאים בדקו אותו בדיקה גופנית ואמרו שהכל בסדר.
אני בכל זאת מודאגת, כי התינוק היה הרבה הרבה יותר עליז ושמח לפני כן וכל שטות הצחיקה אותו.
האם יכול להיות שהוא לא מקבל מספיק ויטמינים מההנקה ? , לאור העובדה שהתזונה שלי לא ממש עשירה ומאוזנת בלשון המעטה.
האם אתם ממליצים על ברור כלשהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואגת - תגובה
ד''ר אבישי קרן30/05/2013מיכל שלום.
אני ממליץ על בדיקת רופא.
חשוב שרופא יראה את הילד במצב בו את מתארת שהוא אינו מתנהג טוב.
אינני חושב שיש מקום לבדיקות דם בשלב זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)