מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן שבועיים מנוזלשולה02/10/2013
הי, הבן שלי בן שבועיים ולפני כמה ימים התחיל ממש להתעטש. יש לו נזלת ירוקה/ צהובה וממש קשה לו לנשום לפעמים. אני שמה לו טיפות אף אלרין לתינוקות ושואבת לו את הנזלת עם משאבה אבל כלום לא עוזר והוא עדיין מנוזל. אני לא כל כך רוצה ללכת לרופא כי הוא קטן ולא מחוסן. האם לאור המצב אני חייבת ללכת או שיש משהו אחר שניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שמה מגבת גדולה רטובה בחדר
ילדים09/10/2013זה קצת עוזר אפשר
גם יש מצב שצריך להוציא מהאף הקטן מה שהצטבר
בעזרת מקל אוזניים רטוב בעדינות כמובן לסובב בכל נחיר
מקווה שזה קצת יקל על הנשימה
ואם זה לא עעוזר תפני לרופא אולי ימליץ על מכשיר אדים
יש עוד פתרון לשים חצי בצל ליד את זה לא ניסיתי שווה לנסות
הרבה בריאות¡* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק בן שבועיים מנוזל - תגובה
ד''ר אבישי קרן11/10/2013שולה שלום.
אני ממליץ לא להשתמש במשאבה (אשר יכולה לפגוע בריריות האף), להשכיב אותו בזוית (ראש גבוה יותר מהגוף, נקרא "השכבה גבוהה"), וניתן להשתמש לעיתים באינהלציות מי מלח או מכשיר אדים קרים.
אבל מאחר והוא כל כך קטן, ומדאיג אותך (קשה לו לנשום!) - אני כן מציע שתפני לרופא שיוכל להעריך האם זה מצב בעייתי הדורש מעבר לטיפול שצויין לעיל.
בהצלחה ושבת שלום.
ד"ר אבישי קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)