מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שעות לתת לתינוק לישון בלי אוכל?מיה30/10/2013
שלום,
התינוקת שלי בת 3 וחצי שבועות. מההתחלה היא היתה ילדה נוחה ושקטה מאוד.
ניזונה מהנקה בלבד.
במשך היום מבקשת אוכל כל 3 - 4 שעות.
בלילה לא קמה בכלל לאוכל.
היא אוכלת ב 22:00 (מתחילה) את הארוחה האחרונה ולא מתעוררת במהלך הלילה.
אני מעירה אותה לאוכל בין 5 ל 6 בבוקר כי נראה לנו מוגזם שהיא לא אוכלת כל כך הרבה שעות.
כל מי שאני מתייעצת איתו אומר לי שלא מעירים תינוק לאוכל כי הם גדלים בשינה.
כמה לתת לה לישון בלי אוכל? 7 שעות? 12 שעות? לא ניסיתי מעולם לחכות אחרי השעה 6 ולראות מתי היא קמה לאוכל. גם כשאני מעירה אותה היא ישנה מאוד חזק ולפעמים אינה מתעוררת בקלות.
אציין שהיא גדלה יפה ועלתה 300 גרם בשבוע הזה.
כמה שעות לתת לה לישון בלי לאכול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שעות לתת לתינוק לישון בלי אוכל? - תגובה
ד''ר אבישי קרן07/11/2013מעין שלום.
אם היא ישנה רגועה, וכאשר מתעוררת (לבד...) היא מתנהגת רגיל, ומוכנה לאכול רגיל - אז אל תעירי אותה.
אני לא יכול להגיד לך כמה זמם הגיוני וכמה לא. את יכולה כל פעם להוסיף לה חצי שעה בהמתנה עד שאת מעירה אותה, ולראות האם בסופו של דבר היא מתעוררת לבד, ומתנהגת רגיל ורוצה לאכול רגיל. את יכולה לתת לה 7- 8 שעות אם זה מסתדר ככה.
בתנאי:
1. היא עולה במשקל.
2. כאשר היא מתעוררת היא מתנהגת רגיל, רוצה לאכול ואוכלת היטב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)