תולעים אצל תינוקת??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תולעים אצל תינוקת??
    שירה
    12/01/2014

יש לי תינוקת בת שנה (מתוקן 11 חודשים), שמתעוררת בלילות. אתמול סבלה מפריחה ורופאה שבדקה אותה ראתה גם אודם בפות והעלתה את האפשרות לתולעים.. לא הבחנתי בצואה, הילדה אינה בגן או בפעוטון, ואין לי ילדים נוספים, הרופאה חשדה אולי הדבקה מהכלבים שלי. היא המליצה על טיפול בוורמוקס, וכך גם עוד רופא, ההמלצה על 5 מ"ל ולחזור על המנה אחרי 10 ימים.
    קראתי בדף התרופה שזה לא מיועד לגיל מתחת שנתיים, איך המליצו לי? האם זה מסוכן או אפשרי?
    הילדה גם מבצעת מספר פעמים ביום מעין התחככויות באנשים/כריות כמו "ריקוד בטן" שנראה שמרגיע אותה....אולי כך מתבטא אצלה גרד?
    תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תולעים אצל תינוקת??

הוספת תגובה

• תולעים אצל תינוקת?? - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    25/01/2014

שירה שלום.
    אני לא ממליץ על ורמוקס בגיל צעיר כל כך, ודאי אם לא נראו תולעים באופן ברור.
    ועם זאת, העניין של המלצה על תרופה בגיל מסויים שבו ההתוייה לא כתובה - היא בהחלט נתונה לשיקול דעתו של הרופא, תוך שיתוף ההורה בהחלטה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תולעים

אורחת
    13/02/2014

מליצה בחום לנסות להשתמש בתכשיר הומאופתי הנקרא תולע N
    רכשתי אותו בבית מרקחת ראשונים פארם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תולעים - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    24/02/2014

התרופה מיועדת לגיל שנתיים ומעלה, על ילדים מתחתל גיל שנתיים - לא נוסתה ולא נבדקה. ולכן מתחת גיל שנתיים אםין המלצה לטיפול תרופתי זה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה