בת 4 חודשים מקיאה בבקרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 4 חודשים מקיאה בבקרים
    מיה
    12/02/2014

שלום,
    בת 4 חודשים ניזונה מהנקה ומחלב שאוב (2 בקבוקים ביום עם המטפלת).
    חייכנית ורגועה מאוד. מתפתחת יפה.
    שבוע שעבר התחלתי לתת לה ברזל.
    נתתי לה ביום רביעי אחרי הארוחה האחרונה בלילה ולמחרת הערתי אותה אחרי 8 שעות מהארוחה הקודמת (זה המרווח עליו אני שומרת כבר כשלושה חודשים).
    היא אכלה רגיל ואחר כך הקיאה מה שנראה כמו ארוחה שלמה.
    למחרת אותו סיפור.
    הייתי אצל רופאת הילדים שלה והיא אמרה לי להפסיק את הברזל ולראות מה קורה. הפסקתי והיא אכן הפסיקה להקיא.
    ביום שני היא קיבלה את החיסון של גיל 4 חודשים והגיבה בעליית חום.
    היום בבוקר אחרי הארוחה הראשונה היא שוב הקיאה לי. בלי שנתתי ברזל יום קודם. זה כבר פעם שלישית בשבוע לתינוקת שלא פלטה לפני כן אפילו פעם אחת.
    אני אציין את כל הסיבות שעולות בדעתי:
    *החלפתי לה חיתול קקי באמצע האוכל (למרות שעבר רבע שעה מההחלפה עד ההקאה והיא אכלה עוד באמצע)
    * אני לוקחת חילבה וחלב רב
    *היא אוכלת מהר אחרי 8 שעות צום (למרות שכבר חודשים זה השעות אוכל שלה)
    * החלב השאוב לא טוב (למרות שהוא הארוחות 2, 3 )מתוך 6 ביום והיא מקיאה אחרי הראשונה.

מה עלי לעשות? למה לשים לב? אחרי שהיא מקיאה היא לא רוצה לאכול עוד והיא נראית חייכנית ונינוחה.

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 4 חודשים מקיאה בבקרים

הוספת תגובה

• בת 4 חודשים מקיאה בבקרים - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    24/02/2014

מיה שלום.
    אם הקאות נמשכות - יש לפנות שוב לבדיקה אצל הרופאה, אשר תוכל להתרשם ממצב הכללי של הילדה, ולשקול בירור נוסף לאחר בדיקה פיזיקלית (כמו בדיקות מעבדה, בדיקת שתן).
    מאחר וחלק מהארוחות היא אוכלת היטב ללא הקאות, וגם בגלל שהיתה מחלת חום, וברזל חדש תוך כדי... נראה יותר כמו צירוף מקרים ולא משהו מדאיג.
    בכל פנים - אם התלונות הללו ממשיכות ---> יש לפנות שוב לבדיקת הרופאה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה