מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 4 חודשים בוכה בהאכלותבדוי10/03/2014
התינוקת שלי בוכה בזמן האחרון בזמן האכלה מבקבוק בלבד. בהנקה היא לא בוכה. (אני מניקה רק חלקית בגלל כמויות קטנות של חלב.)
היא אוכלת מפיטמת קאלמה של מדלה (פיטמה המעודדת הנקה) כבר מגיל שבועיים, והכל היה בסדר עד לפני כחודש. היא התחילה לאכול בצורה מאוד מבולגנת, כשחלב נוזל לכל עבר.
היינו אצל שתי רופאות ילדים שבדקו אותה בדיקה די שטחית ואמרו שהכל בסדר ודי התעלמו מהתלונות שלנו.
בימים האחרונים היא החלה ממש לבכות תוך כדי האכלה מבקבוק, כשאנחנו יודעים שהיא רעבה. נראה שמשהו מציק לה. בשאר היום היא תינוקת די רגועה ושמחה.
היא גם מנסה להתיישב זקוף בזמן ההאכלה באופן שלא ניתן להאכיל אותה כי הבקבוק צריך להיות בשיפוע כדי שיגיע החלב.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת 4 חודשים בוכה בהאכלות - תגובה
ד''ר אבישי קרן20/03/2014שלום רב
אני מציע להביא את הילדה רעבה אל הרופאה, ולהראות לרופאה במרפאה את תהליך האכלה של הילדה. לתת גם לרופאה להתנסות בהאכלת הילדה ובקשיים.
זה יגרום, אני מקווה, לרופאה לבדוק בדיקה מלאה ולא שטחית, כדי להעריך מה הקושי.
יש כמובן להביא מידע נוסף, כמו משקל הילדה, האם היא מרבה לפלוט? כל כמה זמן אוכלת וכו'.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה על שאלתך
צליל29/03/2014שלום לך גם בני שהתחלתי להניק ובכלל עם בקבוק היה רעב וצורח מקשיח גב מה לא באכלת אוכל עד שהבנתי שמרוב שפלט נגרם לו דלקת בוושט אז החלפתי למשהו אחר יחד עם זנטק די עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)