מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן דקלים בתחליף חלבנועה24/08/2014
שלום
יש הרבה מידע סותר לגבי שמן דקלים בתחליפי חלב.
מעניין אותי מאוד לשמוע חוות דעת מקצועית ואובייקטיבית בנושא - האם בריא או לא?
וכן - האם שילוב בין תחליפי חלב מחברות שונות מומלץ?
תודה רבה מראש,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן דקלים בתחליף חלב - תגובה
ד''ר אבישי קרן11/09/2014שלום רב נועה.
אני לא רוצה להתערב בויכוח בין החברות השונות המייצרות תמ"לים שונים. ובגדול אגיד שהמזון המומלץ ביותר לתינוקות הוא חלב אם (הנקה!). החברות השונות מנסות לחקות את חלב האם כמה שיותר, כדי להשיג את תחליף החלב הטוב ביותר, אך בודאי שאין באפשרותם להגיע לתוצר המדוייק (חלב אם מכיל גם נוגדנים, שזה מוצר טבעי לגמרי מהאם).
בכל מקרה, אני ממליץ לנסות במקרה הצורך תמ"ל שהילד מתרגל אליו ואוהב, ולהתמיד בו, לא לנסות כל כמה ימים להחליף, כי כל החלפה שכזו עלולה לגרור תגובה של מערכת העיכול.
אכן אחת מהחברות מתגאה בכך שאין במוצריה שמן דקלים (בעוד שבשניה יש במינון גבוה יותר), והשניה מציינת שיש בתוצריה חומצה פלמיטית החשובה ומצויה בשמן דקלים... שתי החברות לא מייצרות חלב אם :)
מניסיוני האישי (יש לי 6 ילדים) - אנחנו קנינו מכל אחת מהחברות בזמנו, והתייחסנו בעיקר למחיר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)