שמן דקלים בתחליף חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן דקלים בתחליף חלב
    נועה
    24/08/2014

שלום

יש הרבה מידע סותר לגבי שמן דקלים בתחליפי חלב.

מעניין אותי מאוד לשמוע חוות דעת מקצועית ואובייקטיבית בנושא - האם בריא או לא?

וכן - האם שילוב בין תחליפי חלב מחברות שונות מומלץ?

תודה רבה מראש,

נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן דקלים בתחליף חלב

הוספת תגובה

• שמן דקלים בתחליף חלב - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    11/09/2014

שלום רב נועה.
    אני לא רוצה להתערב בויכוח בין החברות השונות המייצרות תמ"לים שונים. ובגדול אגיד שהמזון המומלץ ביותר לתינוקות הוא חלב אם (הנקה!). החברות השונות מנסות לחקות את חלב האם כמה שיותר, כדי להשיג את תחליף החלב הטוב ביותר, אך בודאי שאין באפשרותם להגיע לתוצר המדוייק (חלב אם מכיל גם נוגדנים, שזה מוצר טבעי לגמרי מהאם).
    בכל מקרה, אני ממליץ לנסות במקרה הצורך תמ"ל שהילד מתרגל אליו ואוהב, ולהתמיד בו, לא לנסות כל כמה ימים להחליף, כי כל החלפה שכזו עלולה לגרור תגובה של מערכת העיכול.
    אכן אחת מהחברות מתגאה בכך שאין במוצריה שמן דקלים (בעוד שבשניה יש במינון גבוה יותר), והשניה מציינת שיש בתוצריה חומצה פלמיטית החשובה ומצויה בשמן דקלים... שתי החברות לא מייצרות חלב אם :)
    מניסיוני האישי (יש לי 6 ילדים) - אנחנו קנינו מכל אחת מהחברות בזמנו, והתייחסנו בעיקר למחיר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה