מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשוליםדורין11/07/2008
שלום לך ד"ר יש לי ילדה בת 7 חודשים היום זה היום השלישי שהיא משלשלת לא הקיאה אכלה ולא היה לה חום בבקור הייתי אצל רופא הוא אמר שזה יכול להיות וירוס ונתן לי תמיסת מלח שהיא תשתה שמתי אותה בגן אחרי שעתיים התקשרו אלי שהחום שלה עלה ל38 ושהיא לא אוכלת ורק בוכה חזרתי לרופא והוא נתן לי הפניה לבית חולים. באתי איתה הביתה קילחתי אותה מדדתי לה חום היה 37.8 והיא הכלה והלכה לישון רציתי לדעתאם עדין כדאי לקחת אותה למיון או רק אם המצב ישתנה מחכה לתשובה תודה רבה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדורין
ד''ר הדר ירדני11/07/2008שלום דורין,
אם היא אוכלת, או שותה היטב, ובגדול מכניסה לגוף יותר ממה שמוציאה.
החום לא עולה מעל 39.
היא עירנית וחיונית כשהחום יורד, נותנת שתן, לא מקיאה, ריריות (לשון) רטובות, שלשול מימי צהוב -חום,
אין מה לרוץ לבית חולים.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיסת המלח
דורין11/07/2008תודה רבה על תשובה מהירה כול כך עוד שאלות המרשם על המירשם של הרופא רשום 99 מיליליטר כל פעם דרך הפה 1 פעמים ביום מה זה אומר? איך אני נותנת לה את זה? 99 מיליליטר זה מ"ל? העלון לצרכן רשום לפי מישקל 350 מ"ל מה אני אמורה לעשות? רשום גם לא לערבב עם מים אי צריכה לתת לה את זה בבקבוק לבד ללא מים? מצטערת על השאלות הרבות פשוט הרופא לא הדירך אותי טוב וגם לא הרוקח מודה לך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות?
דורין11/07/2008הילדה הייתה אוכלת אוכל מוצק אבל היום היא הכלה רק סימילאק כול 3 שעות בערך זה בסדר שזה מה היא אוכלת? היא שותה קצת לא כמו7 בכול יום רגיל ואת התמיסה של המלח היא לא רוצה היא ךוגמת איזה 3 לגימות קטנות לזהו מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
דורין11/07/2008אני צריכה להעיר אותה בלילב לשתות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדורין
ד''ר הדר ירדני12/07/2008שלום דורין,
קודם כל להרגע....
הילדה צריכה להכניס לגוף נוזלים/אוכל יותר מה שיוצא.
זה הכלל.
עזבי את תמיסת המלח.
תני לה מה שרוצה והעיקר שלא תתייבש.
אם את מחליפה לי בלילה בגלל שלשול תני לה לשתות, אם ישנה בשלווה, הניחי לה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאה
דורין12/07/2008שבת שלום תודה על התשובה היום ב7 וחצי נתתי לה סימילאק היא הכלה ואלכה לישון עכשיו נתתי לה והיא הקיאה מה אני צריכה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדורין
ד''ר הדר ירדני13/07/2008שלום דורין,
אני מציעה לחכות עד שתבקש שוב לאכול ואז לתת לה לאט לאט ולראות.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)