תינוק משלשל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק משלשל
    דנה
    13/07/2008

בני בן השמונה חודשים משלשל בתדירות גבוהה במשך תשעה ימים, מסרב לאכול ירקות ופירות (שכבר אכל קודם), וניזון כעת רק ממטרנה, וגם זה בכמות מופחתת ממה שנהג לאכול, כולל עצירה באמצע למתן שלשול. אני נותנת לו מים בכל הזדמנות, שותה בערך כ- 200 מ"ל ביום, אך לפי כמויות השלשול נראה שיוצא יותר ממה שנכנס. בביקור אצל הרופא בימים הראשונים לשלשול הוא העריך שמדובר בוירוס. האם יכול להיות שוירוס נמשך זמן כה רב? מהו משך הזמן שעוד צפוי להמשך? ואיך אני יכולה להקל עליו? תודה!! אם מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק משלשל

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

ד''ר הדר ירדני
    13/07/2008

שלום דנה,
    אכן משך ארוך, למרות שלעיתים פוגשים גם כאלו. הכי חשוב להקפיד שנכנס לגוף יותר ממה שיוצא. שנותן שתן, שהריריות (לשון) רטובות, שעירני וחיוני. שאינו יורד מאד במשקל.
    הייתי שולחת בדיקת צואה בכל מקרה.
    זה כבר משך שכדאי לשקול אולי להחליף כלכלה. לאחר שבוע שלשול כדאי לשקול הפסקת לקטוז בכלכלה. כדאי לשאול את הרופא.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה