שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה
    לי
    30/07/2008

יש לי תינוקת בת שנה וחודש, אני עדיין מניקה עם תוספות אוכל רגיל... ביום אני לא מגבילה בהנקה וזה לא מפריעה לי להניק אותה,אבל הבעייה שבלילה היא קמה כל שעתיים לינוק,ואם אני לא נותנת לה היא בוכה,מה לעשות,בבקשה אני מותשת ומאוד עצבנית עליה כשהיא קמה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה

הוספת תגובה

• תשובה ללו

ד''ר הדר ירדני
    30/07/2008

שלום לו,
    אין ספק שגם לך ברור שלא מדובר ברעב. הפכת לסוג של מוצץ מתוק.
    מה עושים? שולחים בלילה את הבעל, שיגש, יראה שהכול בסדר ויצא.
    אין ברירה, צריך לשנות את הנוהג וזה הולך להיות כואב ורטוב.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה

לי
    30/07/2008

בעיה שבעלי עובד לילות ואני לבד, אני מניקה כי אני חושבת אולי היא לא אכלה מספיק ביום היא אוכלת מאוד קצת היא מנשנשת והרוב זה ציצי, וכשאני לא נותנת לה היא בוכה ולא נרגעת ,ואני מרוב שאני עייפה אני רוצה שרק תשתוק... כמה זמן לתת לה לבכות, מרוב בכי היא תיהיה ערה לחלוטין ואז גם יקח לי זמן להשכיב אותה לישון, בבקשה תעזרי לי.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לל

ד''ר הדר ירדני
    31/07/2008

שלום ל,
    לצערי אין תשובת קסם.
    אם את מפחדת שלא אוכלת, תני לה בקבוק לפני השינה - אפילו עם דייסה.
    נסי להביא סבתא, דודה, אחות, מישהו קרוב ופחות רגשן ושהיא מכירה.
    היא תבכה קצת בלילה הראושן, ואולי גם בשני, אבל אין לך ברירה...
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לי
    02/08/2008

זה הצליח, אני נותנת לה דניאלה ובמבה לפני שינה ואז הנקה וככה אני בטוחה שהיא לא רעבה, שמתי אותה במיטה ,היא אומנם בכתה חצי שעה, אבל אמרתי זה עדיף מאשר שאני אתרגז.....ואחרכך היא יתישבה ואז שכבה ונרדמה, היא ראתה שלמרות הבכי אני לא לוקחת אותה, וזהו ישנה רצוף 4 שעות,קמה קצת דברה בשפת התינוקות ואז נרדמה שוב לעוד 4 שעות, ואז קמה ב8...... ואני מנסה לתת לה אוכל יותר ביום, כדי לא לחשבוב שהיא רעבה. תודה לך.נשיקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה