חום גבוה אשמח לעזרה אני מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום גבוה אשמח לעזרה אני מודאגת
    LIHI
    01/08/2008

שלום ביתי בת 11 וחצי חודשים שוקלת8 קילו כבר יום וחצי עם חום בין 38.9-39.9 נתתי במרווחים של 5 שעות בערך נר של 125 מ"ג והחום לא יורד עשינו אמבטיות פושרות אבל היא רועדת ורוצה לצאת אני רואה שיש לה גם קצת פריחה של נקודות על הבטן בזמן לחיצה עליהן הן"נעלמות "ןשוב חוזרות יוצאותלה 2 שינים תחתונות האםכל זה קשור לשיניים אך למה החום לא יורד? ומה עוד כדאי לעשות\ תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לליהיא

ד''ר הדר ירדני
    02/08/2008

שלום ליהיא,
    אם אינה מקיאה אפשר לעבור לסירופ אקמול. לתת 4 סיסי (חצי ממשקל הגוף) לא יותר מפעם בחמש שעות. גם לא חייבים לתת אם החום לא מש גבוה והיא מרגישה טוב וחיונית.
    לעיתים תופיע פריחה עם החום ותחלוף כשיורד.
    חשוב מאד איך מרגישה כשהחום יורד. אם עיירנית, חיונית, אוכלת, שותה, הרי פחות מדאיג, אם מתנהגת כחולה גם כשהחום יורד, יש לפנות לבדיקה.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ליהי
    02/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה