תזונה ופליטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה ופליטות
    צביה
    07/08/2008

שלום רב, הקטן שלי בן שיבעה וחצי חודשים. מז שהגיע לגיל חצי שנה היתחלנו עם מוצקים בהתחלה היתה היתנגדות אך לאט לאט התחיל לאכול כמות קטנה. הוא אוכל בבוקר פרי ובצהריים כ-10 כפיות מרק עם עוף/הודו, ולא היו לו עד היום שום סימנים אלרגיים. היום הוא התחיל לפלוט אחרי כל ארוחה גם של מוצקים וגם של סימילאק לעיתים גם שעה אחרי הארוחה. יש לציין שמאז שנולד אוכל כמויות קטנות והיה פולט עד עכשיו אבל ממש מעט גם שעתיים אחרי האוכל. האם זה מצב מדאיג ויש צורך לראות רופא? הוא אוכל היום 5 פעמים ביום כ 120 מ"ל לפעמים גם 80 מ"ל, פעמיים מהם בתוספת קורנפלור. נולד 3450 היום שוקל 7250 ונימצא באחוזון 10 אני ממש מודאגת לגבי כמויות האוכל.. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה ופליטות

הוספת תגובה

• תשובה לצביה

ד''ר הדר ירדני
    07/08/2008

שלום צביה,
    אין ספק שהוא מעט רזה יחסית למשקל הלידה.
    תינוק בגילו אמור לאכול כ 120 מ"ל/ק"ג ליום. אם עושים חישוב, אינו אוכל מספיק, ובכל זאת פולט. כדאי לפנות לרופא לסידור הכלכלה ובדיקה.
    לא בלחץ, אני לא חושבת שיש משהו חמור, אבל שווה בדיקה.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה