רגישות לחלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לחלב
    דונה
    25/08/2008

הבת שלי בת חצי שנה ועד לפני כחודש ניזונה מהנקה בלבד. לקראת חזרתי לעבודה התחלתי לשלב בתזונה שלה תמ"ל. לאחר כשבוע של נתינת מטרנה חלבית הופיעה על פניה ידיה ובטנה פריחה אדומה שנראתה כמו כוויה. בייעוץ עם הרופא החלטנו לעשות הפסקה כמה ימים ואז לנסות שוב כמות קטנה. גם לאחר הפסקה ונתינת כמות קטנה הופיעה אותה פריחה ולאחר שניסיתי גם כמות קטנה של סימילאק הוחלט שהיא רגישה לחלב ועברנו למטרנה צמחית. כבר שבועיים אני משלבת הנקה ומטרנה צמחית. בימים האחרונים התינוקת שלי סובלת מכאבי בטן נוראיים הבאים לידי ביטוי בצרחות בכל שעות היום והלילה במרווחים של שעתיים - שלוש והמון המון גזים. אני לא יודעת איך לעזור לה.אני רוצה לציין שעד לפני כמה ימים היא היתה ישנה בין 10 ל-12 שעות ברציפות כל לילה ולא מתעוררת כלל!! בהתייעצות עם הרופא החלטנו להמשיך יומיים עם המטרנה הצמחית בלבד ללא הנקה על מנת לעקוב אחרי הכמויות שניתנות לה ביממה ולהחליט על המשך טיפול. הבעיה היא שהיא כל כך סובלת שאני בוכה יחד איתה. האם זו רגישות לסויה? אין לה פריחה כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לחלב

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

ד''ר הדר ירדני
    25/08/2008

שלום דנה,
    הייתי ממשיכה כלכלה צמחית בתוספת תכשיר כנגד כאבי בטן.
    לא מפסיקה הנקה.
    לא עושה שינויים לפחות שבועיים - כל שינוי גורר אחריו תקופת הסתגלות מלווה בכאבי בטן וחבל להרע.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דונה
    26/08/2008

ראשית תודה על התשובה המהירה. איזה תכשיר להקלה על כאבי בטן מומלץ בשלב זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

ד''ר הדר ירדני
    26/08/2008

שלום דנה,
    אני מעדיפה לא לעשות פרסומת באתר. בטוחה שבבית המרקחת יוכלו לעזור לך.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה