שאלה לגבי עצבנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי עצבנות
    ליאת
    27/08/2008

שלום , ביתי בת שנה וחצי וכאשר היא עצבנית אז היא נותנות לעצמה מכות בראש וגם לרצפה. האם זה נורמלי והיום היה לה כוס פלסטיק ביד , היא דפקה אותו על השולחן כמה פעמים ואז לראש כמה פעמים. לא ראיתי על דפיקת ראש בקיר. האם כדאי להתייעץ עם רופא ילדים. מה הסיבה לכך? האם זה בסדר מכיוון שאני מאד דואגת. בנוסף תודה רבה לכל התשובות שאני מקבלת . הפורום הזה מצויין. בתודה מראש, ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי עצבנות

הוספת תגובה

• תשובה לליאת

ד''ר הדר ירדני
    28/08/2008

שלום ליאת,
    ראשית, ילדים לעיתים, מחקים התנהגות מבוגרים אז צריך לראות אם בסביבה מישהו מתנהג כך - זה לא תמיד חיקוי!
    צריך לדבר עם הילדה בנועם ולהסביר שמה שהיא עושה לא טוב.
    קצת לנסות למתן את הכעס.
    חוץ מזה הייתי ממתינה בינתיים עם התערבויות.
    ותודה על הפרגון.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי עצבנות

לי
    31/08/2008

שלום, אם הילדה עושה את זה רק כאשר היא מתעצבנת ואין לה על מי להוציא אז היא מרביצה לעצמה, האם בגן היא תלמד להוציא את זה על ילדים אחרים? ומה יכולה להיות הסיבה שדווקא לראש היא מרביצה? תודה ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לליאת

ד''ר הדר ירדני
    31/08/2008

שלום ליאת,
    אין תשובה חד משמעית. יתכן שתפנה את העצבים לילדים אחרים ויתכן שלא.
    מדוע ראש? לא יודעת, אולי כי זה איבר שקל להרביץ לו עם שתי הידיים והוא גדול.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה