אכילת מתוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילת מתוק
    דנה
    14/09/2008

בני בן שלושה חודשים. השארתי אותו לבייביסיטר אצל הורי ואחות אמרה לי שאבא שלי רצה לתת לו טעימה קטנה של גלידה, אבל היא לא הרשתה לו. לציין שלפעמים אבי נותן לו "לק" של יין עת הקידוש. לפני שאני פותחת בשיחה רצינית עם אבי לגבי העניין רציתי לדעת אם יש בכך איזשהו סיכון ומהו, על מנת שאוכל להסביר את החשיבות שבדבר לאבי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילת מתוק

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

ד''ר הדר ירדני
    14/09/2008

שלום דנה,
    עדיף לא להתחיל בתוספות לפני גיל 6-7 חודשים.
    על יין קידוש הייתי מוותרת אפילו עד גיל מבוגר יותר...
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

דנה
    14/09/2008

הכוונה היתה לתת לו טעימה קטנה...האם זה מסוכן? מה ההסבר לכך שזה לא כדאי? אשמח לקבל קצת פירוט כדי שאוכל להסביר זאת לאבי מעבר ללומר "זה לא רצוי"...תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

ד''ר הדר ירדני
    14/09/2008

שלום דנה,
    מחקרים מצאו כי עדיף לא להוסיף על כלכלת חלב אם או תחליף עד גיל 6 חדשים. הסיבות - בעיות עיכול ואלרגיות לחומרים.
    בעקרון גלידה שהיא על בסיס חלב עם שמנות וטעמים היא כלכלה מאד לא מתאימה.
    יין קידוש?? לא ברור לי מדוע יש צורך אפילו בטעימה.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה