קם בלילה לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קם בלילה לאכול
    מירב
    02/10/2008

בני בן 8 וחצי חודשים- שוקל כמעט 11 ק"ג (ג'ון בריון). הוא מאוד פעיל- זוחל, נעמד ומשחק תוך כדי עמידה ואפילו קצת הולך לאורך ספות ושולחנות. אוכל באופן לא קבוע וקם בלילה לינוק (אוף). בבוקר, בערך בשש יונק במשפחתון- לא תמיד אוכל פרי- שותה 180cc מטרנה... לא תמיד אוכל צהריים. באחת וחצי (בבית) אוכל, או מנשנש ארוחת צהריים- מרק או עוף עם אורז וירקות. (אם אכל בגן- אז לא אוכל בבית, כמובן). בארבע קצת יונק, או מנשנש פירות. בשש (בגן המשחקים), שוב יונק או אוכל קצת פירות (ממש קצת). בשבע וחצי- אמבטיה. בשמונה- יונק + מטרנה (מנסה לתת כמה שיותר מטרנה, כדי לזכות בשעות שינה). באחת עשרה בערך- קם בבכי וגומע 120 cc מטרנה. בשתיים או שתיים וחצי- קם בבכי ושותה 60 cc מטרנה או (אם אני מצליחה) 60 cc מים. ובשש כאמור קם בבכי ויונק... רוצה לישון שש שעות ברציפות!!! אני בהדרגה מורידה את ההנקות. מחפשת עצות בעניין התזונה לטובת- שינה טובה בלילה :) מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קם בלילה לאכול

הוספת תגובה

• אם

אני
    02/10/2008

אם תמצאי פתרון ספרי לי את הסוד כי בני בן 7 חו' עדיין לא ישן בכלל בלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למירב

ד''ר הדר ירדני
    02/10/2008

שלום מירב,
    אכן ג'ון בריון.
    באם את רוצה להפסיק להניק - הפסיקי.
    את יכולה השאיר הנקה לבוקר, אחרי האוכל, או ללילה - לפני השינה.
    הילד שלך גדול הוא זקוק להרבה קלוריות ביום. ההנקות המרובות גורמות לו לא להיות רעב ולא להיות שבע כל הזמן...
    צריך ביום כ 1220 קלוריות.
    תני ארוחות מסודרות. בוקר: מטרנה, אח"כ ירקות, פירות, שוב מטרנה ואולי אפילו דייסה לפני השינה,
    אולי יועיל והוא ישן, למרות שסביר להניח שבלילה הבעיה היא לא רעב אלא התפנקות ותצטרכי ללמוד לשלוח אליו בלילה מישהו אחר - אולי את אבא?.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה